برندگان جشن حافظ در دستههای “صحنه نمایش” و “هنر صوتی” اعلام شدند.
0 نظر
در شبی از روز شنبه نوزدهم اسفند ماه، برگزیدگان بخش هنر صوتی و صحنه نمایش جشن حافظ به میزبانی سالن همایش «ضرغام» معرفی شدند. در این مراسم، برگزیدگان به افتخارهای خود از جمله بهترین آهنگساز، تازهکار صحنه نمایش ایران، بهترین دستاورد فنی و بهترین بازیگر مرد و زن تجلیل شدند، و همچنین تندیس حافظ افتخاری به هنرمندانی نظیر محسن چاوشی، بابک جهانبخش و بهمن بابازاده اهدا شد. این مراسم با حضور هنرمندان برجسته و جوایز متعدد، نشان از اهمیت و ارزش آثار خلاقانه و میراث در جامعه ایران داشت.
به گزارش دیجیاتور به نقل از ارتباطات سازمانی مراسم حافظ، برگزیدگان بخش هنر صوتی و صحنه نمایش «تندیس حافظ» با برگزاری یک مراسم ویژه در شامگاه روز شنبه نوزدهم اسفند ماه به میزبانی سالن همایش «ضرغام» معرفی شدند.
در بخش ابتدایی این برنامه که اجرای آن بر عهده نجمه جودکی بود، احسان حاجی پور دبیر بخش صحنه نمایش و پوریا افشاری دبیر بخش هنر صوتی مراسم «تندیس حافظ» گزارشی را از روند برگزاری این بخش ارایه دادند.
امید معلم فرزند مرحوم علی معلم (بنیانگذار مراسم تندیس حافظ) هم در این برنامه گفت: میخواهم از هنرمندان و اهالی صحنه نمایش و هنر صوتی، اهالی میراث این سرزمین تشکر کنم. یکبار دیگر نشان دادیم که میراث این سرزمین حذف نشدنی است. خوشحالم کسانی هستند که به میراث و آثار خلاقانه این سرزمین اهمیت میدهند.
بعد از صحبت های امید معلم بود که لوح زرین ستاد برگزاری جشن حافظ به حمیدرضا نعیمی کارگردان و بازیگر شناخته عرصه صحنه نمایش اهدا شد.
وی بعد از دریافت این تندیس گفت: من صحنه نمایش را فقط دوست ندارم، یگانه نمی دانم، من صحنه نمایش را نفس می کشم … از صحنه نمایش بیش از آن که باید و شاید سپاسگزارم.
قدردانی از محمد چرمشیر نویسنده و مدرس صحنه نمایش و حسین خواجه امیری (ایرج) خواننده پیشکسوت هنر صوتی ایرانی بخش دیگری از این برنامه را تشکیل می داد.
حسین خواجه امیری بعداز دریافت لوح خود که با همراهی سالار عقیلی انجام شد، گفت: سن من از خوانندگی گذشته. من ۹۴ساله هستم اما صدایم هنوز سرجایش است.
براساس این گزارش فهرست کامل برندگان تندیس حافظ دومین دوره مراسم «صحنه نمایش» و «هنر صوتی» علی معلم به ترتیب زیر اعلام شد.
* بخش هنر صوتی
– بهترین آهنگساز هنر صوتی ایرانی – تلفیقی : آرمان گرشاسبی و اشکان آبرون برای قطعه «بنشین تماشایت کنم» و علی قمصری برای قطعه «بیدار شو» با صدای همایون شجریان.
– بهترین تنظیم کننده هنر صوتی ایرانی – تلفیقی: حسام ناصری برای قطعه «در زلف تو آویزم» با صدای علیرضا قربانی.
– بهترین قطعه هنر صوتی ایرانی – تلفیقی : علیرضا قربانی برای قطعه «زلف تو».
– بهترین رهبر ارکستر یا سرپرست هنر صوتی تلفیقی: آرش گوران برای ارکستر همایون شجریان.
– بهترین خواننده هنر صوتی ایرانی – تلفیقی: همایون شجریان.
– بهترین ترانه: حسین غیاثی برای قطعه «مرا ببخش» با صدای علیرضا قربانی.
– بهترین آهنگساز هنر صوتی پاپ: گرشا رضایی و هادی زینتی برای قطعه «عکس تو».
– بهترین تنظیم کننده هنر صوتی پاپ: امیر بهادر دهقان برای قطعه «پاقدم» با صدای علیرضا طلیسچی.
– بهترین قطعه هنر صوتی پاپ: علیرضا طلیسچی برای قطعه «پاقدم» و گرشا رضایی برای قطعه «تو».
– بهترین اجرای زنده گروه هنر صوتی پاپ: حامد برادران، گروه بهنام بانی.
– بهترین خواننده پاپ: مجید رضوی و بهنام بانی.
– بهترین سرپرست اجرای زنده گروه هنر صوتی پاپ: حامد برادران برای گروه بهنام بانی.
– جایزه ویژه هیات داوران: محمدحسین توتونچیان برای تهیهکنندگی کنسرت نمایش «سیصد».
– تندیس حافظ افتخاری: تندیس حافظ افتخاری اهدا می شود به محسن چاوشی به پاس خلق آثار درخشانش در سال گذشته و همچنین فعالیت موثر اجتماعی در زمینه آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد / بابک جهانبخش برای استمرار در ساخت و ساز / بهمن بابازاده، فعال رسانه و منتقد و مطبوعاتنگار در عرصه هنر صوتی.
– تقدیر: محسن شریفیان به پاس معرفی هنر صوتی فولکلوریک ایرانی در سطح بین الملل / محمد حاتم و مجتبی حاتم پور به پاس حضور در عرصه تهیه کنندگی و اجرای صحنه ای / سعید شهروز برای یک عمر فعالیت هنری و ساخت و ساز آثار خاطره انگیز.
* بخش صحنه نمایش
– بهترین متن تئاتر نویس: حمید امجد برای «وقتخوش».
– بهترین کارگردان: کوروش شاهونه برای نمایش «هیدن».
– بهترین بازیگر مرد: شهروز دلافکار برای «مکبثزار».
– بهترین بازیگر زن :صدف اسپهبدی برای بازی در نمایشهای «فریز مکبث فریز» و «جنون محض».
– جایزه ویژه برای اجرای بینقص از یک کاراکتر توانیاب و استفاده از تکنیکهای ناب: ریحانه رضی برای «هیدن».
– بهترین دستاورد فنی: کیومرٍت مرادی برای طراحی نور نمایش «مانش».
– استعداد تازه صحنه نمایش ایران (نشان علی معلم) : ویدا موسوی.
– بهترین صحنه نمایش خیابانی: مصطفی کولیوندی برای «مشد و لگد محترمانه».
برگزیدگان بخش هنر صوتی و صحنه نمایش «تندیس حافظ» به معرفی شدند.