اعلام اطلاعات مربوط به اولین رویداد هنری “یک صدای ایران”

اعلام جزییات نخستین رویداد هنری «یک صدا ایران»


رویداد هنری “یک صدا ایران” با هدف پرورش هنرمندان آینده و کشف استعدادهای هنری در مناطق کمتر توسعه یافته برگزار می‌شود. این رویداد با هدف گسترش میراث و آثار خلاقانه بومی، ایجاد انسجام عمومی در جوامع محلی و مقابله با تفرقه‌افکنی دشمنان برنامه‌ریزی شده است. طرح “یک صدا ایران” در 220 منطقه و 31 استان کشور اجرا می‌شود و برنامه‌هایی برای شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی، ترویج الگوهای زندگی ایرانی-اسلامی و ایجاد رسانه‌های مجازی در نظر گرفته شده است. این رویداد از اسفند 1402 آغاز شده و تا اردیبهشت 1403 در تمامی استان‌ها برگزار خواهد شد.

به گزارش دیجیاتور، نخستین رویداد هنری، تعاملی و آموزشی «یک صدا ایران» با هدف پرورش هنرمندان آینده و در راستای کشف استعدادهای هنری در جغرافیای کمتر برخوردار به همت دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری معاونت هنری وزارت میراث و سازمان اجتماعی وزارت کشور، برگزار می‌شود.

در رویداد هنری «یک صدا ایران» که با هدف گسترش میراث و آثار خلاقانه بومی با توجه به ارتقای سطح فرهنگی در محلات حاشیه نشین، قومیت و انسجام عمومی قومیت‌ها و مقابله با نقشه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان، کمک به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، برگزار می‌شود؛ انتظار می‌رود آموزش عمومی و ایجاد شناخت در زمینه آموزش‌های هنری، استعدادیابی، ایجاد نشاط اجتماعی، شناسایی هنرجویان مراکز آموزش آثار خلاقانه ساکن محلات و ظرفیت سنجی هنری محلات هدف را با خود به همراه داشته باشد.

این طرح همزمان در ۲۲۰ محله در ۳۱ استان کشور برگزار می‌شود و در آن به محورهایی چون شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی، شناسایی فعالان و کنشگران، تشکیل کارگروه‌های محلی با محور موضوعات اجتماعی، شبکه‌سازی، ترویج الگوی سبک زندگی ایرانی- اسلامی و … توجه شده و دستیابی به آنها مد نظر قرار گرفته است.

نخستین رویداد هنری تعاملی «یک صدا ایران» که به همت معاونت امور هنری وزارت میراث و ارشاد اسلامی- دفتر برنامه ریزی و آموزش‌های هنری، سازمان اجتماعی وزارت کشور، دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، ادارات کل میراث و ارشاد اسلامی استان‌ها برپا شده است از ابتدای اسفند ۱۴۰۲ کار خود را در استان‌های مختلف آغاز کرده و تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۳۱ استان برگزار می‌شود.


رویداد هنری «یک صدا ایران» به هدف پرورش هنرمندان آینده و کشف استعدادهای هنری با همکاری دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری معاونت هنری وزارت میراث و سازمان اجتماعی وزارت کشور برگزار می‌شود. این رویداد در 220 محله و 31 استان برگزار شده و برنامه‌هایی برای شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی، شناسایی فعالان و کنشگران، تشکیل کارگروه‌های محلی، شبکه‌سازی و ترویج الگوهای زندگی ایرانی- اسلامی را شامل می‌شود. این رویداد از اسفند 1402 آغاز شده و تا اردیبهشت 1403 ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *