استفاده از بازار سرمایه و ظرفیتهای نهفته آن در سال افزایش ساخت و ساز
0 نظر
داوود دانش جعفری در یک مصاحبه رادیویی اظهار کرد که کشور حداکثر ۱۰ درصد از نیازهای مالی خود را از بازار سرمایه تأمین میکند و بقیه از سیستم بانکی کشور مربوط میشود. او بیان کرد که ساخت و ساز و توسعه در دانش مالی بسیار اهمیت دارد و با مشارکت مردم میتوان آن را بهبود بخشید. افزایش تکنولوژی در ساخت و ساز افزایش مییابد و منابع مالی نیز بخشی اساسی از ساخت و ساز محسوب میشود. استفاده از بازار سرمایه و صندوق توسعه ملی به عنوان راههای تأمین مالی مطرح شده و افزایش فروش خارجی خدمات فنی فناوری طراحی نیز به عنوان یک راه موثر برای توسعه مالی معرفی شده است.
به گزارش دیجیاتور، داوود دانش جعفری در مصاحبه رادیویی در مورد شعار سال اظهار کرد: کشور حداکثر ۱۰ درصد از نیازهای مالی خود را از بازار سرمایه تأمین میکند و باقی از سیستم بانکی کشور انجام میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ساخت و ساز و توسعه یا جهش ساخت و ساز شعاری است که سالها مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفت و انتخاب دوباره آن با محوریت مشارکت مردم بیانگر اهمیت روز افزون مساله ساخت و ساز در دانش مالی است.
دانش جعفری اضافه کرد: ساخت و ساز به مسائل مختلفی بستگی دارد و هر چقدر دستیابی به تکنولوژیهای جدید افزایش یابد ساخت و ساز افزایش مییابد. همچنین دستیابی به منابع مالی یکی از اجزای اصلی ساخت و ساز است که از گلوگاههای ساخت و ساز هم محسوب میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تورم بالا نیازمند منابع مالی سرمایه گذاری است، خاطر نشان کرد: یکی از ظرفیتهای نهفته کشور استفاده از بازار سرمایه است که در حال حاضر ۱۰ درصد از آن استفاده میشود.
وی راه دیگر تأمین مالی را استفاده از صندوق توسعه ملی دانست و گفت: برای رهایی از وابستگی به ارز، بنگاههای بزرگ و کوچک میتوانند از منابع صندوق توسعه ملی برای تأمین نیازهای خود بهره ببرند.
دانش جعفری افزایش فروش خارجی خدمات فنی فناوری طراحی و ورود شرکتهای توانمند به بازار دیگر کشورها را مهم بر شمرد و گفت: رفع بوروکراسی اداری باید در دستور کار حکومت قرار بگیرد.
تأکید بر اهمیت افزایش ساخت و ساز و استفاده از منابع مالی جهت پشتیبانی از دانش مالی ملی و تأمین نیازهای مالی، افزایش دسترسی به تکنولوژیهای جدید برای افزایش ساخت و ساز، استفاده از منابع صندوق توسعه ملی به عنوان راهی برای رهایی از وابستگی به ارز، تأکید بر افزایش فروش خارجی خدمات فنی فناوری طراحی و ورود شرکتهای توانمند به بازارهای بینالمللی، و نیز نیاز به رفع بوروکراسی اداری جهت تحقق اهداف مالی کشور است.