چه اتفاقاتی در کارگاههای آموزش هنر تصویربرداری جشنواره عکس رضوی رخ داد؟
0 نظر
در جشنواره بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا، چهار کارگاه آموزشی برای عکاسان برگزار شد که در تهران و قم انجام شد. در این کارگاهها، عکاسان مبتدی و حرفهای به همراه استادان حضور داشتند و هدف از برگزاری آنها، کشف استعدادهای جوان و انتقال تجربه به آنها بود. همچنین، هنر تصویربرداری از مواقع مختلف مذهبی و تاریخی در قم نیز انجام شد و عکاسان شرکتکننده گواهی حضور در این کارگاهها دریافت کردند.
به گزارش دیجیاتور به نقل از ستاد خبری بیست و یکمین جشنواره بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا (ع)، رسول اولیازاده دبیر سیزدهمین جشنواره بینالمللی عکس رضوی درباره کارگاههای آموزشی عکس این رویداد توضیح داد: در فراخوان این دوره از جشنواره عکس رضوی اعلام کرده بودیم که چهار کارگاه آموزشی برای عکاسان برگزار میشود، این برنامه هم در راستای تحقق هدف آموزش محوری و انتقال تجربه به عکاسان برگزار شد.
وی افزود: بر اساس برنامهریزیهای انجامگرفته کارگاه آموزشی هنر تصویربرداری در تهران و حرم حضرت عبدالعظیم و امامزاده حمزه این شهر طی ۲ روز کاری برگزار شد. در این کارگاه هم عکاسان مبتدی و هم عکاسان حرفهای و باتجربه و نیز استادان این آثار خلاقانه حضور داشتند. در کارگاه ۲ روزه حرم عبدالعظیم تهران این توفیق حاصل شد که بتوانیم برای کشف استعدادهای جوان این حوزه گامی برداریم.
وی افزود: حضور استادان و عکاسان حرفهای در کنار عکاسان جوان و مبتدی به این منظور است که در عین حالی که از عکسهای برجسته و حرفهای برخوردار هستیم، بتوانیم در کشف استعدادهای جوان و پرورش این استعدادهای جوان همت داشته و کمک کنیم که این مهم از رویدادهای اصلی در جشنواره امسال باشد.
دبیر سیزدهمین جشنواره بینالمللی عکس رضوی با اشاره به برگزاری دومین کارگاه آموزشی عکاسان در شهر قم نیز گفت: این کارگاه نیز طی ۲ روز در حرم مطهر حضرت معصومه (س) اجرا شد. البته علاوه بر حضور متقاضیانی که از طریق سایت برای این کارگاه اعلام آمادگی کرده بودند، تعداد زیادی از عکاسان انجمن عکاسان قم نیز برای حضور در این کارگاه، دعوت شدند. برای شرکتکنندگان در این دوره از کارگاههای آموزشی هنر تصویربرداری نیز علاوه بر موضوع آموزش موضوع نقد و بررسی آثار نیز انجام شد.
وی اظهار کرد: با برگزاری این کارگاه هنر تصویربرداری، از حرم حضرت معصومه (س)، امامزادگان و بقاع متبرکه موجود در قم، بازار سنتی اطراف حرم و اماکن تاریخی و مذهبی این شهر هنر تصویربرداری در خور شانی انجام گرفته و خروجی مناسبی از این کارگاه حاصل شده است.
دبیر سیزدهمین جشنواره بینالمللی عکس رضوی یادآور شد: برای حضور عکاسان علاقمند به این رویداد از استانهای همجوار قم نیز هماهنگی لازم صورت گرفت که بر این مبنا حدود ۱۱ نفر از عکاسان پس از بررسی رزومه کاریشان، پذیرفته شدند.
به گفته وی، در پایان این کارگاه به عکاسان شرکتکننده گواهی حضور اعطا شده است.
توجه به آموزش هنر تصویربرداری و کشف استعدادهای جوانان در کارگاههای بینالمللی در تهران و قم.