مواجهه با متخلّفان در هر سطح، توافق بین حکومت سیزدهم و مردم است.

برخورد با متخلّف در هر سطحی، پیمان مشترک دولت سیزدهم با مردم است


رئیس مرکز توسعه بازرگانی الکترونیکی درباره عملکرد سامانه تدارکات در حکومت سیزدهم صحبت کرده است. او اعلام کرده است که سامانه ستاد در سال ۱۴۰۱ شفافیت بیشتری را به وجود آورده و بیش از ۶۰۰ هزار تأمین کننده و سازمان در این سامانه فعال هستند. اما وی همچنین گفته است که پیشرفت سامانه نمی‌تواند بهانه‌ای برای عدم رعایت قوانین و مقررات باشد و مقامات حکومت باید متعهد به مبارزه با فساد و تبعیض باشند. بررسی‌های انجام شده نشان داده است که این کار به صورت قانونی و با رعایت صرفه‌ای مالی انجام نشده است و بنابراین اقداماتی برای اصلاح موضوع انجام شده است. در این مورد، رئیس مرکز توسعه بازرگانی الکترونیکی ابراز امیدواری کرده است که دستگاه قضائی به این پرونده رسیدگی کند و تخلّف‌هایی که در سال ۹۳ رخ داده است به درستی پیگیری شود. همچنین او افزوده است که تحقق شفافیت و مبارزه با فساد باید در جامعه ایجاد شود و بنابراین باید قوانین را رعایت کرد و هرگونه تخلف را پذیرفت نکرد.

به گزارش دیجیاتور رئیس مرکز توسعه بازرگانی الکترونیکی با اشاره به اینکه عملکرد سامانه تدارکات که در حکومت سیزدهم بسیار چشمگیر و قابل توجه است، گفت سامانه ستاد در سال ۱۴۰۱ به اندازه کل ده سال قبل از آن، شفافیت ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۶۰۰ هزار تأمین کننده و سازمان در حال فعالیت در این سامانه هستند و این یعنی عزم حکومت سیزدهم در شفافیت و توزیع عادلانه فرصت‌ها.

وی در ادامه گفت: اما پیشرفت سامانه نمی‌تواند دلیل آن باشد که ما از اجرای قوانین و مقررات چشم‌پوشی کرده و اجازه تخلّف را بدهیم. میثاق اصلی شخص رئیس محترم جمهوری و کل حکومت سیزدهم با مردم ایران، مبارزه با فساد، تبعیض، ناعدالتی، رانت و ناکارآمدی هست و هر کارگزار این حکومت باید خود را موظف و متعهد به این رسالت بداند.

وی افزود: بررسی ابعاد مختلف و وضعیت سامانه ستاد، در طی ۸ ماه و با جلسات متعدّد کارشناسی انجام شد. در این مسیر متخصصین خبره حقوقی، فنّی و مالی در کنار نهادهای نظارتی و به ویژه سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات حضور داشتند و جمع‌بندی این شد که این کار نه در مسیر قانونی خود قرار دارد و نه با رعایت صرفه مالی حکومت انجام می‌شود. این جمع‌بندی باعث شد که بلافاصله اقدام اصلاحی و برخورد را در مرکز با پیمانکار شروع کردیم.

کلاهدوزان با اشاره به این که برخورد با تخلف و اصلاح مسیر به هیچ وجه خدمات دهی سامانه را متوقف نکرده است افزود:. قطعاً در هر اقدامی نقاط چالش‌زا وجود دارد که باید سازماندهی شود؛ اما وجود چالش نباید ما را به سمت بی عملی و پذیرش تخلّف سوق دهد.

رئیس مرکز توسعه بازرگانی الکترونیکی ضمن تاکید بر فعال بودن کامل خدمات سامانه ستاد گفت: مستندات موضوع به‌صورت کامل و دقیق در اختیار دستگاه قضائی گذاشته شده و امیدواریم با دغدغه‌ای که ریاست محترم قوه قضائیه نیز دارند به این پرونده دراسرع‌وقت رسیدگی شود.

امین کلاهدوزان با اشاره به اینکه تخلّف اصلی در سال ۹۳ رخداده است افزود: شرکت پیمانکار، بیش از ۸ سال است کاملاً خلاف مقررات کارمزدهای سامانه که درآمد دولتی هست را به حساب حقوقی شرکت واریز می‌نماید و خیلی واضح است شرکتی که این حجم از پول را بدون طی تشریفات قانونی، به دست آورده، تمایلی به شفاف شدن این مسئله نداشته باشد.

کلاهدوزان با اشاره به منویات رهبر معظم تحول اساسی در خصوص مبارزه با فساد و لزوم ایجاد شفافیت گفت: اعتقاد قلبی من و همکارانم در مرکز توسعه بازرگانی الکترونیکی این هست که در نظام جمهوری اسلامی، مردم غریبه و نامحرم نبوده و ما نیز حق چشم‌پوشی از اجرای مقررات را با هر توجیهی نداریم. ما باید به دنبال ایجاد شفافیت بیشتر باشیم و مخالفان این شفافیت به گفته رهبری تحول اساسی و رئیس محترم جمهور در زمره دشمنان مردم هستند. مردم باید بدانند که تا الان چه دستاوردهایی داشته‌ایم و باید بدانند گیر کار کجاست و خودشان کمک می‌کنند تا این مسئله را حل کنیم.


سامانه تدارکات در حکومت سیزدهم عملکردی چشمگیر و قابل توجه داشته است. سامانه ستاد در سال ۱۴۰۱ شفافیت حاکمیت خود را به میزانی افزایش داده است. در حال حاضر بیش از ۶۰۰ هزار تأمین کننده و سازمان در این سامانه فعالیت می‌کنند که نشان از عزم حکومت سیزدهم در ایجاد شفافیت و توزیع عادلانه فرصت‌هاست. پیشرفت سامانه تدارکات نمی‌تواند بهانه‌ای برای چشم‌پوشی از اجرای قوانین و مقررات و نقض صریح آنها باشد. عملکرد رئیس محترم جمهوری و همه کارگزاران حکومت سیزدهم باید بر مبارزه با فساد، تبعیض، ناعدالتی، رانت و ناکارآمدی تمرکز کند. بررسی‌های صورت گرفته بر روی سامانه ستاد نشان می‌دهد که اجرای آن نه در راستای قوانین و نه با رعایت صرفه مالی حکومت انجام می‌شود. در نتیجه، مرکز توسعه بازرگانی الکترونیکی ضمن آغاز اقدامات اصلاحی و برخورد با پیمانکار، مستندات مربوطه را به دستگاه قضائی تحویل داده است و امیدوار است که به طور سریع و مطابق با دغدغه های قوه قضائیه، به این پرونده رسیدگی شود. رفع چالش‌ها و برخورد با تخلفات نباید خدمات سامانه ستاد را متوقف کند، بلکه سازماندهی صحیح چالش‌ها و عدم پذیرش تخلفات مهم است. مبارزه با فساد و ایجاد شفافیت از منویات رهبر معظم تحول اساسی است و مردم باید بدانند که تاکنون چه دستاوردهایی حاصل شده است و باید به دنبال حل مسائل با همکاری خود باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *