حضور ایران در کنفرانس FAO به منظور بهبود سیستمهای غذایی منطقهای
0 نظر
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، سازمان خواربار و زراعت نهاد بینالمللی متحد (فائو)، سی و هفتمین کنفرانس منطقهای آسیا و اقیانوسیه را به میزبانی سریلانکا برگزار میکند. این کنفرانس شامل یک جلسه وزیران است که به صورت حضوری در مطالعات تاریخی ۳۰ بهمن تا ۳ اسفند برگزار میشود. علیرضا مهاجر، معاون وزیر زراعت در امور زراعت ریاست هیأت ایرانی را بر عهده دارد. هدف از این کنفرانس تقویت تابآوری جامعه در برابر بلایای طبیعی و اثرات تغییرات منابع آبی و هوایی است و کشورهای عضو فائو برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار همکاری میکنند.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، پس از سالها همهگیری کرونا، شرایط اضطراری تغییر اقلیم، بازارها و اقتصادهای بیثبات که میلیونها تولیدکننده و مصرف کننده را تحت تأثیر قرار داده است، سازمان خواربار و زراعت نهاد بینالمللی متحد (فائو)، سی و هفتمین کنفرانس منطقهای آسیا و اقیانوسیه را به میزبانی سریلانکا برگزار میکند.
کنفرانس منطقهای آسیا و اقیانوسیه، متشکل از یک جلسه وزیران بوده که در مطالعات تاریخی ۳۰ بهمن تا ۳ اسفند به صورت حضوری برگزار میگردد. همچنین، انتظار میرود که مدیر کل فائو، چو دونگیو، در نشست وزیران حضور داشته باشد.
ریاست هیأت ایرانی را علیرضا مهاجر، معاون وزیر زراعت در امور زراعت بر عهده دارد.
فائو در جمهوری اسلامی ایران ضمن تقویت تابآوری جامعه در برابر بلایای طبیعی و اثرات تغییرات منابع آبی و هوایی در ایران، به زراعت پایدار و حفاظت از تنوع زیستی کمک میکند.
تمام کشورهای عضو فائو برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار تا سال ۲۰۳۰ میلادی در پی اهداف مشترک هستند، به ویژه اهداف مربوط به گرسنگی، فقر و نابرابری.
ایجاد تابآوری، حمایت از مدرنسازی و دیجیتالیسازی برای خردهمالکها در آبزیپروری و دام و تحول کلی سیستمهای زراعت در کشورهای منطقه نیز از موضوعات کلیدی نشست خواهد بود.
گفتنی است، برای ایران حوزههای دارای اولویت کلیدی عبارتند از ساخت و ساز محصولات زراعی، سلامت دام و حیوانات، شیلات و آبزی پروری، جنگلداری، سازماندهی منابع آبی و تغییرات منابع آبی و هوایی.
کنفرانس منطقهای آسیا و اقیانوسیه توسط سازمان خواربار و زراعت نهاد بینالمللی متحد برگزار میشود، که این کنفرانس شامل یک جلسه وزیران است که در مطالعات تاریخی ۳۰ بهمن تا ۳ اسفند برگزار خواهد شد. هدف این کنفرانس توسعه پایدار تا سال ۲۰۳۰ میلادی و حمایت از تابآوری، مدرنسازی و دیجیتالیسازی برای خردهمالکها در زمینههای مختلف زراعت و پرورش دام است. همچنین، ایران نیز در این کنفرانس نقش فعالی دارد بهطوری که ساخت و ساز محصولات زراعی، سلامت دام و حیوانات، شیلات و آبزی پروری، جنگلداری، سازماندهی منابع آبی و تغییرات منابع آبی و هوایی از حوزههای دارای اولویت برای ایران است.