حضور “دوار” در ۲ جشنواره خارجی و ۳ مستند در اکران نوروزی یک بستر نرمافزاری
0 نظر
اثر سینمایی سینمایی «دوار» به کارگردانی میثم حسن زاده در دو جشنواره بین المللی Las Cruces در آمریکا و روح آتش در روسیه شرکت کرده است. این اثر سینمایی در بخش مسابقه هر دو جشنواره حضور داشته و در جشنواره روح آتش به برندههای مختلف رقابت خواهد داشت. همچنین مستندهای «دبستان پارسی»، «دیافراگم» و «راه ناتمام» ساخت و ساز شده توسط مرکز گسترش سینمای مستند اکران خواهند شد. این مستندها درباره موضوعات مختلفی از مطالعات تاریخی تحول ضبط هنر صوتی تا راه اندازی مدارس ایرانی و زندگی کارآفرینان ایرانی صحبت میکنند.
به گزارش دیجیاتور، اثر سینمایی سینمایی «دوار» به کارگردانی میثم حسن زاده و تهیه کنندگی علیرضا علویان در ششمین حضور بین المللی خود به نهمین جشنواره Las Cruces در آمریکا راه یافت. این جشنواره بیش از ۸۰ اثر سینمایی را در سالن آلن نیومکزیکو، ۳ تا ۷ آوریل ۲۰۲۴ نمایش میدهد.
همچنین این اثر سینمایی سینمایی به بیست ودومین جشنواره روح آتش در روسیه نیز راه پیدا کرده است. این رویداد سینمایی که بهترین اثر سینماییهای کارگردانان روسیه و ۱۶ کشور جهان در آن حضور دارند و امیر کاستاریکا نیز یکی از بنیانگذاران آن بوده از ۲۳ تا۲۶ مارس در ایالات خانتی مانسیسک در روسیه برگزار خواهد شد.
«دوار» به همراه اثر سینمایی های دیگری از برزیل، قزاقستان، هند، روسیه و … در بخش مسابقه این جشنواره کاندید دریافت جوایز شش هزار وپانصد دلاری، سه هزار و دویست دلاری و هزار و پانصد دلاری این جشنواره هستند.
این اثر با نام بین المللی «Orbital» توسط ماداکتو پیکچرز به جشنوارهای جهانی عرضه می شود و پیش از این برنده جایزه بهترین کارگردانی از هشتمین جشنواره SoundScreen ایتالیا شده است. این اثر سینمایی همچنین در پانزدهمین جشنواره اثر سینمایی های مستقل ویرجینیا کاندیدای بهترین اثر سینمایی شده و در پنچمین جشنواره اسکیپ تاون لس آنجلس، نهمین جشنواره Las Cruces در آمریکا و چهارمین دوره Kick-Off در لهستان حضور داشته است.
«دوار» امسال در سینماهای «هنروتجربه» اکران شد.
میلاد خزاعی، مهسا اکبرپور، راحیل کافی، رضا سنایی و مصطفی امیری بازیگران «دوار» هستند.
عوامل اثر سینمایی «دوار» عبارتند از مدیر فیلمبرداری: داوود رحمانی، تدوین: احسان شیبانی، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، ساخت هنر صوتی: پیام آزادی، مدیر صدابرداری: محسن طیبی، جلوههای بصری: حسن پیله ور، اصلاحرنگ: حسام الدین ظریف، مدیران ساخت و ساز: بهداد الهامی، حامد تهرانی، عکاس: مصطفی امیری، نازیلا ملکی، طراح گریم: مهلیلی ابولحسنی.
۳ مستند مرکز گسترش در اکران نوروزی یک بستر نرمافزاری/ از کیارستمی تا رزاق کریمی
مستندهای «دبستان پارسی»، «دیافراگم» و «راه ناتمام» ساخت و ساز مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی در اکران نوروزی بستر نرمافزاری هاشور عرضه میشوند.
نمایش این آثار از امروز شنبه ۲۶ اسفند ماه در قالب اکران نوروزی در سایت هاشور آغاز میشود.
«دبستان پارسی» ساخته حسن نقاشی یکی از تحسین شدهترین مستندهای جشنواره پانزدهم «سینماحقیقت» بود و جایزه بهترین مستند، بهترین کارگردانی و گفتار متن آن دوره را دریافت کرد. این مستند روایت راهاندازی یکی از نخستین مدارس ایرانی را روایت میکند.
«دیافراگم» به کارگردانی جواد وطنی که در پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» روی پرده رفت درباره مطالعات تاریخی تحول ضبط هنر صوتی و صدا روی صفحههای گرامافون و تأثیر سیاسی اجتماعی آن در دوره تاریخی قاجاریه تا پایان پهلوی دوم است.
«راه ناتمام» به کارگردانی مصطفی رزاق کریمی که در چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» نمایش داده شده درباره اصغر قندچی یکی از مهمترین کارآفرینان ایرانی است.
«اکسدوس» ساخته بهمن کیارستمی که در جشنوارههای مختلف بینالمللی روی پرده رفته، درباره مهاجران افغانستانی در ایران و بازگشت آنها به سرزمینشان است. پخش بین الملل «اکسدوس» را واحد بینالملل مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی بر عهده داشته است.
اثر سینمایی «دوار» به جشنواره Las Cruces در آمریکا راه یافت. این اثر سینمایی همچنین در جشنواره روح آتش در روسیه نیز حضور داشته است. این اثر در بخش مسابقه جوایز جشنواره را نیز کاندیدا است. «دوار» امسال در سینماهای «هنروتجربه» اکران شد. عوامل مختلفی از جمله بازیگران، مدیر فیلمبرداری، تدوینگر، موسیقیدان و طراحان صدا در این اثر سینمایی همکاری داشتهاند.
«دبستان پارسی»، «دیافراگم» و «راه ناتمام» سه مستندی هستند که از طریق بستر نرمافزاری هاشور در اکران نوروزی عرضه میشوند. این مستندها در جشنوارههای مختلف اکران شدهاند و روایت خیالیهای متنوعی را روایت میکنند، از مطالعات تاریخی تحول ضبط هنر صوتی تا زندگی مهاجران افغانستانی در ایران.
اثر سینمایی «اکسدوس» ساخته بهمن کیارستمی نیز از جمله اثاری است که در جشنوارههای بینالمللی حضور داشته و درباره مهاجران افغانستانی در ایران است. این اثر سینمایی نیز توسط مرکز گسترش سینمای مستند برای پخش بین المللی ساخت و ساز شده است.