تأکید بر کیفیت آموزش در تلویزیون ایران: اهمیت دغدغه‌ی کشور

بر کیفیت مدرسه تلویزیون ایران تاکید داشتیم/ آموزش دغدغه کشور باشد


علی عبدالعالی، مدیر شبکه آموزش، در یک گفت وگو با دیجیاتور، به بررسی عملکرد شبکه آموزش در یک سال گذشته پرداخت. وی به اتفاقات مختلفی که در این مدت در شبکه آموزش رخ داده است، اشاره کرد. او بیان کرد که در کشور ما هنوز آموزش گویی در اولویت نیست و این مسئله غیر از نگاه رهبری که تاکید می‌کنند، در بخش های مختلف در اولویت قرار نگرفته است. او همچنین به تلاش‌هایی که برای مدرسه تلویزیونی ایران انجام شده است اشاره کرد و بهترین مدارس کشور که آموزش های مدرسه تلویزیونی ایران را به عنوان منابع آموزشی خود معرفی کرده‌اند، مثال زد. علاوه بر این، عبدالعالی درباره حضور وزیر آموزش و پرورش در شبکه آموزش و پرورش صحبت کرد و این موضوع را عملی نادری توصیف کرد. نکته‌ای که باید تأکید شود، این است که جزئیات این گفت وگو به زودی منتشر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش حدود یک سال پس از حضورش در این شبکه به گفت‌وگویی تفصیلی با دیجیاتور پرداخت و درباره عملکرد شبکه در این یک سال سخن گفت.

وی در این گفت‌وگو به اتفاقات مختلفی که در این مدت در شبکه آموزش با حضور برنامه سازان و استعدادهای جدید صورت گرفته است، اشاره کرد.

عبدالعالی با اشاره به اینکه دیده شدن بخشی از اتفاقات به اهمیت فرهن‌گسازی در کشور برای حوزه آموزش برمی گردد، عنوان کرد: در کشور ما آموزش گویی هنوز اولویت نیست، غیر از نگاه رهبر تحول اساسی که به شکل واضحی این مساله را مطالبه می‌کنند تا به سمت تحول آموزشی برویم، گویی در بخش های مختلف هنوز این امر در اولویت و دغدغه قرار نگرفته است.

وی با تاکید بر تلاش‌هایی که برای مدرسه تلویزیونی ایران صورت گرفته است به تغییرات در ساختار آموزش ها اشاره و با مثالی از مدارس کشور عنوان کرد: ما مدارس نمونه ای در کشور داریم که همین الان که داریم با هم صحبت می کنیم، می توانم سایت این مدارس را بیاورم که در صفحه اول سایت آنها لینک آموزش های مدرسه تلویزیونی ایران را گذاشته اند. آنها به این آموزش ها ارجاع می دهند چرا که اتفاقا کیفیت آموزش ها بسیار ارتقا یافته است و دانش آموزان می توانند در یک فضای سرگرم کننده مطالب درسی را یاد بگیرند. این اتفاقی است که در این دوره بسیار روی آن تاکید داشتیم و کیفیت آموزش ها را بالا بردیم.

مدیر شبکه آموزش درباره حضور وزیر آموزش و پرورش در این شبکه و پرداخت به مباحث مختلف تصریح کرد: یک هفته در میان رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در برنامه «پرسشگر» حضور دارد و این اتفاق کمی نیست. وزیر در این برنامه معاونان خود را هم دعوت می کند و من و وزیر از معاونان او پرسشگری می کنیم. این محبتی است که او دارد اما بالاخره پیش از این رخ نداده بود که وزیری بر صندلی پرسشگری یک برنامه بنشیند.

مشروح این گفت‌وگو به زودی منتشر می‌شود.


به گفت وگو با علی عبدالعالی، مدیر شبکه آموزش، پرداخته می‌شود. او درباره عملکرد شبکه در یک سال اخیر صحبت کرد. او به اتفاقاتی که در این مدت در شبکه رخ داده است، اشاره کرد. عبدالعالی بیان کرد که آموزش در کشور هنوز اولویت نیست، به جز برای رهبر تحول اساسی. وی به تلاش‌هایی که برای مدرسه تلویزیونی ایران صورت گرفته است اشاره کرد. او با مثالی از مدارس کشور، اهمیت آموزش های تلویزیونی را توضیح داد. او از حضور وزیر آموزش و پرورش در برنامه پرسشگر نیز نقد و بررسی کرد. مشروح این گفت‌وگو به زودی منتشر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *