اختصاصی کردن سامانه حرکتی موتورسیکلت برقی و پرندههای بدون سرنشین
0 نظر
این متن درباره فعالیت شرکت دانش بنیان در حوزه ساخت موتورهای براشلس (جریان مستقیم بدون جاروبک) است. این شرکت دو محصول دانش بنیان را ساخت و ساز کرده است؛ یکی از این محصولات موتور براشلس دوچرخه برقی است که قابل استفاده در دوچرخه برقی، موتور سیکلت برقی، اسکوتر برقی و ویلچر برقی است. محصول دیگر موتورهای براشلس برای استفاده در پهپادها و کوادکوپترها است. شرکت قادر است به طراحی و ساخت هر نوع موتور و درایور الکتریکی براساس مشخصات کارفرما دست بزند. بزرگترین دستاورد این شرکت، تیم متخصص و دانشی است که در حوزه ترانزیت الکتریکی توانسته است نیازهای کشور را شناسایی و رفع کند. شرکت دارای ۵ نیروی مستقیم و ۱۷ نیروی غیرمستقیم میباشد. جامعه هدف محصولات این شرکت شامل حوزه ترانزیت الکتریکی، لوازم خانگی و کولرهای آبی است و برنامه ریزی شده است که در آینده در حوزههای دیگر نیز فعالیت کند.
به گزارش دیجیاتور به نقل از معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش بنیان ریاست جمهوری، هادی حسین پور، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان درباره محصولات تولیدی این مجموعه و کاربرد آنها گفت: شرکت ما در حوزه سرمایه و ساخت موتورهای براشلس (جریان مستقیم بدون جاروبک) فعالیت میکند و در همین مورد موفق به ساخت دو محصول دانشبنیان شده است.
وی گفت: یکی از این محصولات موتور براشلس دوچرخه برقی است که برای پیش رانش این محصول استفاده و در چرخ عقب دوچرخه نصب میشود و از آنجا که دانش آن به طور کامل بومیسازی و ساخته شده، میتوانیم از آن در موتور سیکلت برقی، اسکوتر برقی و ویلچر برقی نیز استفاده کنیم.
حسین پور ادامه داد: یکی دیگر از محصولات دانشبنیان ما موتورهای براشلس در حوزه پرندههای بدون سرنشین است که در کوادکوپترها و پهپادها استفاده میشود. تمام مراحل طراحی و ساخت این محصول نیز توسط خود ما انجام شده و این دانش در مجموعه ما بومیسازی شده است.
وی افزود: اگرچه این دو محصول در شرکت ما دانشبنیان شدند، اما اتفاق خوبی که برای ما افتاده این است که دانش طراحی و ساخت هر نوع موتور و درایور الکتریکی در مجموعه ما بومیسازی شده و هر کارفرمایی موتور یا استوکی را با مشخصاتی به ما بدهد، میتوانیم آن را طراحی کرده، بسازیم و تحویل دهیم.
این فعال فناور درباره بزرگترین دستاورد شرکت گفت: بزرگترین دستاورد ما، دانشی است که در این مجموعه شکل گرفته و تیمی است که در این چند سال فعالیت به صورت متخصص در یک حوزه به خصوص، نیاز کشور را شناسایی و رفع کرده است. این دستاورد حاصل رویکرد شرکت به بومیسازی دانش است.
حسینپور درباره میزان اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم این مجموعه بیان کرد: به طور مستقیم ۵ نیروی پوشش ریسک شده داریم و به طور غیرمستقیم نیز به علت برونسپاری و همکاری با سایر مجموعهها، ۱۷ نفر فعالیت میکنند.
این فعال حوزه فناوری در مورد جامعه هدف محصولات شرکت تصریح کرد: جامعه هدف محصول ما بر روی هر کدام از محصولات متفاوت است، در حوزه ترانزیت الکتریکی که همه دنیا به دلیل مسائل زیست محیطی و مشکلات زیستمحیطی به آن سمت حرکت میکنند، ما هم باید بتوانیم محصولات خود را به روز کنیم و آینده را ببینیم.
وی گفت: محصولات ما در حوزه ترانزیت الکتریکی سبک، لوازم خانگی و کولرهای آبی – که طبق نظر وزارت نیرو باید از موتورهای براشلس استفاده کنند – ماشین لباسشویی و … استفاده میشوند، اما شروع ما با موتورهای الکتریکی بوده و قصد داریم که در آینده به سمت و سوی دیگر نیز برویم. فعلا قصد داریم که در حوزه ترانزیت الکتریکی به پیشرفت کامل رسیده و پس از آن به سایر حوزهها ورود کنیم.
شرکت دانش بنیان موتورهای براشلس را ساخت و ساز میکند. دو محصول دانش بنیان این شرکت شامل موتور براشلس دوچرخه برقی و موتورهای براشلس در حوزه پرندههای بدون سرنشین است. این شرکت قادر است هر نوع موتور یا استوکی را براساس مشخصات مشتریان طراحی و ساخت و ساز کند. بزرگترین دستاورد این شرکت، دانشی است که در طول سالهای فعالیت به صورت متخصص در یک حوزه خاص بومیسازی شده است. شرکت همچنین در حوزه ترانزیت الکتریکی فعالیت دارد و در آینده قصد دارد در سایر حوزههای ساخت و ساز محصولات الکتریکی نیز فعالیت کند.