جشنواره “صبح” با تمرکز بر اشتراک جهانی، از دعوت کشورها بی‌نیاز است.

جشنواره «صبح» محدودیت دعوت از کشورها ندارد/ تاکید بر اشتراک جهانی


جشنواره بین المللی رسانه ای “صبح” که برای دومین دوره آن فراخوان داده شده است، بر اساس محسن یزدی دبیر دوم جشنواره، در دوره اول خود بیشتر به تاسیس و راه اندازی متمرکز شده و به تشخیص و شناخت آن نیازمند زمان شد. در دوره دوم، این جشنواره بیشتر به هدف شناسایی افرادی که در حوزه بین الملل با جشنواره اشتراک دارند و برقراری تعاملات رسانه ای با آنها تمرکز خواهد داشت. به علاوه، این جشنواره به بخش های دیگر رسانه نیز توجه خواهد داشت و به علاوه از بین موضوعات مختلف، موضوع فلسطین نیز بخش اصلی آن را تشکیل می دهد. همچنین، در جواب برس به اینکه آیا جشنواره ها در بخش بین الملل کمتر به مخابرات جهانی می پردازند، دبیر جشنواره بیان کرد که هیچگونه محدودیت زبانی و کشوری ندارند و از همه کشورها دعوت می شود تا آثار خود را ارسال کنند. در پایان، یزدی این نکته را اشاره کرد که اگر جشنواره مبتنی بر روابط حکومتی های خود عمل کند، بهتر است و در مقابل اگر این چنین نباشد، باعث تلفات در مصارف منابع می شود، و جشنواره باید این تعاملات را با جهان بیرون حفظ کند و هرچقدر جشنواره ها توانایی تعامل و ارتباط با هنرمندان را داشته باشند، بیشتر به اهداف خود دست خواهند یافت.

محسن یزدی دبیر دومین جشنواره بین المللی رسانه ای «صبح» درباره این جشنواره که به تازگی برای دومین دوره آن فراخوان داده شده است به خبرنگار دیجیاتور بیان کرد: دوره اول این جشنواره که سال گذشته برگزار شد بیشتر تاسیس و راه اندازی جشنواره بود و تا جا بیفتد و شناخته شود بالاخره زمان می برد.

وی اضافه کرد: این جشنواره می خواهد بیشتر افرادی را که در حوزه بین الملل با ما اشتراک دارند شناسایی کرده و بر سر یک تعامل و رویداد رسانه ای با آنها به سرانجام برسد.

یزدی درباره ابعاد مختلف جشنواره علاوه بر بخش هنر هفتم تصریح کرد: این جشنواره رسانه ای قرار است در وجوه دیگر رسانه هم پررنگ باشد و صرفا در حوزه هنر هفتم نیست، در میان موضوعاتی که جشنواره دارد، موضوع فلسطین هم بخش اصلی جشنواره است.

وی در پاسخ به اینکه جشنواره ها در بخش بین الملل کمتر وارد ارتباط های جهانی می شوند و به یک فراخوان بسنده می کنند یا ارتباطشان به کشورهای منطقه منحصر می شود، توضیح داد: ما محدودیت زبانی و کشوری نداریم و از همه کشورها دعوت می شود که آثار خود را ارسال کنند.

یزدی در پایان گفت: جشنواره اگر براساس روابط حکومتی هایش عمل کند خوب است و اگر این چنین نباشد هدررفت منابع است. جشنواره باید ارتباطش را با جهان بیرون نگه دارد. هرچقدر جشنواره ها بتوانند ارتباط با هنرمندان را بهتر حفظ کنند و تعاملی تر عمل کنند بیشتر به اهداف خود می رسند.


نتیجه گیری این متن این است که جشنواره بین المللی رسانه ای “صبح” به تازگی برای دومین دوره خود فراخوان داده است. این جشنواره به هدف شناسایی و ایجاد تعامل با افرادی که در حوزه بین الملل با ما اشتراک دارند و در زمینه رسانه فعالیت می کنند، برگزار می شود. جشنواره علاوه بر بخش هنر هفتم، در زمینه های دیگر رسانه نیز فعالیت می کند و موضوع فلسطین نیز بخش اصلی آن است. این جشنواره از همه کشورها دعوت می کند تا آثار خود را ارسال کنند و محدودیت زبانی و کشوری ندارد. جشنواره باید بر ارتباط با جهان بیرون تأکید کند و ارتباط خود را با هنرمندان حفظ کند تا به هدف خود برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *