اقدامات سازمان راهداری برای مقابله با آبگرفتگی سیستان و بلوچستان
0 نظر
متن مورد بررسی، در اینجا درباره تلاش شبانه روزی راهداران برای ارائه خدمات در مناطقی که تحت تأثیر سیلاب هستند، اعلام شده است. بارندگیهای اخیر باعث خسارتهای زیادی در مناطق جنوب استان سیستان و بلوچستان شده با خسارتی حدود ۱,۷۰۰ میلیارد تومان. تعداد زیادی از راهها و پلها آسیب دیدهاند و ماشینآلات سنگین برای بازسازی و رفع خسارتها به مناطق مورد نیاز اعزام شدهاند. همچنین برنامهریزیهایی برای تعمیر و بازگشایی مسدود شدهها در حال اجرا هستند.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، رضا اکبری معاون راهداری و ترانزیت بزرگراهای از تلاش شبانه روزی راهداران با بسیج همه امکانات از جمله ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین برای ارائه خدمات در مناطق درگیر سیلاب به منظور مرمت و بازگشایی راههای آسیب دیده در ایرانشهر، کنارک، دشتیاری، قصرقند، چابهار و نیک شهر خبر داد.
معاون سازمان راهداری و ترانزیت بزرگراهای در ادامه تاکید کرد: در اثر بارندگی راههای مواصلاتی جنوب استان متحمل خسارت شدید حدود ۱,۷۰۰ میلیارد تومان شده که ۵۰ اکیپ و ۳۴۰ نفر راهدار در جنوب استان برای بازسازی فعال شده اند و میزان خسارت وارده به روستاهای شمال استان نیز حدود ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد میشود.
وی افزود: حدود ۹۰ دستگاه ماشین آلات سنگین جنوب استان سیستان و بلوچستان و حدود ۲۰ دستگاه از استانهای هرمزگان، کرمان و شمال استان به منطقه جنوب اعزام شده است، همچنین ۲۰ دستگاه ماشین آلات سنگین هم توسط بخش خصوصی تأمین شده است. حدود ۲ هزار کیلومتر راه آسیب دیده در جنوب استان و بیش از ۲۰۰ دستگاه پل و منابع آبی نما بوده و عمده محورهایی که در حاشیه کوهستان و تراشههای سنگی بوده در اثر بارندگی ریزش کرده که اکیپهای راهداری در حال پاکسازی راهها هستند.
وی افزود: راه حدود ۱۷۸ روستا مسدود شده است که در بخشی از آنها همچنان جریان منابع آبی برقرار است و امکان بازگشایی تا فروکش کردن منابع آبی وجود ندارد و سایر نقاط که منابع آبی فروکش کرده با خاکریزی امکان برقراری تردد فراهم شده است و برنامهریزی شده است تا حداکثر ظرف ۱۰ روز تمام مقاطعی که دچار منابع آبی بردگی شده ترمیم شود و تردد برقرار گردد؛ ضمن اینکه دستور داده شد تا فعلاً به صورت موقت ۵۰ میلیارد تومان تخصیص در چهار سرفصل در اختیار جنوب استان برای اجاره ماشین آلات و خرید مصالح و بازسازی راه و ابنیه فنی قرار بگیرد.
تلاش شبانه روزی راهداران و بسیج همه امکانات برای مرمت و بازگشایی راههای آسیب دیده در استان بخشهای مختلف به منظور ارائه خدمات در مناطق آبگرفتگیزده و خسارت شدید به میزان ۱ تریلیون و ۷۰۰ میلیارد تومان و خسارت حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در روستاهای شمال استان به منظور بازسازی و تعمیر راهها و پلها و تنظیم برنامههای موثر برای ترمیم مقاطع منابع آبی بردگی و ایجاد امکانات لازم برای تردد و جابجایی مسافران و مردم مناطق آبگرفتگیزده، تأکید بر تأمین وجوه دولتی و منابع از حکومت و بخش خصوصی برای اجرای طرحهای اصلاح شده جهت احیای بخشهای مختلف از استان به منظور اقامت و ساخت نیروگاههای پیشرفته و ایجاد مالی پایدار و رونق بازرگانی و بازرگانی به مناطق آبگرفتگیزده و آماده سازی مناطق برای امکانات مسافرت و توریسم و اقامت برای تفرجگران و گردشگران در استان.