تهران به عنوان برترین استان در جوجهریزی کشور شناخته شد.
0 نظر
در استان تهران با توجه به نیاز به محصولات پروتئینی و تأمین بخشی از نیاز جامعه، تصمیم بر توسعه و فعالسازی واحدهای راکد و نیمهفعال پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار در استان گرفته شده است. با برنامهریزی انجام شده با مدیران جهاد زراعت شهرستانهای تابعه، لیست واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذار راکد و نیمهفعال در سطح شهرستانها احصا شده و برنامهریزی جهت فعالسازی این واحدها پس از رفع مشکلات صورت گرفته است. این اقدامات باعث جوجهریزی بیسابقهای میشود و استان تهران با تحقق ۱۴۵ درصد هدفگذاری و برنامهریزی وزارت جهاد زراعت در جوجهریزی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، جبرئیل برادری با اعلام این خبر گفت: با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تأمین بخشی از نیاز جامعه از طریق سایر استانها، توسعه، تجهیز و فعالسازی واحدهای راکد و نیمهفعال استان با هدف افزایش میزان جوجهریزی در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه واحدهای نیمهفعال و راکد پرورش مرغ در استان فعال میشوند، اظهار کرد: با برنامهریزی انجام شده با مدیران جهاد زراعت شهرستانهای تابعه، لیست واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذار راکد و نیمهفعال در سطح شهرستانهای تابعه احصا و نسبت به برنامهریزی جهت فعالسازی این واحدها پس از رفع مشکلات یا در قالب زنجیرههای ساخت و ساز اقدام شده است.
برادری افزود: در همین راستا فاز دوم واحد مرغداری شرکت زرین دشت پایدار در شهرستان ری که مدت ۱۵ سال غیرفعال بوده، تا پایان دی ماه به ظرفیت ۱۲۰ هزار قطعه فعال شده و در مجموع ظرفیت فعالیت این واحد به ۲۵۰ هزار قطعه خواهد رسید.
وی ادامه داد: همچنین یک واحد دیگر پرورش مرغ گوشتی در شهرستان ملارد نیز با توجه به عدم فعالیت، نسبت به تغییر شاخص از پولت به گوشتی اقدام شد که با ۴۰۰ هزار قطعه ظرفیت به چرخه ساخت و ساز بازخواهد گشت.
رئیس سازمان جهاد زراعت استان تهران در خصوص تغییر میزان ساخت و ساز استان با این اقدامات گفت: با توجه به برنامهریزی انجام شده و بازگشت این مرغداریها به چرخه ساخت و ساز، از ابتدای آذر ماه تا هفته گذشته، بالغ بر یک میلیون و ۵۸۷ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی در واحدهای مرغداری استان تهران جوجهریزی شده است که این میزان در طول ۱۵ سال گذشته بیسابقه بوده است.
وی با مقایسه این میزان جوجهریزی نسبت به هدفگذاری انجام شده، گفت: ۱۴۵ درصد هدف گذاری و برنامهریزی وزارت جهاد زراعت برای جوجهریزی در استان طی این مدت محقق شده است که استان تهران با این میزان تحقق، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تأمین بخشی از نیاز جامعه از طریق سایر استانها، توسعه، تجهیز و فعالسازی واحدهای راکد و نیمهفعال استان افزایش میزان جوجهریزی را هدف قرار داده است.
واحدهای نیمهفعال و راکد پرورش مرغ در استان فعال میشوند.
برنامهریزی انجام شده با مدیران جهاد زراعت شهرستانهای تابعه، لیست واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذار راکد و نیمهفعال احصا و نسبت به برنامهریزی جهت فعالسازی این واحدها پس از رفع مشکلات یا در قالب زنجیرههای ساخت و ساز اقدام شده است.
فاز دوم واحد مرغداری شرکت زرین دشت پایدار در شهرستان ری تا پایان دی ماه فعال شده و ظرفیت فعالیت این واحد به ۲۵۰ هزار قطعه خواهد رسید.
یک واحد دیگر پرورش مرغ گوشتی در شهرستان ملارد نیز با توجه به عدم فعالیت به تغییر شاخص از پولت به گوشتی اقدام شده و ظرفیت آن به ۴۰۰ هزار قطعه خواهد رسید.
با انجام اقدامات فوق، از ابتدای آذر ماه تا هفته گذشته، بالغ بر یک میلیون و ۵۸۷ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی در واحدهای مرغداری استان تهران جوجهریزی شده است.
ظرفیت جوجهریزی استان تهران در طی ۱۵ سال گذشته بیسابقه بوده و با این میزان تحقق، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.