تمایل شرکت‌های تکنولوژی مخابرات و مخابرات ایرانی برای شرکت در بازار کوبا

اعلام آمادگی برای حضور شرکت‌های ICT ایرانی در کوبا


وزیر مخابرات و تکنولوژی مخابرات ایران، عیسی زارع پور، با کنزالس ویدال معاون اول وزارت مخابرات کوبا و هیأت همراه دیدار و گفت‌وگو کرد. زارع‌پور، اهمیت توسعه روابط با کوبا را به دلیل محدودیت‌های بین‌المللی‌های ظالمانه برای کشورش و شرکت‌های ایرانی برجسته کرد و اشاره کرد که این محدودیت‌های بین‌المللی فرصتی برای افزایش دانش بومی ایران بوده است. وی نیز بر آمادگی شرکت‌های ایرانی برای حضور در بازار کوبا و انتقال تجربیات و توانمندی‌های کشورمان در حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات تاکید کرد. همچنین، به توانمندی شرکت‌های ایرانی در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، راه‌اندازی سکوها، پروژه فیبر نوری و کمک به جهش شبکه ارتباطی کوبا اشاره کرد. همچنین، وزیر مخابرات کوبا نیز تاکید کرد که کشورش منتظر حضور شرکت‌های ایرانی برای توسعه حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات است و آمادگی وجود دارد که به اولویت اصلی تبدیل شده است.

به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت مخابرات و تکنولوژی مخابرات، صبح امروز (دوشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۲)، عیسی زارع پور، وزیر مخابرات و تکنولوژی مخابرات با کنزالس ویدال معاون اول وزارت مخابرات کوبا و هیأت همراه دیدار و گفت‌وگو کرد.

زارع پور با تاکید بر اهمیت توسعه روابط با جمهوری کوبا به اشتراکات ایران و کوبا به ویژه قرار گرفتن دو کشور تحت محدودیت‌های بین‌المللی‌های ظالمانه اشاره کرد و گفت: این محدودیت‌های بین‌المللی برای کشورمان و شرکت‌های ایرانی فرصتی برای افزایش دانش بومی به ویژه در حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات بوده است.

وی با اشاره به توانمندی شرکت‌های ایرانی در بخش‌های مختلف حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات تاکید کرد شرکت‌های فناوری ایرانی این آمادگی را دارند که در حوزه‌های مختلفی مانند توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، راه اندازی سکوهای مختلف، اجرای پروژه فیبر نوری و همچنین کمک به جهش شبکه ارتباطی کوبا از نسل دوم و سوم به نسل چهارم و فراهم کردن زمینه ورود به نسل پنجم ارتباطی با حکومت این کشور همکاری کنند.

وزیر مخابرات با تشریح بزرگترین پروژه ارتباطی کشورمان یعنی توسعه شبکه ثابت ارتباطی مبتنی بر فیبر نوری، تاکید کرد: پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها با هدف ایجاد ۲۰ میلیون پوشش از یکسال پیش با فعال کردن ۹ اپراتور در حالی در ایران کلید خورده است که این پروژه در کشورهایی با گسترده جغرافیایی ایران، حدود ۱۰ سال به طول انجامیده است اما برنامه‌ریزی شده تا این پروژه ظرف حدود سه و نیم سال به سرانجام برسد.

وزیر مخابرات با اشاره به تجربیات کشورمان در زمینه حکومت الکترونیک از طریق ایجاد پنجره ملی خدمات حکومت هوشمند تصریح کرد: این تجربه برای توسعه حکومت الکترونیک کوبا می‌تواند مفید باشد و در این زمینه دو کشور می‌توانند همکاری‌های مشترکی داشته باشند.

زارع پور همچنین در دیدار با معاون اول وزارت مخابرات کوبا بر آمادگی شرکت‌های ایرانی برای حضور در بازار کوبا و انتقال تجربیات و توانمندی‌های کشورمان در حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات به ویژه در زمینه‌هایی همچون توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، توسعه حکومت الکترونیک و ایجاد دیتاسنترهای بزرگ در این کشور تاکید کرد.

کنزالس ویدال معاون وزیر مخابرات کوبا نیز در این دیدار با بیان اینکه برای هاوانا توسعه روابط راهبردی با جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها حائز اهمیت است تاکید کرد که با توجه به تجربیات و توانمندی‌های تهران در حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات، توسعه روابط دو کشور در این حوزه از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و کشور کوبا مشتاقانه منتظر حضور شرکت‌های ایرانی برای توسعه حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات در این کشور است.

وی با تقدیر از توانمندی‌های کشورمان در زمینه‌های مختلف حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات علی رغم محدودیت‌های بین‌المللی تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌ای دارای تجربیات و توانمندی‌هایی است که اکنون در کوبا به اولویت اصلی تبدیل شده است.

وزیر مخابرات کوبا با بیان اینکه بر اساس سند توسعه سال ۲۰۳۰ این کشور تولیدی مخابرات و تکنولوژی مخابرات جایگاه ویژه‌ای دارد، تاکید کرد که برای تمام زمینه‌های مورد اشاره به ویژه توسعه شبکه ارتباطی و حکومت الکترونیک این آمادگی وجود دارد که دو کشور به سرعت وارد همکاری‌های مشترک شوند.


وزیر مخابرات و تکنولوژی مخابرات با کنزالس ویدال معاون اول وزارت مخابرات کوبا و هیأت همراه دیدار و گفت‌وگو کرد. این محدودیت‌های بین‌المللی برای کشورمان و شرکت‌های ایرانی فرصتی برای افزایش دانش بومی به ویژه در حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات بوده است. شرکت‌های فناوری ایرانی این آمادگی را دارند که در حوزه‌های مختلفی مانند توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، راه اندازی سکوهای مختلف، اجرای پروژه فیبر نوری و همچنین کمک به جهش شبکه ارتباطی کوبا از نسل دوم و سوم به نسل چهارم و فراهم کردن زمینه ورود به نسل پنجم ارتباطی با حکومت این کشور همکاری کنند. پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها با هدف ایجاد ۲۰ میلیون پوشش از یکسال پیش با فعال کردن ۹ اپراتور در حالی در ایران کلید خورده است که این پروژه در کشورهایی با گسترده جغرافیایی ایران، حدود ۱۰ سال به طول انجامیده است اما برنامه‌ریزی شده تا این پروژه ظرف حدود سه و نیم سال به سرانجام برسد. این تجربه برای توسعه حکومت الکترونیک کوبا می‌تواند مفید باشد و در این زمینه دو کشور می‌توانند همکاری‌های مشترکی داشته باشند. زارع پور همچنین در دیدار با معاون اول وزارت مخابرات کوبا بر آمادگی شرکت‌های ایرانی برای حضور در بازار کوبا و انتقال تجربیات و توانمندی‌های کشورمان در حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات به ویژه در زمینه‌هایی همچون توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، توسعه حکومت الکترونیک و ایجاد دیتاسنترهای بزرگ در این کشور تاکید کرد. برای هاوانا توسعه روابط راهبردی با جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها حائز اهمیت است تاکید کرد که با توجه به تجربیات و توانمندی‌های تهران در حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات، توسعه روابط دو کشور در این حوزه از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و کشور کوبا مشتاقانه منتظر حضور شرکت‌های ایرانی برای توسعه حوزه مخابرات و تکنولوژی مخابرات در این کشور است. جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌ای دارای تجربیات و توانمندی‌هایی است که اکنون در کوبا به اولویت اصلی تبدیل شده است. براساس سند توسعه سال ۲۰۳۰ این کشور تولیدی مخابرات و تکنولوژی مخابرات جایگاه ویژه‌ای دارد، تاکید کرد که برای تمام زمینه‌های مورد اشاره به ویژه توسعه شبکه ارتباطی و حکومت الکترونیک این آمادگی وجود دارد که دو کشور به سرعت وارد همکاری‌های مشترک شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *