معرفی و توقف اجرای بخشنامه‌های خلق الساعه

بخشنامه‌های خلق الساعه را معرفی کنید تا اجرایشان متوقف شود


دبیر هیأت مقررات زدایی در نامه‌ای به رؤسای اتاق‌های بازرگانی، اصناف تعاون و رؤسای انجمن صنفی کارفرمایی و صمت ایران اعلام کرده است که مقررات تنها در صورت ثبت در سامانه ملی قوانین و مقررات نافذ هستند. بر اساس قوانین مصوب، دستگاه‌های اجرایی مکلفند تغییرات و مقررات مالی خود را شفاف‌سازی کرده و در سامانه ملی ثبت نمایند. آئین نامه‌های مواد (۲۴) و (۳۰) مقررات بهبود مستمر محیط کسب و کار به اتحادیه‌ها و تشکل‌های مالی ابلاغ شده و نظارت بر اجرای آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور دبیر هیأت مقررات زدایی در نامه‌ای به رؤسای اتاق‌های بازرگانی، اصناف تعاون و رؤسای انجمن صنفی کارفرمایی و صمت ایران اعلام کرد: مقررات تنها در صورت ثبت در سامانه ملی قوانین و مقررات نافذ هستند.

در متن این نامه آمده است؛

همانطور که مستحضرید؛ بر اساس ماده (۲۴ (مقررات بهبود مستمر محیط کسبوکار مصوب ۱۶/۱۱/۱۳۹۰، حکومت و دستگاه‌های اجرایی مکلفند به منظور شفافسازی سیاستها و ایجاد ثبات مالی، هرگونه تغییر سیاستها، مقررات و رویه‌های مالی را در زمان مقتضی قبل از اجرا، به اطلاع عموم برسانند.

از سوی دیگر بر اساس ماده (۳۰) مقررات بهبود مستمر محیط کسب وکار، دستگاه‌های اجرایی مکلفند هرگونه آئین نامه، دستورالعمل، بخشنامه یا مقرره خود را بلافاصله در سامانه ملی قوانین ومقررات ثبت نمایند و به اطلاع عموم برسانند و مقررات، تنها در صورت ثبت در این سامانه، نافذ است.

نظر به عزم حکومت مبنی بر ایجاد ثبات مالی و پیش بینی پذیری محیط کسب وکار، آئین نامه‌های اجرایی مواد (۲۴) و (۳۰) مقررات بهبود مستمر محیط کسب وکار، به پیوست، تقدیم می‌شود.

به دلیل اهمیت موضوع و ضرورت نظارت مستمر بر اجرای کامل این دو آئین نامه، خواهشمند است به اتحادیه‌ها و تشکل‌های مالی ذیل آن مجموعه ابلاغ فرمائید درصورت مشاهده هرگونه بخشنامه یا دستورالعمل مغایر دو آئین نامه پیوست، مستندات مربوطه را در پیام رسان های بله یا ایتا به شماره ۰۹۳۳۲۳۵۳۱۹۵ ارسال و یا با شماره ۳۹۹۰۴۱۴۲- ۰۲۱ تماس حاصل بفرمایند.


مقررات تنها در صورت ثبت در سامانه ملی قوانین و مقررات نافذ هستند بر اساس ماده (۲۴) مقررات بهبود مستمر محیط کسب وکار، حکومت و دستگاه‌های اجرایی مکلف به شفافسازی سیاستها و ایجاد ثبات مالی هرگونه تغییر سیاستها، مقررات و رویه‌های مالی را در زمان مقتضی قبل از اجرا به اطلاع عموم برسانند. به عزم حکومت مبنی بر ایجاد ثبات مالی و پیش بینی پذیری محیط کسب وکار، آئین نامه‌های اجرایی مواد (۲۴) و (۳۰) مقررات بهبود مستمر محیط کسب وکار، تقدیم شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *