شروع پروژه حذف ماشین‌آلات زراعت از امروز

آغاز طرح اسقاط ماشین‌آلات کشاورزی از امروز


مهران سالاریه رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده، اعلام کرد که فرسودگی ماشین‌آلات زراعت یکی از عوامل اتلاف محصولات زراعت در کشور است و با نوسازی این ماشین‌آلات، راندمان ساخت و ساز محصولات افزایش می‌یابد. با درخواست وزارت جهاد زراعت، برای اولین بار در کشور، فرآیند اسقاط ماشین‌آلات زراعت شامل کمباین و تراکتورهای فرسوده تدوین شده است و از روز شنبه ۱۴ بهمنماه طرح آزمایشی اسقاط این ماشین‌آلات در ۵ استان آغاز می‌شود. عملیات نوسازی ماشین‌آلات نیز به طور همزمان توسط وزارت جهاد زراعت انجام می‌شود.

به گزارش دیجیاتور، مهران سالاریه رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده با اشاره به این که یکی از دلایل اتلاف محصولات زراعت در کشور فرسودگی ماشین‌آلات زراعت است، گفت: بر اساس بررسی‌های وزارت جهاد زراعت، کمباین‌های فرسوده عامل اتلاف محصولات زراعت است که با نوسازی آنها راندمان ساخت و ساز این محصولات افزایش می‌یابد.

وی با بیان این که در پی درخواست وزارت جهاد زراعت برای نخستین بار در کشور فرآیند اسقاط ماشین‌آلات زراعت شامل کمباین و تراکتورهای فرسوده تدوین شد، افزود: بر این اساس از روز شنبه ۱۴ بهمن‌ماه طرح آزمایشی اسقاط این ماشین‌آلات در ۵ استان فارس، همدان، مازندران، قم و گلستان آغاز می‌شود.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده تصریح کرد: بدین ترتیب فرآیند اسقاط ماشین‌آلات زراعت در سایت ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده به «نشانی» قابل انجام خواهد بود.

به گفته وی، به طور همزمان طرح نوسازی این ماشین‌آلات نیز توسط وزارت جهاد زراعت و از محل اعتبارات این وزارتخانه اجرا می‌شود.


مهران سالاریه، رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده، اظهار داشت که کمباین‌های فرسوده عامل اتلاف محصولات زراعت هستند و با نوسازی آنها، راندمان ساخت و ساز این محصولات افزایش می‌یابد. به درخواست وزارت جهاد زراعت، برای نخستین بار فرآیند اسقاط ماشین‌آلات زراعت شامل کمباین و تراکتورهای فرسوده تدوین شده است. این طرح آزمایشی اسقاط ماشین‌آلات در ۵ استان فارس، همدان، مازندران، قم و گلستان آغاز خواهد شد. فرآیند اسقاط ماشین‌آلات زراعت در سایت ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده انجام خواهد شد. همزمان با این طرح، نوسازی این ماشین‌آلات نیز توسط وزارت جهاد زراعت و از محل اعتبارات این وزارتخانه اجرا می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *