به فارسی میتوان عنوان را به شکل زیر بازنویسی کرد: “برگزاری جشن سبز شدن ارتباطی استان چهارمحال و بختیاری در هفته حکومت”
0 نظر
در این متن، خبر از دیدار وزیر مخابرات و تکنولوژی مخابرات با استاندار چهارمحال و بختیاری برای بررسی وضعیت شبکه ارتباطی این استان و پیشرفت پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها میدهد. وزیر مخابرات بر اهمیت این پروژه تاکید کرده و تاثیرات آن را در جامعه بروی دیگر حوزهها اشاره میکند. وی نیز بر تکمیل پروژه و نقش شهرداران و مدیران شهری تاکید دارد و از تاخیر در امضای تفاهم نامه با اپراتور مجری طرح هشدار میدهد. در پایان، استاندار نیز به پیشرفت و توسعه مخابرات در استان اشاره میکند و آمادگی خود را برای هدایت و سازماندهی پروژه فیبر نوری اعلام میکند. همچنین اطلاعاتی درباره وضعیت ارتباطی در روستاها و پیشرفت پروژه فیبر نوری در شهرها نیز در ادامه متن آمده است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت مخابرات و تکنولوژی مخابرات، عیسی زارع پور، وزیر مخابرات و تکنولوژی مخابرات، صبح امروز (دوشنبه ۲ بهمن ماه ۱۴۰۲) در ادامه سلسله جلسات هفتگی با استانداران بهمنظور بررسی وضعیت شبکه ارتباطی استانها و میزان پیشرفت پروژه فیبر نوری منازل و کسبوکارها میزبان غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری بود.
وزیر مخابرات در این دیدار پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها را مهمترین پروژه ارتباطی کشور دانست و تأکید کرد که این پروژه زیر ساخت توسعه کشور و استان خواهد بود با تکمیل آن چهره مخابرات شهرها دچار تحول خواهد شد و اثرات آن را میتوان در سایر حوزهها مشاهده کرد.
وی این پروژه را یک پروژهامیدبخش خواند و تأکید کرد که با اتصال منازل و کسب و کارها به شبکه ارتباطی مبتنی بر فیبر نوری و دسترسی مردم به سرعتهای تا هزار مگابیت بر ثانیه میتوان میزان رضایتمندی در جامعه را افزایش داد.
زارع پور اجرا و تکمیل پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها را منوط به همراهی مدیران شهری و استانی دانست و گفت: با توجه به تحولی که این پروژه میتواند در شهرها ایجاد کند خود سازماندهی شهریها باید پیگیر اجرای آن در شهر خود باشند و هر روز تأخیر در انعقاد تفاهم نامه با اپراتور مجری طرح، میتواند اجرای پروژه را نیز با تأخیر مواجه کند.
وی افزود: هنوز شهرهایی در استان هستند که تفاهم نامه اجرای پروژه را منعقد نکردهاند و امیدواریم تا پیش از پایان سال شهرداران این شهرها این تفاهم نامهها را امضا کنند و اجازه ندهند تا بیش از این، شاهد تأخیر در اجرای پروژه در استان باشیم؛ چرا که پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها یک پروژه ملی و پروژه حکومت سیزدهم محسوب میشود و باید طبق زمانبندی اعلام شده به اتمام برسد.
وزیر مخابرات در خاتمه تأکید کرد: در صورت همراهی شهرداران و مدیران شهری و استانی در تمام شهرهای استان چهارمحال و بختیاری میتوانیم جشن سبز شدن استان در حوزه ارتباطاتی از تکمیل پوشش روستاهای بالای ۲۰ خانوار تا تکمیل پوشش شبکه ارتباطی مبتنی بر فیبر نوری را در هفته حکومت برگزار کنیم.
غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به پروژه ارتباطی در استان گفت: قطعاً یکی از شاخصهای پیشرفت کشور و استان توسعه مخابرات است که با سازماندهی خوب فعلی وزارت مخابرات به خوبی شاهد پیشرفت و توسعه مخابرات چه در سطح کشور و چه در سطح استان چهار محال و بختیاری هستیم.
وی با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در حوزههای مختلف به ویژه اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها اعلام آمادگی کرد که این پروژه را شخصاً در استان هدایت و سازماندهی کند و مدیران شهری و استانی را برای تسریع در اجرای آن پای کار بیاورد.
در ابتدای این جلسه مرتضی بلالی دهکردی، مدیر کل مخابرات و تکنولوژی مخابرات استان چهارمحال و بختیاری گزارشی از وضعیت ارتباطی استان ارائه کرد که در بخشی از این گزارش با اشاره توسعه مخابرات در روستاها گفت: از ۵۷۵ روستای بالای بیست خانوار استان ۵۳۳ روستا یعنی در حدود ۹۳ درصد روستاها با شبکه ارتباطی پرسرعت متصل شدهاند.
به گفته وی تنها ۴۲ روستای دیگر در استان باقی مانده است که عمده آنها روستاهای صعبالعبور و فاقد زیرساختهای لازم از جمله برق و بزرگراه هستند و با وجود شرایط سخت برای ایجاد دسترسی در روستاهای باقی مانده، بخش عمدهای از آنها تا پایان سال جاری به شبکه ارتباطی متصل میشوند.
بلالی با اشاره به پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در استان نیز گفت: استان چهارمحال و بختیاری دارای ۴۳ شهر است که تاکنون با ۵ سازماندهی شهری تفاهم نامه اجرای پروژه امضا شده است و در دو شهر آلونی و سفید دشت نیز این پروژه به پایان رسیده و در یک شهر نیز پروژه در حال اجرا است. همچنین ۱۵ شهر دیگر آماده انعقاد تفاهم نامه هستند که به زودی این تفاهم نامهها امضا خواهد شد.
پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها میتواند تحولاتی در شهرها ایجاد کند و رضایتمندی جامعه را افزایش دهد. اجرا و تکمیل این پروژه بستگی به همراهی مدیران شهری و استانی دارد. سازماندهی شهریها باید پروژه را پیگیری کنند و هر روز تأخیر میتواند به تأخیر در اجرای پروژه منجر شود. تفاهم نامه اجرای پروژه باید تا پایان سال تمام شود تا این پروژه طبق زمانبندی اعلام شده به اتمام برسد. تسریع در اجرای پروژه میتواند باعث سبز شدن استان در حوزه ارتباطاتی شود. تاکنون بسیاری از روستاها به شبکه ارتباطی پرسرعت متصل شدهاند و بخش عمدهای از روستاهای باقی مانده نیز به زودی متصل خواهند شد. در استان چهارمحال و بختیاری تفاهم نامه اجرای پروژه با بسیاری از سازماندهی شهریها امضا شده است و در حال حاضر پروژه در دو شهر به پایان رسیده و در یک شهر نیز در حال اجرا است. ۱۵ شهر نیز آماده امضای تفاهم نامه هستند.