در کشور، بیش از شش هزار تعاونی زنان فعال هستند.
0 نظر
سرپرست معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که مشارکت زنان در بخش تعاون مطلوب است و حدود ۲۲ درصد اعضای کل تعاونی های فعال کشور به بانوان تعلق دارد. او اضافه کرد که حاکی از رشد ۹.۵ درصدی تعاونی های زنان در حکومت سیزدهم بوده ایم و در حال حاضر بیش از ۶۷۸۰ شرکت تعاونی زنان با بیش از ۶۳ هزار عضو در کشور فعال است. ایجاد فضایی امن در محیط کسب و کار برای زنان، کمک به بهبود معیشت خانواده و ارتقای سطح رفاه جامعه از طریق تعاونی های زنان مدل موفقی برای افزایش مشارکت آن ها در فعالیت های مالی مولد است. سرپرست ادامه داد که شرکت های دانش بنیان، با استفاده از ظرفیت های موجود و توان علمی و پژوهشی پژوهشگران، می توانند مزیت رقابتی برای خود و صنایع فناوری محور ایجاد کرده و منجر به توسعه دانش مالی دانش محور شوند. توجه به تأمین مالی شرکت های دانش بنیان و ارائه بسته های تشویقی و حل مشکلات مالیاتی، نظام بانکی و پوشش ریسک ای نیز از عوامل رشد و شکوفایی این شرکت ها است.
به گزارش دیجیاتور، حامد ویسکرمی، سرپرست معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مشارکت زنان در بخش تعاون مطلوب است و حدود ۲۲ درصد اعضای کل تعاونیهای فعال کشور به بانوان اختصاص دارد.
ویسکرمی با بیان اینکه شاهد رشد ۹.۵ درصدی تعاونیهای زنان در حکومت سیزدهم بودهایم، افزود: بر اساس اطلاعات ثبتشده آماری در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون بیش از ۶۷۸۰ شرکت تعاونی زنان با بیش از ۶۳ هزار عضو در کشور فعال است. ایجاد فضایی امن در محیط کسبوکار برای زنان، کمک به بهبود معیشت خانواده و ارتقای سطح رفاه جامعه از طریق تعاونیهای زنان مدل موفقی برای افزایش سهم مشارکت آنها در فعالیتهای مالی مولد است.
سرپرست معاونت امور تعاون اضافه کرد: شرکتهای دانشبنیان با توجه به ظرفیتهای موجود و مبتنی بر دانش بومی و به کمک توان علمی و پژوهشی پژوهشگران میتوانند مزیت رقابتی برای خود و دیگر صنایع فناور محور ایجاد کرده و نهایتاً منجر به توسعه دانش مالی دانشمحور شوند.
ویسکرمی توجه به تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان و ارائه بستههای تشویقی و حل مشکلات مالیاتی، نظام بانکی و پوشش ریسکای را از عوامل رشد و شکوفایی آنها دانست.
مشارکت زنان در بخش تعاون مجدداً مورد تأکید واقع شده است. تعداد اعضای زن در تعاونیهای فعال کشور به حدود ۲۲ درصد افزایش یافته است. در حکومت سیزدهم، تعاونیهای زنان با رشد نسبتاً خوبی مواجه بودهاند. در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون، بیش از ۶۷۸۰ شرکت تعاونی زنان با بیش از ۶۳ هزار عضو فعال هستند. مقرر شده است که ایجاد فضای امن برای زنان در محیط کسب و کار، بهبود معیشت خانواده و ارتقای سطح رفاه جامعه را تحقق دهد. ایجاد شرکتهای دانشبنیان با استفاده از ظرفیتهای موجود و با تکیه بر دانش بومی و خلاقیت پژوهشگران، میتواند مزیت رقابتی برای خود و دیگر صنایع فناور محور ایجاد کرده و در نهایت منجر به توسعه مالی با رویکرد دانشمندانه شود. توجه به مواردی همچون تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان و ارائه بستههای تشویقی و حل مشکلات مالیاتی، نظام بانکی و پوشش ریسکای، نقش مهمی در رشد و شکوفایی آنها دارد.