تقویت استقلال ایران و روسیه از طریق تبادل فرآیند فناورانه

توافق‌های تازه ایران و روسیه برای توسعه میدان‌های نفت و گاز


در حاشیه هفدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های مالی ایران و روسیه، لئونید لوزچکو اظهار کرد که دو کشور قصد افزایش همکاری در زمینه منابع هیدروکربن، گاز، فرآوری محصولات نفتی، پتروشیمی، مسافرت و توریسم، زراعت، خدمات بانکی و خدمات لجستیک را دارند. وی به اهمیت افزایش حجم تبادلات تجاری و همکاری‌های تجاری و مالی در سطوح مختلف اشاره کرد و به کریدور بین‌المللی شمال – جنوب نیز اشاره کرد که می‌تواند حجم تبادلات بار را افزایش دهد. او همچنین بیان کرد که ایران و روسیه می‌توانند نیازهای خود را برطرف کنند و با توسعه در بخش انرژی به استقلال کمک کنند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت منابع هیدروکربن، لئونید لوزچکو که در حاشیه هفدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های مالی ایران و روسیه در نشست‌های مذاکره‌ای تجاری رودررو (B2B) حضور یافته بود، گفت: ما برای افزایش همکاری در زمینه منابع هیدروکربن و گاز، فرآوری محصولات نفتی و پتروشیمی، مسافرت و توریسم، زراعت، خدمات بانکی، خدمات لجستیک و ساخت کریدور بین‌المللی شمال – جنوب در ایران حضور یافته‌ایم.

وی با بیان اینکه چشم‌انداز افزایش همکاری با ایران بسیار مثبت ارزیابی می‌شود، افزود: افزایش حجم تبادلات تجاری بین دو کشور، امکان همکاری‌های تجاری و مالی در سطوح مختلف از بیزینس‌های کوچک، متوسط و بزرگ را فراهم می‌کند.

رئیس شورای تجاری روسیه و ایران ادامه داد: ایران نیز خدماتی نظیر بخش‌های تبدیلی و تولیدی، انرژی، مواد غذایی، تولیدی پتروشیمی و خدمات فنی فناوری طراحی را به روسیه ارائه می‌کند.

لوزچکو با اشاره به کریدور بین‌المللی شمال – جنوب گفت: این کریدور یک حجم و روند حمل‌ونقلی است که می‌تواند افزایش حجم تبادلات بار را در ۱۰ سال پیش رو تا ۶۰ میلیون دلار رقم بزند.

وی با بیان اینکه امروز معتقدیم ایران و فدراسیون روسیه می‌توانند همه نیازهای خود را برطرف کنند، اظهار کرد: در کشور ایران تولیدی در ۴۵ سالی که در شرایط تحریمی قرار داشته در حال توسعه است، همچنین روسیه نیز به فناوری‌های تازه‌ای دست یافته و تولیدی ما نیز فعالانه پیش می‌رود.

لوزچکو گفت: تبادل فرآیند فناورانه که سبب ساخت و ساز و افزایش آن می‌شود، به استقلال دو کشور کمک می‌کند، ما دو حکومت در حال توسعه در بخش انرژی هستیم و امروز هرکدام از این بخش‌ها و انواع انرژی که وجود دارد، فناوری‌های پرشماری را رقم می‌زنند.


افزایش همکاری مالی و تجاری بین ایران و روسیه مثبت ارزیابی شده است. این همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف از بیزینس‌های کوچک تا بزرگ امکان‌پذیر است. ایران و روسیه خدمات مختلفی به یکدیگر ارائه می‌دهند، از جمله خدمات تولیدی، انرژی، محصولات غذایی و صنایع پتروشیمی. کریدور بین‌المللی شمال – جنوب هم می‌تواند حجم تبادلات بار را افزایش دهد. همچنین تبادل فناورانه می‌تواند به استقلال دو کشور کمک کند و صنایع انرژی شان را توسعه دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *