بیش از ۶۰ درصد از زمینهای کشور به وضعیت بدی عرضه شده است.
0 نظر
رئیس سازمان امور اراضی کشور اعلام کرد که حدود 63 درصد از اراضی کشور از تداخلات آزاد شده است و برای حدود 42 درصد از زمینهای زراعت سند صادر شده است. او افزود که تثبیت مالکیت، که یکی از اصلیترین وظایف سازمان است، رکن اصلی بهداشت حقوقی و تامین مالی است. افلاطونی به این معنی است که تثبیت مالکیت منجر به رفع تداخلات و حل مسائل اراضی خواهد شد و مردم نیز راضی خواهند بود. او اضافه کرد که فقط 18 میلیون هکتار از کل زمینهای زراعت درجه یک است و برای حفاظت از این زمینها نیاز به همکاری و تعامل تمام نهادهای ذیربط است. افلاطونی همچنین اعلام کرد که به دلیل کمبود نیرو و امکانات، سازمان امور اراضی از فناوریهای نوین استفاده میکند و تاکنون 29 استان به پایش هوشمند تجهیز شدهاند و تمام فعالیتهای سازمان روی سامانهای انجام میشود که مراحل کار را رصد و پیگیری کند.
به گزارش دیجیاتور، رضا افلاطونی، رئیس سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه حدود ۶۳ درصد از اراضی کشور رفع تداخل و برای حدود ۴۲ درصد زمینهای زراعت سند صادر شده است، گفت: تثبیت مالکیت که یکی از مهمترین وظایف سازمان محسوب میشود رکن اصلی بهداشت حقوقی و تامین مالی است.
وی افزود: حدود نیمی از پروندههای موجود در محاکم قضائی مربوط به حوزه زمین است و با تثبیت مالکیت که رکن اصلی آن رفع تداخلات و حد نگار اراضی است بخش بزرگی از این پروندهها کاهش خواهد یافت و رضایتمندی مردم را نیز در پی خواهد داشت.
افلاطونی خاطرنشان کرد: فقط ۱۸ میلیون هکتار زمین زراعت در کشور وجود دارد که حدود ۵ میلیون هکتار آن زمین زراعت درجه یک است؛ برای حفاظت از اراضی زراعت همکاری و تعامل همه نهادهای ذیربط مورد نیاز است.
وی ادامه داد: با توجه به کمبود نیرو و امکانات در سازمان امور اراضی به سمت استفاده از فناوریهای نوین حرکت کردهایم که تا کنون ۲۹ استان کشور به پایش هوشمند تجهیز شدهاند و تقریباً تمامی فعالیتهای سازمان در بستر سامانه انجام میشود تا مراحل انجام کار قابل رصد و پیگیری باشد.
۶۳ درصد از اراضی کشور رفع تداخل و سند صادر شده است.
تثبیت مالکیت رکن اصلی بهداشت حقوقی و تامین مالی است.
نیمی از پروندههای موجود در محاکم قضائی مربوط به حوزه زمین است.
تثبیت مالکیت باعث کاهش پروندهها و افزایش رضایتمندی مردم میشود.
فقط ۱۸ میلیون هکتار زمین زراعت در کشور وجود دارد.
همکاری و تعامل همه نهادهای ذیربط برای حفاظت از اراضی زراعت لازم است.
فناوریهای نوین در سازمان امور اراضی مورد استفاده قرار میگیرد.
۲۹ استان به پایش هوشمند تجهیز شدهاند.
تمامی فعالیتهای سازمان در بستر سامانه انجام میشود.