تحقق عدالت فرهنگی می‌تواند منجر به بالندگی یک جشنواره شود.

بالندگی یک جشنواره با تحقق شعار عدالت فرهنگی امکان‌پذیر است


متن فوق به گزارش دیجیاتور در مورد آغاز مرحله دوم شانزدهمین جشنواره ملی هنر صوتی نواحی ایران در تالار رودکی تهران اطلاعاتی را ارائه می‌دهد. وزیر میراث و ارشاد اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی، در این متن به اهمیت میراث و آثار خلاقانه در کشور اشاره می‌کند و تأکید می‌کند که هنر صوتی نواحی یکی از جلوه‌های غنی و تنوع بخش فرهنگی است که توسط مردم میراث‌مدار در سراسر سرزمین حفظ شده است. او به جشنواره ملی هنر صوتی نواحی ایران در گام شانزدهم اشاره کرده و برگزاری این رویداد مهم را تحت عنوان یک میراث عدالتی توصیف می‌کند. وزیر آثار خلاقانه و میراث همچنین از هنرمندان شرکت کننده در جشنواره استقبال و تشکر می‌کند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث و ارشاد اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی وزیر میراث و ارشاد اسلامی همزمان با آغاز مرحله دوم شانزدهمین جشنواره ملی هنر صوتی نواحی ایران در تالار رودکی تهران، متنی را منتشر کرد.

در متن پیام اسماعیلی آمده است :

«از دیرباز تا کنون میراث و آثار خلاقانه در کشور عزیزمان همچون گنجینه ‌ای ارزشمند، پیوندی ناگسستنی با نگرش‌ها و باورهای مردم برقرار ساخته و هنر صوتی اقوام نیز یکی از جلوه‌های گویا و غنی از تنوع و تکثر فرهنگی است که مردمان میراث‌مدار با آواها و نواهای خود در جای جای سرزمین‌مان آن را حفظ کرده‌اند.

گوهر زرین هنر صوتی نواحی که با راویانی عاشق از شمالی‌ترین نقطه ایران آغاز و پس از گذشتن از شرق، غرب و نواحی مرکزی آن به جنوب ایران ختم می‌شود، مطالعات تاریخی و جغرافیای فرهنگی کشورمان را در شمایلی از نواها و آواهایی روایت می‌کند که تجلی اصالت و معرفت در آیینه زلال آن هویدا است و در طی سالیان، نسل به نسل حفظ شده تا در روزگاران ما فرصتی برای بیان میراث و آثار خلاقانه بومی با همراهی نوجوانان و جوانانی باشد که دل در گرو این هنر صوتی دارند تا راه پیشکسوتان را با گذر از مسیر مطالعات تاریخی ادامه ‌دهند.

جشنواره ملی هنر صوتی نواحی ایران در گام شانزدهم، با رویکردی نو (پس از برگزاری درخشان آن در پنج منطقه کشور) در پهنه ‌ای به وسعت ایران اسلامی با همکاری تمامی استان‌ها و حضور پررنگ و پرمعنای هنرمندان هنر صوتی اقوام برپا شده است. غنای هرچه بیشتر این رخداد مهم فرهنگی ‌ـ هنری، موضوعی است که باید در دستور کار برگزارکنندگان باشد تا بالندگی این جشنواره همگام با تحقق شعار بنیادین عدالت فرهنگی در وزارت میراث و ارشاد اسلامی تحقق یابد.

برگزاری شانزدهمین جشنواره هنر صوتی نواحی ایران با حضور هنرمندان فرهیخته موجب مسرت است. از تلاش‌های خالصانه همکارانم در معاونت امور هنری، دفتر امور هنر صوتی، ادارات‌کل میراث و ارشاد اسلامی استان‌ها، انجمن هنر صوتی ایران، دبیر محترم و داوران ارجمند بسیار سپاسگزارم.»


میراث و آثار خلاقانه در کشور عزیزمان همچون گنجینه ارزشمندی است که با نگرش‌ها و باورهای مردم پیوند می‌خورد. هنر صوتی اقوام نیز جلوه‌های گویا و غنی از تنوع و تکثر فرهنگی است که مردمان میراث‌مدار با آواها و نواهای خود در جای جای سرزمین‌مان آن را حفظ کرده‌اند. هنر صوتی نواحی کشورمان مطالعات تاریخی و جغرافیای فرهنگی را در شمایلی از نواها و آواهایی روایت می‌کند که اصالت و معرفت را هویدا می‌کند و تا در روزگاران ما فرصتی برای بیان میراث و آثار خلاقانه بومی باشد. جشنواره ملی هنر صوتی نواحی ایران در گام شانزدهم با همکاری استان‌ها و حضور پررنگ و پرمعنای هنرمندان هنر صوتی اقوام برپا شده است و باید در دستور کار برگزارکنندگان قرار بگیرد تا بالندگی این جشنواره همگام با تحقق شعار بنیادین عدالت فرهنگی در وزارت میراث و ارشاد اسلامی تحقق یابد. برگزاری شانزدهمین جشنواره هنر صوتی نواحی ایران با حضور هنرمندان فرهیخته مسرت بخش بوده است. تشکر و سپاسگزاری از تلاش‌های همکاران و اعضای مرتبط نیز بیان شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *