تقدیم ۳۳ میلیون خدمت رایگان به مناطق روستایی و عشایری

ارایه ۳۳ میلیون خدمت رایگان به مناطق روستایی و عشایری


با توجه به اظهارات امین اسدی، مدیر ارتباطات سازمانی سازمان دامپزشکی کشور، در سراسر کشور تا دی ماه امسال، ۳۳ میلیون خدمت رایگان دامپزشکی به روستاییان و عشایر در مناطق کم برخوردار و صعب‌العبور ارائه شده است. این خدمات شامل واکسیناسیون، آموزش و ترویج، ویزیت، معاینه، تشخیص، درمان و سمپاشی جایگاه دام است و در قالب رزمایش‌ها و اردوگاه‌های جهادی به ارمغان می‌آید. همچنین، تاکنون حدود دو هزار رزمایش و اردوگاه جهادی برای ارائه خدمت‌رسانی رایگان به روستاییان و عشایر در مناطق صعب‌العبور برگزار شده است. با اینکه واکسیناسیون در این مناطق دشوار است، اما با همکاری نیروهای جهادی از جمله دامپزشکان بخش دولتی و خصوصی، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، سپاه و بسیج و سازندگی روستاها و عشایر، ماموریت ها در مدت دو تا سه روز پوشش داده می‌شود.

به گزارش دیجیاتور، امین اسدی، مدیر ارتباطات سازمانی سازمان دامپزشکی کشور با بیان این که ۳۳ میلیون خدمت رایگان از سوی جهاد دامپزشکی به روستاییان و عشایر در مناطق کم برخوردار و صعب‌العبور سراسر کشور تا دی ماه امسال ارائه شد، گفت: ارائه خدمات دامپزشکی از جمله واکسیناسیون، آموزش و ترویج، ویزیت، معاینه، تشخیص، درمان و سمپاشی جایگاه دام در قالب رزمایش و اردوگاه‌های جهادی صورت می‌گیرد.

وی افزود: تا کنون نزدیک به دو هزار رزمایش و اردوگاه‌های جهادی برای خدمت‌رسانی رایگان به روستاییان و عشایر در مناطق صعب‌العبور برگزار شده است.

اسدی واکسیناسیون دام در مناطق صعب‌العبور را دشوار دانست و تصریح کرد: واکسیناسیون این مناطق با بخش خصوصی است و با توجه به کمبود نیرو، ما در قالب جهاد دامپزشکی و کمک داوطلبانه نیروهای جهادی مانند دامپزشکان بخش دولتی و خصوصی، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، سپاه و بسیج و سازندگی روستاها و عشایر در مدت دو تا سه روز کل یک منطقه را پوشش می‌دهیم.


۳۳ میلیون خدمت رایگان از سوی جهاد دامپزشکی در مناطق کم برخوردار به روستاییان و عشایر ارائه شد. ارائه خدمات دامپزشکی شامل واکسیناسیون، آموزش و ترویج، ویزیت، معاینه، تشخیص، درمان و سمپاشی جایگاه دام صورت می‌گیرد. در مناطق صعب‌العبور، نزدیک به دو هزار رزمایش و اردوگاه‌ جهادی برای خدمت‌رسانی رایگان به روستاییان و عشایر برگزار شده است. واکسیناسیون در مناطق صعب‌العبور توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و در فاقد نیروی کافی، دامپزشکان دولتی و خصوصی، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، سپاه و بسیج و سازندگی روستاها و عشایر به عنوان نیروهای جهادی در این فعالیت‌ها مشارکت می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *