خطر غرق شدن شناگران در دریای خزر: راهبانی ناپدید

خطر غرق شدن شناگران در دریای خزر


سازمان پیش‌بینی آب و هوا کشور هشدار داده که افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع موج در مناطق ساحلی استان‌های گیلان و مازندران تا صبح پنج‌شنبه منجر به بیشینه سرعت وزش باد موقتی تا ۲۸ نات و افزایش بیشینه ارتفاع موج تا ۲ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۲ متر در فراساحل خواهد شد. مخاطرات احتمالی این وضعیت شامل غرق شدن شناگران، آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی، خسارت به شناورهای تفریحی و سبک، اختلال در ترددهای دریایی و خسارت به تأسیسات دریایی است. برای پیشگیری از این مخاطرات منع فعالیت‌های شیلاتی، تردد شناورهای سبک و تفریحی، ورود و خروج کشتی‌ها به بنادر، تردد کشتی‌های تجاری و فعالیت‌های پشتیبانی توصیه شده است. همچنین، آماده‌باش دریایی نیز در این شرایط ضروری است.

به گزارش دیجیاتور، بر اساس هشدار دریایی سطح نارنجی سازمان پیش‌بینی آب و هوا کشور، سامانه افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع موج از اوایل وقت چهارشنبه تا صبح پنج‌شنبه موجب افزایش بیشینه سرعت وزش باد موقتی تا ۲۸ نات و افزایش بیشینه ارتفاع موج در مناطق ساحلی تا ۲ متر و در فراساحل بیش از ۲ متر با تاکید بر مناطق دریاکنار و فراساحل استان‌های گیلان و مازندران می‌شود.

این سامانه مناطق ساحلی و دور از دریاکنار استان‌های گیلان، مازندران و گلستان در دریای خزر را در بر می‌گیرد.

اثر مخاطره این سامانه غرق شدن شناگران و آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی، خسارت به شناورهای تفریحی و سبک، اختلال در ترددهای دریایی و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی پیش‌بینی شده است.

منع فعالیت‌های شیلاتی، ممانعت از تردد شناورهای سبک و تفریحی، ممانعت از ورود و خروج کشتی‌ها به بنادر، منع تردد کشتی‌های تجاری و منع فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحل توصیه شده است.

آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توسط همه فعالان دریایی در این شرایط ضروری است.


بنا به هشدار دریایی سازمان پیش‌بینی آب و هوا کشور، سرعت وزش باد و ارتفاع موج در مناطق ساحلی افزایش می‌یابد. با توجه به این موجودیت، سطح نات در دریاکنار‌های استان‌های گیلان و مازندران سرعت وزش باد به حداکثر ۲۸ نات افزایش می‌یابد و ارتفاع موج نیز در مناطق ساحلی تا ۲ متر و در فراساحل بیش از ۲ متر می‌شود. مناطق ساحلی و دور از دریاکنار این استان‌ها نیز تحت تأثیر این سامانه قرار می‌گیرند. بنابراین، آسیب به شناگران و قفس‌ها و تورهای صیادی، خسارت به شناورهای تفریحی، مشکل در ترددهای دریایی و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی پیش‌بینی شده است. در نتیجه، توصیه شده است که فعالیت‌های شیلاتی متوقف شود و تردد شناورهای سبک و تفریحی ممنوع شود. همچنین، تردد کشتی‌های تجاری و فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحل نیز ممنوع شده است. در شرایط فعلی، آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی برای فعالان دریایی ضروری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *