مواجهه با دستگاه های ناتوان در حفظ حفاظت دیجیتال
0 نظر
سید محمد امین آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی، در گفت و گو با خبرنگار دیجیاتور، به سوالاتی در مورد حفاظت دیجیتال و حملات سایبری به ارگانهای مختلف پاسخ داد. او بیان کرد که مسئولیت حفاظت و پیادهسازی ضوابط و مقررات بر عهده بالاترین مقام دستگاه است و اگر دستگاهی در پیادهسازی دستورالعمل قصوری داشته باشد، با آن دستگاه برخورد خواهد شد. آقامیری همچنین اعلام کرد که اجرای دستورالعمل حریم خصوصی میتواند در حفظ دادههای مردم برای مقابله با حملات سایبری موثر باشد و با بهبود سطح امنیت در دستگاههای مختلف میتوان امیدوار بود که حملات سایبری کاهش یابد.
سید محمد امین آقامیری در گفت و گو با خبرنگار دیجیاتور، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از آنجا که فرماندهی حفاظت دیجیتال کشور بر عهده مرکز ملی فضای مجازی است، در یکسال اخیر چندبار شاهد حمله سایبری و به ارگان های مختلف بودیم، مرکز برای ارتقای حفاظت دیجیتال و ساماندهی آن چه برنامه ای دارد، گفت: مسئولیت حفاظت و پیاده سازی ضوابط و مقررات ابلاغ شده بر عهده بالاترین مقام دستگاه است؛ یعنی چارچوب قوانین، ضوابط و دستورالعمل توسط مرکز ملی مشخص و توسط دستگاه پیادهسازی میشود.
آقامیری افزود: حال در این بین اگر دستگاهی در پیاده سازی دستورالعمل قصوری داشته باشد و یا ترک فعل صورت گرفته باشد، با آن دستگاه برخورد خواهد شد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: حملات سایبری که در این مدت رخ داده، برخی به دلایل طراحی و معماری بوده و برخی دیگر به دلیل هجمه های دشمنان بوده است. خیلی سربسته عرض می کنم در شرایطی که ما شاهد توسعه جدی این حوزه هستیم، دشمن حرکت های متعدد و وسیعی را در یکسال گذشته انجام داده ولی خداروشکر اکثرا سازماندهی شده و در برخی موارد هم اتفاقات ناگواری رخ داده است.
وی ضمن بیان این مطلب که اجرای دستورالعمل حریم خصوصی میتواند در حفظ دادههای مردم برای مقابله با حملات سایبری موثر باشد، ابراز امیدواری کرد که با بهبود سطح امنیت در دستگاههای مختلف و رعایت نکات شاهد حملات سایبری و مواردی از این دست نباشیم.
حفظ حفاظت دیجیتال و اجرای دستورالعملهای مربوطه میتواند در پیشگیری از حملات سایبری مؤثر باشد.