افزایش 12 میلیون متر مکعب گاز در روز ممکن شد.

احیا و عملیاتی شدن ۱۶ حلقه‌چاه نفتی


در طرح‌های افزایش ساخت و ساز گاز در شرکت منابع هیدروکربن مناطق مرکزی ایران، طرح‌های عملیاتی در مناطق عملیاتی آغار و دالان و شانول به صورت رسمی به بهره‌برداری رسیدند. همچنین با حضور در تأسیسات، ساخت و ساز از چاه ۷۸ خانگیران به بهره‌برداری رسید. در راستای روابط حکومتی‌های حکومت سیزدهم و وزارت منابع هیدروکربن برای افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن و گاز، برنامه جامع توسعه و ساخت و ساز از میادین نفتی و گازی کشور در شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران طرح‌ریزی شد. با همت و تلاش متخصصان توانمند شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران، افزایش ساخت و ساز گاز به میزان روزانه بیش از ۱۲ میلیون متر مکعب محقق شد. این افزایش ساخت و ساز گاز منجر به پایداری شبکه گازرسانی در ۶ استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، گلستان، مازندران و سمنان می‌شود. این دستاورد ارزشمند حاصل تلاش شبانه‌روزی متخصصان توانمند شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران است و امید است برکات حاصله از آن برای رفاه مردم و آبادانی ایران عزیز ثمربخش باشد.

به گزارش دیجیاتور به نقل از شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران، امروز (جمعه، ششم بهمن‌ماه ۱۴۰۲) با حضور محسن خجسته‌مهر، معاون وزیر منابع هیدروکربن و مدیرعامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران، مهدی حیدری مدیرعامل شرکت منابع هیدروکربن مناطق مرکزی ایران و برخی از مسئولان ارشد استان خراسان رضوی در منطقه عملیاتی خانگیران شرکت منابع هیدروکربن و گاز شرق، طرح‌های افزایش ساخت و ساز گاز در شرکت منابع هیدروکربن مناطق مرکزی به صورت رسمی به بهره‌برداری رسید.

در این آئین که در منطقه عملیاتی خانگیران سرخس برگزار شد، در ارتباط ویدئو کنفرانسی با مناطق عملیاتی آغار و دالان و شانول، طرح‌های عملیاتی به صورت رسمی به بهره‌برداری رسیدند. همچنین پس از این آئین با حضور در تأسیسات، ساخت و ساز از چاه ۷۸ خانگیران به بهره‌برداری رسید.

بر اساس این گزارش، در راستای روابط حکومتی‌های حکومت سیزدهم و وزارت منابع هیدروکربن برای افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن و گاز، برنامه جامع توسعه و ساخت و ساز از میادین نفتی و گازی کشور در شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران طرح‌ریزی شد.

در همین راستا برنامه افزایش ساخت و ساز گاز در دستور کار شرکت منابع هیدروکربن مناطق مرکزی ایران قرار گرفت و با همت و تلاش متخصصان توانمند شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران در مناطق عملیاتی این شرکت افزایش ساخت و ساز به میزان روزانه بیش از ۱۲ میلیون متر مکعب محقق شد.

۶ میلیون مترمکعب از این افزایش ساخت و ساز مربوط به منطقه زاگرس جنوبی شامل ۴ میلیون مترمکعب با آغاز بهره‌برداری از میدان آغار ۲ و مابقی مربوط به افزایش ساخت و ساز از میدان دالان به میزان ۲ میلیون مترمکعب است.

۶ میلیون مترمکعب دیگر مربوط به افزایش ساخت و ساز ۳ میلیون مترمکعبی از میدان گازی خانگیران با حفاری و ساخت و ساز از چاه‌های ۷۶ و ۷۸ و ۳ میلیون مترمکعب دیگر نیز شامل افزایش برداشت از میدان ذخیره‌سازی شوریجه D است.

بر اساس این گزارش، افزایش ساخت و ساز گاز از میدان خانگیران منجر به پایداری شبکه گازرسانی در ۶ استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، گلستان، مازندران و سمنان می‌شود.

این دستاورد ارزشمند حاصل تلاش شبانه‌روزی متخصصان توانمند شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران است و امید است برکات حاصله از آن برای رفاه مردم و آبادانی ایران عزیز ثمربخش باشد.


با حضور محسن خجسته‌مهر، معاون وزیر منابع هیدروکربن و مدیرعامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران، مهدی حیدری مدیرعامل شرکت منابع هیدروکربن مناطق مرکزی ایران و برخی از مسئولان ارشد استان خراسان رضوی در منطقه عملیاتی خانگیران، طرح‌های افزایش ساخت و ساز گاز در شرکت منابع هیدروکربن مناطق مرکزی به بهره‌برداری رسید. در این آئین که در منطقه عملیاتی خانگیران سرخس برگزار شد، در ارتباط ویدئو کنفرانسی با مناطق عملیاتی آغار و دالان و شانول، طرح‌های عملیاتی به بهره‌برداری رسیدند. همچنین پس از این آئین با حضور در تأسیسات، ساخت و ساز از چاه ۷۸ خانگیران به بهره‌برداری رسید. بر اساس این گزارش، در راستای روابط حکومتی‌های حکومت سیزدهم و وزارت منابع هیدروکربن برای افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن و گاز، برنامه جامع توسعه و ساخت و ساز از میادین نفتی و گازی کشور در شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران طرح‌ریزی شد. در همین راستا برنامه افزایش ساخت و ساز گاز در دستور کار شرکت منابع هیدروکربن مناطق مرکزی ایران قرار گرفت و با همت و تلاش متخصصان توانمند شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران در مناطق عملیاتی این شرکت افزایش ساخت و ساز به میزان روزانه بیش از ۱۲ میلیون متر مکعب محقق شد. ۶ میلیون مترمکعب از این افزایش ساخت و ساز مربوط به منطقه زاگرس جنوبی شامل ۴ میلیون مترمکعب با آغاز بهره‌برداری از میدان آغار ۲ و مابقی مربوط به افزایش ساخت و ساز از میدان دالان به میزان ۲ میلیون مترمکعب است. ۶ میلیون مترمکعب دیگر مربوط به افزایش ساخت و ساز ۳ میلیون مترمکعبی از میدان گازی خانگیران با حفاری و ساخت و ساز از چاه‌های ۷۶ و ۷۸ و ۳ میلیون مترمکعب دیگر نیز شامل افزایش برداشت از میدان ذخیره‌سازی شوریجه D است. بر اساس این گزارش، افزایش ساخت و ساز گاز از میدان خانگیران منجر به پایداری شبکه گازرسانی در ۶ استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، گلستان، مازندران و سمنان می‌شود. این دستاورد ارزشمند حاصل تلاش شبانه‌روزی متخصصان توانمند شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران است و امید است برکات حاصله از آن برای رفاه مردم و آبادانی ایران عزیز ثمربخش باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *