تلاش ژاپن برای بقای پایگاه زمینی خود بر روی ماه

تلاش ژاپن برای بقای لندرش روی ماه


به طور خلاصه، آژانس فضایی ژاپن اعلام کرده است که اگر در آینده نور خورشید از غرب به ماه بتابد، احتمال ساخت و ساز انرژی وجود دارد و در حال حاضر در حال آماده سازی ها برای احیای لندر هستند. ژاپن در ماموریت “مون اسنایپر” لندری را روی ماه فرستاد و به پنجمین کشور جهان تبدیل شد که ابزاری را به آرامی روی سیاره فرود می آورد، اما بعد از فرود لندر، سازمان فضایی کشور نتوانست تایید کند باتری های خورشیدی ابزار برق ساخت و ساز می کنند. به همین دلیل، باتری لندر درصد شارژ باقی مانده را کاهش داد و فضاپیما مدتی پس از فرود خاموش شد. در حال حاضر سازمان فضایی ژاپن در حال انجام تحلیل های دقیق از داده های فرود است تا بفهمند آیا لندر توانست در فاصله ۱۰۰ متری منطقه تعیین شده فرود بیاید یا خیر.

به گزارش دیجیاتور به نقل از ای اف پی، آژانس فضایی ژاپن(JAXA) در بیانیه ای اعلام کرد: به نظر ما اگر در آینده نور خورشید از غرب به ماه بتابد، احتمال ساخت و ساز انرژی وجود دارد. به همین دلیل اکنون مشغول آماده سازی ها برای احیای لندر هستیم.

ژاپن طی این ماموریت که «مون اسنایپر» نام گرفته، لندری روی ماه فرستاد و به پنجمین کشور جهان تبدیل شد که ابزاری را به آرامی روی سیاره فرود می آورد. اما سازمان فضایی کشور پس از فرود لندر نتوانست تایید کند باتری های خورشیدی ابزار برق ساخت و ساز می کنند.

JAXA در بیانیه ای اعلام کرد: طبق فرایندهای ما باتری لندر هنگامیکه ۱۲ درصد از شارژ آن باقی مانده بود، قطع شد تا از ایجاد اختلال هنگام دوباره روشن شدن لندر جلوگیری شود. در نتیجه فضاپیما مدتی پس از فرود خاموش شد.

سازمان فضایی ژاپن اکنون مشغول انجام تحلیل های دقیق از داده های به دست آمده طی فرایند فرود است. این امر به محققان کمک می کند تا دریابند آیا لندر توانسته در فاصله ۱۰۰ متری منطقه تعیین شده فرود بیاید یا خیر.


در این متن آژانس فضایی ژاپن اعلام کرده است که احتمال ساخت و ساز انرژی از نور خورشید در آینده وجود دارد و بنابراین در حال حاضر در حال آماده سازی برای احیای لندر هستند. در ماموریتی به نام “مون اسنایپر” لندری از طرف ژاپن روی ماه فرستاده شده است و ژاپن به پنجمین کشوری تبدیل شد که ابزاری را به آرامی روی سیاره فرود می آورد. اما سازمان فضایی ژاپن توانایی ساخت و ساز برق توسط باتری های خورشیدی ابزار را پس از فرود لندر تأیید نکرده است. سازمان فضایی ژاپن در بیانیه ای اعلام کرده است که باتری لندر هنگامی که ۱۲ درصد از شارژ آن باقی مانده بود قطع شده و این اجرا به منظور جلوگیری از اختلال در زمان روشن شدن مجدد لندر بوده است. بنابراین، فضاپیما بعد از فرود خاموش شده است. سازمان فضایی ژاپن در حال حاضر دارای تحلیل های دقیقی از داده های فرود می باشد و این تحلیل به محققان کمک می کند تا بفهمند آیا لندر توانسته در فاصله ۱۰۰ متری منطقه تعیین شده فرود بیاید یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *