انعقاد قرارداد ۱۷۰۰ میلیارد تومان در ۴۱ رویداد تبادل فناورانه

انعقاد ۱۷۰۰ میلیارد تومان قرارداد در ۴۱ رویداد تبادل فناورانه


دکتر سیاوش ملکی‌فر در رویداد تبادل فناوری در تولیدی دریایی، صندوق پیشرفت را به عنوان یک نهاد عمومی تحت نظر رئیس‌جمهور معرفی کرده و از وجود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های برق، الکترونیک و تکنولوژی مخابرات خبر داد. او تا پایان سال گذشته حجم فروش این شرکت‌ها را ۴۳۵ میلیارد تومان اعلام کرده و تأکید کرده که در این شرکت‌ها ۳۰۰ هزار اشتغال ایجاد شده است. همچنین اعلام کرده که صندوق پیشرفت و شکوفایی خدمات مختلفی ارائه می‌دهد و تاکنون در ۴۱ رویداد تبادل فناوری تفاهم‌نامه‌های بسیاری به امضا رسیده که از این میزان ۱۷۰۰ میلیارد تومان به قرارداد تبدیل شده است، از جمله رویدادهای صنایع دریایی که حضور ۲۷ شرکت دانش‌بنیان و ۹ شرکت فناور را به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، دکتر سیاوش ملکی‌فر در رویداد تبادل فناوری در تولیدی دریایی که صبح امروز در محل صندوق پیشرفت و شکوفایی برگزار شد، صندوق پیشرفت را یک نهاد عمومی هیات امنایی تحت نظر رئیس‌جمهور عنوان کرد و گفت: با گذشت ۱۰ سال از اجرای مقررات حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان امروز ما صاحب ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان هستیم که عمده آنها در حوزه برق، الکترونیک و تکنولوژی مخابرات فعال هستند.

ملکی‌فر حجم فروش این شرکت‌ها را تا پایان سال گذشته، ۴۳۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در این شرکت‌ها ۳۰۰ هزار اشتغال ایجاد شده که عمده آنها از میان دانش‌آموختگان موسسه آموزش عالی‌ها هستند.

معاون توسعه صندوق پیشرفت و شکوفایی با بیان این مطلب که در این صندوق ۷۹ خدمت در حوزه‌های تسهیلات، ضمانت‌نامه، تامین مالی و توانمندسازی ارائه می‌شود، افزود: در حوزه تامین مالی ۷ مدل خدمات، در حوزه ضمانت‌نامه ۷ مدل و در حوزه تسهیلات ۲۰ مدل خدمت به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود.

ملکی‌فر ضمن تاکید بر اینکه حمایت و پشتیبانی از تحقق سهم ۷ درصدی دانش مالی دانش‌بنیان از GDP از اهداف راهبردی صندوق به شمار می رود،گفت: تحقق ۵۰۰ هزار شغل در راستای تحقق همین راهبرد بوده است. از طرفی برگزاری رویدادهای فناورانه را در دستور کار قرار دادیم و تاکنون در ۴۱ رویداد تبادل فناوری، در مجموع ۵ هزار میلیارد تومان تفاهم‌نامه به امضا رسیده که از این میزان ۱۷۰۰ میلیارد تومان آن تبدیل به قرارداد شده است. این قراردادها در حوزه‌هایی چون فولاد، صنایع معدنی و شهری بوده است.

ملکی‌فر با اشاره به برگزاری چهل و دومین رویداد صندوق در حوزه صنایع دریایی گفت: در رویداد امروز، ۲۷ شرکت دانش‌بنیان، ۹ شرکت فناور و یک شتابدهنده تخصصی در حوزه صنایع دریایی حضور دارند.


دکتر سیاوش ملکی‌فر در رویداد تبادل فناوری در تولیدی دریایی حضور داشت و به طور خلاصه اعلام کرد که تا پایان سال گذشته، حجم فروش شرکت‌های دانش‌بنیان به ۴۳۵ میلیارد تومان رسیده است و ایجاد ۳۰۰ هزار اشتغال در این شرکت‌ها بسیار مهم است. نیز اعلام شد که در صندوق پیشرفت و شکوفایی ۷۹ خدمت در حوزه‌های مختلف ارائه می‌شود و هدف این صندوق، حمایت و پشتیبانی از تحقق سهم ۷ درصدی دانش مالی دانش‌بنیان از GDP است. اهداف راهبردی صندوق شامل تحقق ۵۰۰ هزار شغل و برگزاری رویدادهای فناورانه است، که تاکنون منجر به ۴۱ تفاهم‌نامه و قرارداد به ارزش ۵ هزار میلیارد تومان شده است. در رویداد صندوق در حوزه صنایع دریایی، ۲۷ شرکت دانش‌بنیان و ۹ شرکت فناور شرکت دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *