بخشودگی جرایم مالیاتی تا حداکثر بیست میلیارد ریال ابلاغ شد.

بخشودگی جرایم مالیاتی تا سقف بیست میلیارد ریال ابلاغ شد


رئیس کل سازمان امور مالیاتی ایران، دکتر سید محمد هادی سبحانیان، شرایط و میزان اختیار بخشودگی جرایم قابل بخشش مالیاتی و عوارض و جرایم عدم انجام تکالیف اشخاص حقیقی و حقوقی را به مدیران کل امور مالیاتی سراسر کشور تفویض کرده است. این تفویض شامل بخشنامه ابلاغ شده توسط رئیس کل سازمان امور مالیاتی است که مطابق با مقررات ماده ۱۹۱ مقررات وجوه دولتی‌های مستقیم، بخشودگی جرایم وجوه دولتی و عوارض قابل بخشش را برای مؤدیانی که تا آخر بهمن ماه سال‌جاری اقدام به پرداخت بدهی را نمی‌کنند بر عهده مدیران کل امور مالیاتی قرار می‌دهد. بر اساس این بخشنامه، تا سقف پنج میلیارد ریال برای اشخاص حقیقی و تا سقف بیست میلیارد ریال برای اشخاص حقوقی بخشودگی جرایم در نظر گرفته می‌شود، بدون در نظر گرفتن زمان پرداخت بدهی. همچنین، در صورت عدم اعتراض مودی برای طرح پرونده در هیأت حل اختلاف مالیاتی و یا انصراف از اعتراض، بخشودگی جرایم وجوه دولتی و عوارض ارزش افزوده قطعی شده در اجرای ماده ۶ تبصره (ب) جز ۱ مقررات برنامه‌ریزی مالی سال ۱۴۰۲ تا حداکثر شش ماه از مطالعات تاریخی ابلاغ بخشنامه صادر می‌شود.

به گزارش دیجیاتور به نقل از سازمان امور مالیاتی ایران، دکتر سید محمد هادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، شرایط و میزان اختیار بخشودگی جرایم قابل بخشش مالیاتی و عوارض و جرایم عدم انجام تکالیف اشخاص حقیقی و حقوقی را به مدیران کل امور مالیاتی سراسر کشور تفویض کرد.

در بخشنامه ابلاغی رئیس کل سازمان امور مالیاتی آمده است: به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر و تکریم مودیان محترم مالیاتی، بخشودگی جرایم قابل بخشش وجوه دولتی و عوارض و جرایم عدم انجام تکالیف حسب مورد با رعایت مقررات ماده ۱۹۱ مقررات وجوه دولتی‌های مستقیم در موارد زیر به مدیران کل امور مالیاتی تفویض می‌گردد:

۱. اختیار بخشودگی جرایم وجوه دولتی و عوارض قابل بخشش هر سال / دوره برای مؤدیانی که نسبت به پرداخت بدهی سال یا دوره مربوط تا آخر بهمن ماه سال‏جاری اقدام نمایند، در خصوص اشخاص حقیقی تا سقف پنج میلیارد (۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و در مورد اشخاص حقوقی تا سقف بیست میلیارد (۲۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال بخشودگی جرایم موضوع این بند فارغ از زمان پرداخت بدهی وجوه دولتی و عوارض هر سال دوره می‌باشد و پرداخت بدهی قبل از ابلاغ این تفویض اختیار، مانع اعمال بخشودگی جرایم قابل بخشش نخواهد بود.

۲. بخشودگی جرایم وجوه دولتی و عوارض ارزش افزوده قطعی شده در اجرای جز (۱) بند (ب) تبصره (۶) مقررات برنامه‌ریزی مالی سال ۱۴۰۲ در صورت عدم اعتراض مودی برای طرح پرونده در هیأت حل اختلاف مالیاتی و یا انصراف از اعتراض طرح شده در هیأت‌های حل اختلاف مالیاتی پرونده‌های مذکور و در صورت پرداخت یا ترتیب پرداخت وجوه دولتی و عوارض قطعی شده حداکثر ظرف مدت شش ماه از مطالعات تاریخی این نامه تا میزان صد (۱۰۰) درصد.


بنا به بخشنامه ابلاغی رئیس کل سازمان امور مالیاتی، مدیران کل امور مالیاتی مجاز به بخشیدن جرایم قابل بخشش مالیاتی و عوارض و جرایم عدم انجام تکالیف حسب مورد می‌باشند. این بخشنامه مشخص می‌کند که بخشودگی جرایم وجوه دولتی و عوارض قابل بخشش تا سقف پنج میلیارد (۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال برای اشخاص حقیقی و تا سقف بیست میلیارد (۲۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال برای اشخاص حقوقی صورت می‌گیرد. همچنین، بخشودگی جرایم وجوه دولتی و عوارض ارزش افزوده نیز در صورت عدم اعتراض مودی به پرونده‌های مذکور اتفاق می‌افتد و در صورت پرداخت وجوه دولتی و عوارض قطعی شده، حداکثر ظرف مدت شش ماه از مطالعات تاریخی بهبود جریان نامه بخشوده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *