خبر خوب در جذب نخبگان برای شرکتهای دانشبنیان از سال ۱۴۰۳
0 نظر
در سال ۱۴۰۲، بنیاد ملی نخبگان با هدف تأمین سرمایه انسانی استعداد برتر مورد نیاز در شرکتهای دانش بنیان و بخش خصوصی کشور، فراخوانی برای جذب نخبگان در بخش خصوصی انتشار داد. در این ارتباط، ۸۰ شرکت دانش بنیان علاقه خود را برای جذب نخبگان اعلام کردند و در فراخوان اول ۵۰۰ کدشغل برای جذب استعدادهای برتر اعلام شد. با این حال، تعدادی از افراد در این فراخوان شرکت ننمودند. براساس اظهارات معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، در سال ۱۴۰۳ تعداد فراخوانها و شرکتهای دانش بنیانی برای جذب نخبگان افزایش خواهد یافت. از سال آینده به بعد، جذب در بخش خصوصی به صورت مستمر صورت خواهد گرفت و امکان ثبت درخواست برای جذب نخبگان و استعدادهای برتر از طریق سامانه بنیاد ملی نخبگان فراهم خواهد بود.
یاسین کیخا در گفت و گو با خبرنگار دیجیاتور، با اشاره به جذب نخبگان در بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان اظهار کرد: بنیاد ملی نخبگان به منظور تأمین سرمایه انسانی استعداد برتر مورد نیاز در شرکتهای دانش بنیان و بخش خصوصی کشور، بهمن ماه ۱۴۰۲ در کنار جذب نخبگان در بخش دولتی اقدام به انتشار فراخوانی برای جذب در بخش خصوصی کرد.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه ۸۰ شرکت دانش بنیان برای جذب نخبگان اعلام آمادگی کردند، گفت: در اولین فراخوان مستقل جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان ۵۰۰ کدشغل اعلام شد.
وی ادامه داد: استقبال مخاطبان از این فراخوان زیاد نبود و حدود ۶۰۰ نفر در این فراخوان بیشتر شرکت نکردند که البته تعدادی از این افراد در ارزیابی اولیه حائز شرایط نخواهند بود.
کیخا در ادامه اعلام کرد که در سال ۱۴۰۳ تعداد فراخوانهای جذب بخش خصوصی و همچنین تعداد شرکتهای دانش بنیانی که نخبگان را جذب خواهند کرد، افزایش پیدا خواهد کرد.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اعلام اینکه جذب استعدادهای برتر و نخبگان در سال ۱۴۰۳ مستمر خواهد بود، در این باره توضیح داد و گفت: یعنی از سال آینده جذب در بخش خصوصی دیگر فراخوان محور نیست و هر شرکت دانش بنیان که متقاضی جذب باشد، در سامانه بنیاد ملی نخبگان اعلام میشود و مخاطبان میتوانند ظرفیتها و فرصتهای شغلی را ببینید و بعد از ثبت درخواست آنها را به شرکتها معرفی خواهیم کرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا برای این کار سامانه جدیدی راه اندازی خواهد شد، گفت: خیر سامانه فعلی بنیاد پاسخگوی این برنامه خواهد بود. ما در بهمن ماه یک تست بر روی سامانه انجام دادیم و به نظرم همین سامانه، این قابلیت ثبت درخواستها به صورت مستمر را خواهد داشت.
کیخا متقاضیان واجد شرایط برای این فراخوان را دانش آموختگان دورههای تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفهای و دکتری تخصصی و متقاضیانی که دوره پسا دکتری را طی کرده اند، اعلام کرد و گفت: همچنین دانشجویان دورههای تخصص و فوق تخصص رشتههای علوم علوم درمانی یا دانشجویان این دورهها که در سال تحصیلی زمان ثبت درخواست، دانش آموخته خواهند شد، از دیگر افرادی هستند که امکان ثبت درخواست برای جذب در بخش خصوصی را دارند.
به گزارش مهر، مشمولین انجام وظیفه امکان ثبت درخواست برای جذب در بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان را دارند اما برای متقاضیان جذب در هیأت علمی موسسه آموزش عالیها این امکان وجود ندارد.
از سال آینده جذب در بخش خصوصی دیگر فراخوان محور نیست و هر شرکت دانش بنیان که متقاضی جذب باشد، در سامانه بنیاد ملی نخبگان اعلام میشود و مخاطبان میتوانند ظرفیتها و فرصتهای شغلی را ببینید و بعد از ثبت درخواست آنها را به شرکتها معرفی خواهیم کرد.