جزییات راه اندازی شهر جهانی پیشرفت و فناوریهای نرم
0 نظر
این متن به تصویب رسیدن طرح شهر جهانی پیشرفت و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی را در جلسه شورای آثار خلاقانه و شورای عالی تحول اساسی فرهنگی توضیح میدهد. این شهر به عنوان آینهای از ایران اسلامی برای بهرهبرداری از ظرفیتهای تاریخی، فرهنگی، زیست بوم و مالی، فضایی نوین فرهنگی و مالی ایجاد خواهد کرد. توسعه فناوریها، افزایش فروش خارجی، ایجاد شغل، افزایش درآمد غیرنفتی، توسعه مسافرت و توریسم و بهبود شرایط زندگی مردم از مزایای این پروژه خواهد بود. اهداف ایجاد این شهر شامل ایجاد سکوی بازرگانی و فروش خارجی، تثبیت اشتغال مرتبط با حوزه فناوریهای نرم و فرهنگی و افزایش قدرت نرم کشور در سطح منطقه و جهان است.
به گزارش دیجیاتور، دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو در مورد فرآیند طراحی و تصویب طرح شهر جهانی پیشرفت و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی افزود: طرح راه اندازی این مجموعه که توسط این پارک تهیه شده است، بعد از طی مراحل مختلف بررسی در شورای آثار خلاقانه، به شورای عالی تحول اساسی فرهنگی رفته بود و در جلسه ۸۹۶، مورخ ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ در این شورا به تصویب رسیده بود و در مطالعات تاریخی ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۲ برای اجرا به وزارت میراث و ارشاد اسلامی، جهاددانشگاهی و وزارت میراث فرهنگی ابلاغ شد و قرار است جزئیات آن از جمله امکانات سختافزاری و نرمافزاری، ساختار تشکیلاتی، نحوه تأمین منابع مالی، تعیین دستگاههای همکار و… ظرف مدت دو ماه تهیه و جهت بررسی به شورای آثار خلاقانه ارائه شود.
وی در توضیح جزییات شهر جهانی پیشرفت و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، بیان کرد: این شهر آینه تمام نمایی از ایرانِ اسلامی است که در آن به کمک مطالعات فرهنگی و آثار خلاقانه و با استفاده از ظرفیتهای عظیم تاریخی، فرهنگی و تمدنی و زیست بوم متنوع ایرانی و فرصتهای مالی نهفته در چهار اقلیم معتدل و مرطوب، گرم و خشک، گرم و مرطوب و سرد و خشک، فضایی نوین و فرصتی تازه برای کار فرهنگی و مالی و تامین مالی و درآمدزایی و ساخت و ساز و عرضه ملی و جهانیِ محصولات و خدمات هنری و فرهنگی فراهم کند.
رییس مناطق حفاظتشده علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی با اشاره به ساختار و بخشهای مختلف این شهر، ادامه داد: در این شهر حوزههایی همچون دانش مالی میراث و آثار خلاقانه، دانش مالی فناوریهای نرم، دانش مالی مسافرت و توریسم، دانش مالی دیجیتال و هوشمندسازی فعالیتهای فرهنگی، تأمین مالی و تامین مالی، مرکز نمایشگاههای بینالمللی و کریدور صادراتی و… برای راهاندازی سکوی بازرگانی و فروش خارجی، ایجاد میشود.
وی گفت: توسعه فناوریها و پیشرفتهای نرم و فرهنگی در سطح کشور، توسعه فروش خارجی از طریق تقویت تعاملات بینالمللی و تسهیل دسترسی به بازارهای جهانی، تامین مالی بیشتر و رشد دانش مالی دانشبنیان و خلاق، افزایش درآمدهای غیرنفتی، توسعه مسافرت و توریسم، ایجاد شغل و بهبود شرایط زندگی ایرانیان در بازه زمانی کوتاه تر، از جمله مزایایی است که با ایجاد این شهر جهانی در دسترس قرار میگیرد.
ایمانی خوشخو در مورد اهداف ایجاد این شهر گفت: ایجاد سکوی یکپارچه بازرگانی و فروش خارجی کالاها و خدمات مرتبط با حوزه فناوریهای نرم، صنایع فرهنگی، ساماندهیِ ساخت و ساز و عرضه و فروش و معرفی محصولات کالاها و خدمات این حوزه، ایجاد و تثبیت اشتغال مرتبط با این حوزه و تقویت و افزایش قدرت نرم جمهوری اسلامیایران در سطح منطقه و جهان اهداف ایجاد «شهر جهانی پیشرفت و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی و خلاق کشور» است که انشالله با جدیت، در پی تحقق آنها خواهیم بود.
ایجاد شهر جهانی پیشرفت و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی و فرآیند طراحی و تصویب طرح مورد بررسی و تصویب قرار گرفته است. این شهر امکانات سختافزاری و نرمافزاری، ساختار تشکیلاتی، نحوه تأمین منابع مالی، تعیین دستگاههای همکار و… ظرف مدت دو ماه تهیه و جهت بررسی به شورای آثار خلاقانه ارائه میشود. این شهر آینه تمام نمایی از ایرانِ اسلامی است که فضایی نوین و فرصتی تازه برای کار فرهنگی و مالی و تامین مالی و درآمدزایی و ساخت و ساز و عرضه ملی و جهانیِ محصولات و خدمات هنری و فرهنگی فراهم میکند. توسعه فناوریها و پیشرفتهای نرم و فرهنگی در سطح کشور، توسعه فروش خارجی از طریق تقویت تعاملات بینالمللی و ایجاد شغل و بهبود شرایط زندگی ایرانیان از جمله مزایای ایجاد این شهر است. اهداف ایجاد این شهر شامل ایجاد سکوی یکپارچه بازرگانی و فروش خارجی کالاها و خدمات مرتبط با حوزه فناوریهای نرم، صنایع فرهنگی، ساماندهیِ ساخت و ساز و عرضه و فروش و معرفی محصولات کالاها و خدمات این حوزه و تقویت و افزایش قدرت نرم جمهوری اسلامیایران در سطح منطقه و جهان هستند.