جمع آوری تمام گازهای قابل اشتعال در طول دو سال آینده

تا دو سال آینده تمام گاز های مشعل جمع آوری می شوند


محسن خجسته‌مهر در آئین گشایش نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات تولیدی منابع هیدروکربن خوزستان تاکید کرد که خوزستان نقطه اتصال کشور است و رشد مالی و ساخت و ساز کشور از خوزستان و سایر استان‌های منابع هیدروکربن‌خیز و گازخیز است. او همچنین اشاره کرد که بین حکمرانی و راهبری مطلوب و حضور میدانی رابطه مستقیم وجود دارد و ۱۶ استان کشور درگیر عملیات ساخت و ساز منابع هیدروکربن و گاز هستند. در حکومت سیزدهم تحقق رشد ساخت و ساز پس از یک دوره رکود و محدودیت‌های بین‌المللی مورد تأکید بوده است و خجسته‌مهر بیان کرد که به ابتدای حکومت سیزدهم ۴۶۰ هزار میلیارد تومان کسری برنامه‌ریزی مالی وجود داشت و تولیدی منابع هیدروکربن باید این کسری برنامه‌ریزی مالی را جبران می‌کرد. در حکومت سیزدهم افزایش کمّی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تکمیل زنجیره ارزش نیز در دستور کار بوده است و همچنین فروش خارجی منابع هیدروکربن در حکومت سیزدهم ۲.۵ برابر شده است. در حکومت سیزدهم ۴ میلیارد دلار قرارداد برای توسعه میدان‌های منابع هیدروکربن و گاز امضا شده است و تا پایان امسال قراردادهای بزرگ و مهمی را امضا خواهیم کرد. همچنین طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه منابع هیدروکربن در حکومت سیزدهم ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و ۵ میلیارد دلار پروژه برای جمع‌آوری گازهای همراه تعریف شده است که تا پایان سال ۱۴۰۴ کل گازهای مشعل جمع‌آوری خواهند شد و به کشور درآمد ۲ میلیارد دلاری خواهند داشت. همچنین در این نمایشگاه تازه‌ترین دستاوردهای ساخت داخل در حوزه تجهیزات مورد نیاز تولیدی منابع هیدروکربن معرفی خواهد شد و در حکومت سیزدهم، شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران بیشتر اهتمام را برای ساخت بار اول به خود اختصاص داده است و در این زمینه پیشتاز است.

به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت منابع هیدروکربن، محسن خجسته‌مهر صبح امروز در آئین گشایش چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات تولیدی منابع هیدروکربن خوزستان با اشاره به اینکه خوزستان نقطه اتصال کشور است، افزود: رشد مالی و ساخت و ساز کشور از خوزستان و دیگر استان‌های منابع هیدروکربن‌خیز و گازخیز است.

وی با بیان اینکه بین حکمرانی و راهبری مطلوب و حضور میدانی رابطه مستقیم وجود دارد، تأکید کرد: ۱۶ استان کشور درگیر عملیات ساخت و ساز منابع هیدروکربن و گاز هستند.

معاون وزیر منابع هیدروکربن گفت: از ابتدای حکومت سیزدهم تحقق رشد ساخت و ساز پس از یک دوره رکود و محدودیت‌های بین‌المللی مورد تأکید بوده است و تا پایان سال افزایش ساخت و ساز مناسبی خواهیم داشت.

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه تامین مالی و توسعه میدان‌های منابع هیدروکربن و گاز با محور میدان‌های مشترک، کشف بازارهای جدید و افزایش فروش خارجی منابع هیدروکربن و گاز در حکومت سیزدهم انجام شد، افزود: در ابتدای حکومت سیزدهم ۴۶۰ هزار میلیارد تومان کسری برنامه‌ریزی مالی وجود داشت و تولیدی منابع هیدروکربن باید این کسری برنامه‌ریزی مالی را جبران می‌کرد.

وی ادامه داد: باید درآمدزایی و رشد مالی را رقم می‌زدیم، همچنین افزایش کمّی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تکمیل زنجیره ارزش نیز در دستور کار بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران با بیان اینکه افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن و گاز نیز از دیگر تکالیف وزارت منابع هیدروکربن در حکومت سیزدهم بوده است، گفت: در حکومت سیزدهم فروش خارجی منابع هیدروکربن ۲.۵ برابر شده است.

امضای ۴ میلیارد دلار قرارداد توسعه میدان‌های منابع هیدروکربن و گاز در حکومت سیزدهم

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه در حکومت سیزدهم ۴ میلیارد دلار قرارداد برای توسعه میدان‌های منابع هیدروکربن و گاز امضا کردیم، ادامه داد: از این پنج میدان که قرارداد آن امضا شده است، سه میدان مشترک است و تا پایان امسال قراردادهای بزرگ و مهمی را امضا می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان در حکومت سیزدهم از ۱۵۰ شرکت به بیش از ۶۰۰ شرکت در مجموعه وزارت منابع هیدروکربن رسیده است، گفت: رهبر معظم تحول اساسی تکلیف کرد این شرکت‌ها نقش مهمی را بپذیرند.

مدیرعامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران تصریح کرد: یکی از موارد مهم جمع‌آوری گازهای مشعل یا همان گازهای همراه منابع هیدروکربن است. کل گازهای مشعل و ظرفیتی که برای جمع‌آوری این گازها ایجاد می‌شود معادل ۲ میلیارد فوت‌مکعب (دو فاز استاندارد پارس جنوبی) است.

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه، ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، گفت: کارخانه گاز و گاز مایع ۳۲۰۰ (پالایشگاه گاز هویزه خلیج فارس)، پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس از طرح‌های به بهره‌برداری رسیده برای تحقق این هدف به شمار می‌آیند و کارخانه گاز و گاز مایع ۳۱۰۰ (دهلران) هم برای این منظور در حال تکمیل است، در مجموع ۵ میلیارد دلار پروژه برای جمع‌آوری گازهای همراه تعریف شده است و تا پایان سال ۱۴۰۴ کل گازهای مشعل جمع‌آوری خواهند شد که درآمد ۲ میلیارد دلاری برای کشور به همراه دارد.

شایان یادآوری است که چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات تولیدی منابع هیدروکربن خوزستان از امروز (یکشنبه، ۲۴ دی‌ماه) تا روز چهارشنبه (۲۷ دی‌ماه) در اهواز دایر است، در این نمایشگاه تازه‌ترین دستاوردهای ساخت داخل در حوزه تجهیزات مورد نیاز تولیدی منابع هیدروکربن معرفی خواهد شد.

بر اساس اعلام معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری وزارت منابع هیدروکربن رتبه نخست در میان دستگاه‌های اجرایی برای ساخت بار اول داشته است، همچنین میان چهار شرکت اصلی وزارت منابع هیدروکربن، شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران بیشتر اهتمام را برای ساخت بار اول به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر، اکنون مجموعه تولیدی منابع هیدروکربن برای ساخت تجهیزات مورد نیاز خود با بیش از ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان همکاری می‌کند که در این زمینه نیز وزارت منابع هیدروکربن پیشتاز است.


خوزستان نقطه اتصال کشور است و رشد مالی و ساخت و ساز کشور از خوزستان و استان‌های منابع هیدروکربن‌خیز و استان‌های گازخیز است. از ابتدای حکومت سیزدهم تحقق رشد ساخت و ساز پس از یک دوره رکود و محدودیت‌های بین‌المللی مورد تأکید بوده است و تا پایان سال افزایش ساخت و ساز مناسبی خواهیم داشت. تامین مالی و توسعه میدان‌های منابع هیدروکربن و گاز با محور میدان‌های مشترک، کشف بازارهای جدید و افزایش فروش خارجی منابع هیدروکربن و گاز در حکومت سیزدهم انجام شد و در ابتدای حکومت سیزدهم ۴۶۰ هزار میلیارد تومان کسری برنامه‌ریزی مالی وجود داشت و تولیدی منابع هیدروکربن باید این کسری برنامه‌ریزی مالی را جبران می‌کرد. درآمدزایی و رشد مالی را رقم می‌زدیم، همچنین افزایش کمّی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تکمیل زنجیره ارزش نیز در دستور کار بوده است. افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن و گاز نیز از دیگر تکالیف وزارت منابع هیدروکربن در حکومت سیزدهم بوده است و در حکومت سیزدهم فروش خارجی منابع هیدروکربن ۲.۵ برابر شده است. در حکومت سیزدهم ۴ میلیارد دلار قرارداد برای توسعه میدان‌های منابع هیدروکربن و گاز امضا کردیم و از این پنج میدان که قرارداد آن امضا شده است، سه میدان مشترک است و تا پایان امسال قراردادهای بزرگ و مهمی را امضا می‌کنیم. شرکت‌های دانش‌بنیان در حکومت سیزدهم از ۱۵۰ شرکت به بیش از ۶۰۰ شرکت در مجموعه وزارت منابع هیدروکربن رسیده است و رهبر معظم تحول اساسی تکلیف کرد این شرکت‌ها نقش مهمی را بپذیرند. یکی از موارد مهم جمع‌آوری گازهای مشعل یا همان گازهای همراه منابع هیدروکربن است و کل گازهای مشعل و ظرفیتی که برای جمع‌آوری این گازها ایجاد می‌شود معادل ۲ میلیارد فوت‌مکعب است. طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه، ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و کارخانه گاز و گاز مایع ۳۲۰۰، پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و کارخانه گاز و گاز مایع ۳۱۰۰ هم برای این منظور در حال تکمیل است و در مجموع ۵ میلیارد دلار پروژه برای جمع‌آوری گازهای همراه تعریف شده است و تا پایان سال ۱۴۰۴ کل گازهای مشعل جمع‌آوری خواهند شد که درآمد ۲ میلیارد دلاری برای کشور به همراه دارد. نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات تولیدی منابع هیدروکربن خوزستان تا روز چهارشنبه در اهواز دایر است و تازه‌ترین دستاوردهای ساخت داخل در حوزه تجهیزات مورد نیاز تولیدی منابع هیدروکربن معرفی خواهد شد. نخستین رتبه در میان دستگاه‌های اجرایی برای ساخت بار اول به وزارت منابع هیدروکربن تعلق دارد و شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران بیشتر اهتمام را برای ساخت بار اول به خود اختصاص داده است. همچنین مجموعه تولیدی منابع هیدروکربن برای ساخت تجهیزات مورد نیاز خود با بیش از ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان همکاری می‌کند که در این زمینه نیز وزارت منابع هیدروکربن پیشتاز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *