تولیدی گاز به شرکتهای دانشبنیان اجازه ورود به بازار ۵۰۰ میلیون یورویی گرفت
0 نظر
در این خبر آمده است که توافق نامه همکاری در زمینه بومیسازی تجهیزات و اقلام گلوگاهی تولیدی گاز با حضور روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و دانش مالی دانشبنیان رئیسجمهوری و مجید چگنی، معاون وزیر منابع هیدروکربن و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران امضا شده است. دهقانی تاکید کرده است که توسعه بازار دائمی و پایدار برای شرکتهای دانشبنیان میتواند حمایتی واقعی و ماندگار باشد. بر اساس مقررات جهش ساخت و ساز دانش بنیان، دستگاههای دولتی مکلف شدهاند که محصولاتی که یک میلیون دلار و بیشتر صادر میشوند را با کمک شبکه شرکتهای دانش بنیان تأمین کنند. این توافقنامه به منظور توسعه بازار محصولات گلوگاهی دانش بنیان به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار امضا شده است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانشبنیان ریاست جمهوری، توافقنامه همکاری در زمینه بومیسازی تجهیزات و اقلام گلوگاهی تولیدی گاز به امضای روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و دانش مالی دانشبنیان رئیسجمهوری و مجید چگنی، معاون وزیر منابع هیدروکربن و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران رسید.
دهقانی در این مراسم مهمترین حمایت از شرکتهای دانشبنیان را توسعه بازار این شرکتها و تعامل با دستگاهها در این راستا دانست و گفت: معتقدم هیچحمایتی واقعیتر، عملیاتیتر و هدفمندتر از توسعه بازار دائمی و پایدار برای شرکتهای دانشبنیان نیست. حمایت بدون هدف شاید شرکتی را زنده نگهدارد اما ممکن است پایدار نباشد؛ در صورتیکه اگر شرکتی که به حدی از بلوغ رسیده است، بتواند خود را به بازاری وصل کند و این بازار را توسعه دهد قطعاً ماندگار خواهد شد.
وی با اشاره به دسته بندی شرکتهای داشن بنیان به نوپا، فناور و نوآور گفت: شرکتهای بزرگ حمایتهایی از جنس تخصیص میدان فعالیت و بازار و زمین بازی برای تأثیرگذاری دریافت میکنند.
دهقانی بیان کرد: در مقررات جهش ساخت و ساز دانش بنیان دستگاههای دولتی مکلف شده اند که محصولاتی که یک میلیون دلار و بیشتر ارزبری دارند را با کمک شبکه شرکتهای دانش بنیان تأمین کنند و این ماده قانونی، در قالب توافقات و همکاری با دستگاهها و صنایع متقاضی، بازار بالقوه در اختیار شرکتهای دانشبنیان و فناور داخلی قرار میگیرد.
معاون علمی، فناوری و دانش مالی دانشبنیان رئیسجمهور با بیان اینکه در قالب توافقنامه با شرکت ملی گاز، ۱۲ گروه محصول راهبردی و ساخت و ساز بار اول در دستور کار قرار گرفته است، افزود: امضای این توافق نامه ۵۰۰ میلیون دلاری برای توسعه بازار محصولات گلوگاهی دانش بنیان اقدامی بزرگ در همین راستا است.
دهقانی با اشاره به همکاری و استقبال خوب دستگاهها از شرکتهای دانشبنیان و رقم خوردن فصل تازهای در بهرهمندی از توان این شرکتها در صنایع بزرگ و گلوگاهی، افزود: در هیچ دورهای، فرصت همکاری بین شرکتهای دانش بنیان و دستگاهها به این اندازه قوی و جدی نبوده است. معتقدم شرکتهای دانشبنیان تاکنون ۹۰ درصد از مسیر اتصال به بازارهای بزرگ و صنایع را پیمودهاند و اکنون در ۱۰ درصد انتهای خط و کمترین فاصله تا رسیدن به زنجیره ارزش صنایع قرار دارند؛ آن دسته شرکتهایی که انرژی و توان خود را برای پیمودن ۱۰ درصد مسیر باقیمانده پیوستن به زنجیره ارزش صنایع ذخیره و عزم خود را جزم کرده اند، قطعاً در فرجام مسیر، دستاوردهای خوبی برای خود و کشور کسب خواهند کرد.
توافقنامه همکاری در زمینه بومیسازی تجهیزات و اقلام گلوگاهی تولیدی گاز به امضای روح الله دهقانی و مجید چگنی رسید. در این مراسم دهقانی مهمترین حمایت از شرکتهای دانشبنیان را توسعه بازار این شرکتها و تعامل با دستگاهها در این راستا دانست. وی با اشاره به دسته بندی شرکتهای داشن بنیان به نوپا، فناور و نوآور گفت: شرکتهای بزرگ حمایتهایی از جنس تخصیص میدان فعالیت و بازار و زمین بازی برای تأثیرگذاری دریافت میکنند. دهقانی بیان کرد: در مقررات جهش ساخت و ساز دانش بنیان دستگاههای دولتی مکلف شده اند که محصولاتی که یک میلیون دلار و بیشتر ارزبری دارند را با کمک شبکه شرکتهای دانش بنیان تأمین کنند و این ماده قانونی، در قالب توافقات و همکاری با دستگاهها و صنایع متقاضی، بازار بالقوه در اختیار شرکتهای دانشبنیان و فناور داخلی قرار میگیرد. امضای توافقنامه با شرکت ملی گاز، ۱۲ گروه محصول راهبردی و ساخت و ساز بار اول در دستور کار قرار گرفته است، این توافق نامه ۵۰۰ میلیون دلاری برای توسعه بازار محصولات گلوگاهی دانش بنیان اقدامی بزرگ در همین راستا است. دهقانی با اشاره به همکاری و استقبال خوب دستگاهها از شرکتهای دانشبنیان و رقم خوردن فصل تازهای در بهرهمندی از توان این شرکتها در صنایع بزرگ و گلوگاهی، افزود: در هیچ دورهای، فرصت همکاری بین شرکتهای دانش بنیان و دستگاهها به این اندازه قوی و جدی نبوده است. معتقدم شرکتهای دانشبنیان تاکنون ۹۰ درصد از مسیر اتصال به بازارهای بزرگ و صنایع را پیمودهاند و اکنون در ۱۰ درصد انتهای خط و کمترین فاصله تا رسیدن به زنجیره ارزش صنایع قرار دارند. آن دسته شرکتهایی که انرژی و توان خود را برای پیمودن ۱۰ درصد مسیر باقیمانده پیوستن به زنجیره ارزش صنایع ذخیره و عزم خود را جزم کرده اند، قطعاً در فرجام مسیر، دستاوردهای خوبی برای خود و کشور کسب خواهند کرد.