ثبت نام در سامانه مدد به عنوان یک معیار بررسی عملکرد استانداران است.

ثبت نام در سامانه مدد ملاک بررسی عملکرد استانداران است


سرپرست سازمان خصوصی سازی از ثبت نام دستگاه‌های استانی در سامانه مدد برای بررسی عملکرد استانداران خبر داد و از تمامی دستگاه‌های استانی در سراسر کشور خواست که در این سامانه ثبت نام کنند. درصورت عدم ثبت نام، مدیران کل دانش مالی و دارایی استان می‌توانند درج اطلاعات املاک مازاد در سامانه مدد انجام دهند. استانداران همچنین می‌توانند این وظیفه را به شخص دیگری تفویض کنند. سازمان خصوصی سازی با همت وزارت امور مالی و دارایی در پی محقق سازی اهداف مولدسازی در سراسر کشور است. در جلسه کارگروه مشترک سازمان خصوصی سازی و مدیران کل دانش مالی و دارایی استان‌ها مشکلات مربوط به مولدسازی دارایی‌های حکومت مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش دیجیاتور به نقل از سازمان خصوصی سازی، میثم پیله فروش سرپرست سازمان با تاکید بر ثبت نام استانداران در سامانه مدد (مولدسازی دارایی‌های حکومت) گفت: یکی از مهمترین معیارهای بررسی عملکرد استانداران، ثبت نام آنان در سامانه مدد و نیز درج اطلاعات املاک در این سامانه است.

سرپرست سازمان خصوصی سازی در پنجمین جلسه کارگروه مشترک سازمان خصوصی سازی و مدیران کل دانش مالی و دارایی استان‌ها که به صورت وبیناری در این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: تمامی دستگاه‌های استانی در سراسر کشور ملزم به ثبت نام در سامانه مدد هستند.

میثم پیله فروش در این جلسه که به بررسی مشکلات استان‌ها در خصوص سامانه مدد می‌پرداخت، افزود: چنانچه هر یک از دستگاه‌ها در یکی از استان‌ها در سامانه مدد ثبت نام نکنند، مدیران کل دانش مالی و دارایی آن استان می‌توانند راسا نسبت به معرفی املاک مازاد استان و درج اطلاعات در سامانه مدد اقدام نمایند.

عضو هیأت عامل سازمان خصوصی سازی، با اشاره به اینکه از بین ۳۱ استاندار کشور فقط ۱۸ استاندار نسبت به ثبت نام در سامانه مدد اقدام کرده‌اند، اضافه کرد: استانداران می‌توانند به منظور جلوگیری از تأخیر در ثبت نام در سامانه مدد، این موضوع را با ارسال معرفی نامه به سازمان به فرد دیگری تفویض نمایند.

رئیس مرکز ملی مولدسازی دارایی‌های حکومت خاطر نشان کرد: سازمان خصوصی سازی به‌عنوان نماینده وزارت امور مالی و دارایی، با جدیت و پیگیری، به دنبال محقق سازی اهداف مولدسازی در سراسر کشور است.

در این جلسه، مدیران کل دانش مالی و دارایی استان‌های بوشهر، مرکزی، کرمانشاه و چهارمحال بختیاری، ضمن ارائه عملکرد خود در خصوص مولدسازی دارایی‌های حکومت، مشکلات موجود بر سر راه فرایند مولدسازی را مطرح کردند.

پنجمین جلسه کارگروه مشترک سازمان خصوصی سازی و مدیران کل دانش مالی و دارایی استان‌ها به صورت وبیناری و با حضور مدیران مرتبط با موضوع مولدسازی در روز سه شنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ در سالن خلیج فارس سازمان برگزار شد.

جلسات کارگروه مشترک سازمان خصوصی سازی و مدیران کل دانش مالی و دارایی استان‌ها در خصوص مولدسازی دارایی‌های حکومت به صورت هفتگی برگزار می‌گردد.


مهمترین معیار بررسی عملکرد استانداران، ثبت نام در سامانه مدد و درج اطلاعات اموال در این سامانه است. تمامی دستگاه‌های استانی ملزم به ثبت نام در سامانه مدد هستند. در صورت عدم ثبت نام دستگاه‌ها در سامانه مدد، مدیران کل دانش مالی و دارایی استان می‌توانند نسبت به معرفی املاک مازاد استان و درج اطلاعات در سامانه مدد اقدام نمایند. فقط ۱۸ استاندار تاکنون نسبت به ثبت نام در سامانه مدد اقدام کرده‌اند. استانداران می‌توانند با تفویض این موضوع به فرد دیگری، از تأخیر در ثبت نام در سامانه مدد جلوگیری کنند. سازمان خصوصی سازی به عنوان نماینده وزارت امور مالی و دارایی، به دنبال محقق سازی اهداف مولدسازی در سراسر کشور است. در جلسه کارگروه مشترک سازمان خصوصی سازی و مدیران کل دانش مالی و دارایی استان‌ها، مشکلات و موجود در فرایند مولدسازی دارایی‌های حکومت مطرح شد. جلسات کارگروه مشترک سازمان خصوصی سازی و مدیران کل دانش مالی و دارایی استان‌ها در خصوص مولدسازی دارایی‌های حکومت به صورت هفتگی برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *