فهرست برگزیدگان نهمین جشنواره “نماز و نیایش” بهتازگی اعلام شد
0 نظر
نهمین جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین به ریاست محمد خزاعی، رییس سازمان سینمایی کشور، در حضور مقامات مربوطه برگزار شد. در این جشنواره بخشهای مختلفی از جمله عکس، فیلمنامه، و اثر سینمایی مورد بررسی قرار گرفتند و برندههای هر بخش معرفی شدند. این جشنواره که در حوزه سینمای دینی برگزار میش
به گزارش دیجیاتور به نقل از ارتباطات سازمانی انجمن سینمای جوانان ایران، نهمین جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین شب گذشته با حضور محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی کشور، مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، امیرعلی عموزاده مدیرکل میراث و ارشاد اسلامی استان قم و دبیر جشنواره، رضا ابوذر مدیر انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر قم و دبیر اجرایی جشنواره برگزار شد.
برگزیدگان نهمین جشنواره ملی نماز و نیایش به شرح زیر اعلام شدند:
برگزیدگان بخش عکس:
لوح تقدیر به رضا رادپور برای عکس «مرزبانان» از مشهد
دیپلم افتخار به عنوان عکس سوم به صادق حاتمی برای عکس «راننده» از مشهد
دیپلم افتخار به عنوان عکس دوم به احمد تاجی برای عکس های «نفسهای مادربزرگ و در انتظار نور» از شهرکرد
تندیس جشنواره و لوح افتخار به عنوان عکس اول به احمدرضا مختاریفر برای عکس «دعا» از تربت حیدریه
برگزیدگان بخش فیلمنامه:
لوح تقدیر در بخش فیلمنامه اقتباسی به احسان مرادی برای فیلمنامه «نمازخانه کوچک من» از ساوه
لوح تقدیر به عنوان نفر سوم به مسعود مشعوف برای فیلمنامه «چهلمین امضاء» از قم
دیپلم افتخار به عنوان نفر دوم به عباس روزبهانی برای فیلمنامه «نفیسه» از تهران
تندیس جشنواره و لوح افتخار به عنوان نفر اول به اسماعیل عظیمی برای فیلمنامه «بچه خوان» از قم
برگزیدگان بخش اثر سینمایی:
جایزه ویژه هیات داوران، لوح افتخار مشترکا به مهدی امینی و جواد یقموری برای اثر سینمایی مستند «در خلوت شب» از قملوح افتخار به علی تصدیقی برای اثر سینمایی داستانی «کورسو» از تهران لوح افتخار به میلاد محمدی برای اثر سینمایی پویانمایی «پیچ تاریخی» از تهران
بهترین پژوهش در اثر سینمایی مستند
تندیس جشنواره و لوح افتخار مشترکاً به مهدی آخوندی و معصومه سادات خادم الحسینی برای اثر سینمایی «به رنگ انار» از قم
بهترین فیلمنامه
تندیس جشنواره و لوح افتخار مشترکاً به فاطمه سادات جوادی و عبدالحسین عبدی برای اثر سینمایی «سردست» از قم
بهترین اثر سینمایی پویانمایی
تندیس جشنواره و لوح افتخار به حسین حبیبی اصل برای اثر سینمایی «کاسه برنجی» از اردبیل
بهترین اثر سینمایی مستند
تندیس جشنواره و لوح افتخار به مریم صبوری برای اثر سینمایی «الله لاما» از اردبیل
بهترین اثر سینمایی داستانی
تندیس جشنواره و لوح افتخار مشترکاً به شاهین جلالی برای اثر سینمایی «مرد ابری از اردبیل و محمد پایدار برای اثر سینمایی «نوشابه مشکی» از تهران
بهترین اثر سینمایی جشنواره
تندیس جشنواره و لوح افتخار به زهره صباغیان برای اثر سینمایی «اذان صبح به افق یزد» از یزد
پایمردی انجمن سینمای جوانان و وزارت ارشاد در موضوع نماز
در این مراسم، مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران ضمن عرض تسلیت حادثه تروریستی و تلخ کرمان که منجر به شهادت و مجروح شدن زایران مزار شهید حاج قاسم سلیمانی در روز سالگرد شهادت ایشان شد، گفت: امیدواریم به زودی پاسخ سختی به عوامل این حادثه تروریستی خونین داده شود تا بخشی از این داغ سنگین التیام پیدا کند.
وی در ادامه در مورد با حمایت از جشنواره نماز و نیایش از سوی انجمن سینمای جوانان ایران توضیح داد: انجمن سینمای جوانان به ظاهر در هیچ یک از ماموریت هایی که به آن ابلاغ شده است قرار نبود در هیچ جشنواره ای با موضوع نماز برگزار کند که این جشنواره حالت رفع تکلیف و گزارش کار پیدا کند، اگر این جشنواره برگزار نمیشد شاید کسی پیگیر این موضوع هم نمیشد. رسیدن این جشنواره با تمام فراز و فرودهایی که داشته به دوره نهم یک اتفاق بسیار مهم است و این رویداد به دلیل پایمردی انجمن سینمای جوانان و وزارت ارشاد در موضوع نماز و برگزاری جشنواره دینی امروز برگزار شده و به اختتامیه رسیده است، در حالی که بسیاری از سازمان های دیگر بودند که به صورت مستقیم چنین مسوولیتی داشتند اما بسیاری از این جشنواره ها در همان ابتدا دیگر ادامه نیافتند.
وی با بیان اینکه باید قدردان جشنواره ای بود که با موضوع خاص دینی از دهه ۸۰ تا کنون توانسته به حیات خود ادامه دهد، افزود: امیدواریم این جشنواره ادامهدار باشد و در زمانی که عمر این جشنواره دو رقمی شود این سرمایه ارزشمند بیش از پیش قابل ستایش است.
آذرپندار گفت: این جشنوارهها با توجه به وضعیت بد مالی به سختی برگزار می شود و در این راستا از تمامی کسانی که در قم به دنبال برگزاری این جشنواره هستند قدردانی می کنیم و امیدواریم این جشنواره به سینمای دینی ما کمک شایانی داشته باشد.
جشنواره نماز و نیایش مهمترین اتفاق سینمایی کشور است
امیرعلی عموزاده،مدیرکل میراث و ارشاد اسلامی استان قم و دبیر جشنواره در بخش دیگر از این مراسم گفت: این جشنواره پس از یک توقف طولانی با همکاری انجمن سینمای جوانان به همت حکومت در راستای ترویج میراث نماز و نیایش احیا شده است.
وی با تاکید براینکه جشنواره ملی نماز و نیایش به روایت دوربین که اکنون در ایستگاه نهم قرار گرفته یکی از ظرفیت های ویژه قم است که روایت مبانی دینی را با زبان آثار خلاقانه پیش گرفته است، گفت: این جشنواره از سال ۱۳۸۳ در شهر قم طرح ریزی و پایه گذاری شده است و از اولین دوره این جشنواره، هر ۲ سال یک بار برگزار شده است و تاکنون هشت دوره آن برگزار شده و اکنون در ایستگاه نهم هستیم.
دبیر این دوره از جشنواره خاطرنشان کرد: جشنواره ملی نماز و نیایش به روایت دوربین که اکنون در ایستگاه نهم قرار گرفته یکی از ظرفیت های ویژه قم است که روایت مبانی دینی را با زبان آثار خلاقانه پیش گرفته است.
وی در پایان اظهار کرد: این جشنواره یکی از اتفاقات مهم سینمایی شهر قم و سینمای کوتاه ایران است چراکه جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین ضمن اینکه یک جشنواره سینمایی مستقل است، رویدادی معنوی و مناسب با فضای شهر قم نیز است و حضور فیلمسازان در سه رشته عکس، فیلمنامه و اثر سینمایی کوتاه از سراسر کشور به واسطه این جشنواره در شهر قم فرصتی مناسب برای هنرمندان قمی به حساب میآید.
نتیجهگیری: جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین یکی از مهمترین رویدادهای سینمایی کشور است. برگزیدگان نهمین جشنواره ملی نماز و نیایش به شرح زیر اعلام شدند:
– برگزیدگان بخش عکس شامل عکسهای «مرزبانان»، «راننده»،