ایران در فروش خارجی ۲۰ محصول زراعت از رده یک تا ۱۰ بهترین است.
![ایران در صادرات ۲۰ محصول کشاورزی رتبه یک تا ۱۰ را دارد](http://digiator.ir/wp-content/uploads/2023/12/ایران-در-فروش-خارجی-۲۰-محصول-زراعت-از-رده-یک-600x300.jpg)
0 نظر
زراعت به عنوان مسیر توسعه و رشد مالی ایران شناخته میشود. ایران، علیرغم محدودیتها، یکی از کشورهای برتر در ساخت و ساز محصولات زراعت است. با این حال، کشور با کمآبیهای متعددی در سالهای اخیر دست و پنجه نرم میکند. در حالی که متوسط بارش در ایران تنها ۲۵۰ تا ۲۶۰ میلیمتر در سال است، این عدد در سایر کشورها به ۸۰۰ تا ۸۶۰ میلیمتر میرسد. با توجه به این موضوع، ایران با ساخت و ساز حدود ۱۲ میلیون هکتار کشت زراعی و ۲.۵ میلیون هکتار ساخت و ساز باغی، در بیش از ۶۸ محصول رتبه برتر را دارد. علاوهبراین، با افزایش راندمان در کشت، میتوان به تولیدات کشور افزوده کرد. بهعنوان مثال، ایران در ساخت و ساز پسته رتبه دوم را به دست آورده است. با این حال، رتبه این محصول همچنان توسط کشورهایی مانند ترکیه و ازبکستان تهدید میشود. زراعت بهعنوان بنیادیترین بخش مالی هر کشور، با اصلاح کود، سموم و بذر، راندمان کشت را در هر هکتار میتوان افزایش داد.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، مجید عمادی، عضو هیأت مدیره انجمن واردکنندگان سم و کود ایران در نشست خبری به مناسبت دهمین نمایشگاه تخصصی نهادههای زراعت گفت: زراعت تنها مسیر توسعه و رشد دانش مالی ایران است. با وجود محدودیتها در مقایسه با سایر کشورها، ایران یکی از کشورهای برتر در ساخت و ساز محصولات زراعت است.
وی با اشاره به کمآبیهای چند سال اخیر کشور افزود: متوسط بارش در ایران بر اساس گزارشهای بینالمللی بین ۲۵۰ تا ۲۶۰ میلی متر در سال بوده در حالی که این عدد در جهان بین ۸۰۰ تا ۸۶۰ میلی متر است.
وی ادامه داد: ایران حدود ۱۲ میلیون هکتار کشت زراعی و ۲.۵ میلیون هکتار ساخت و ساز باغی دارد که در بیش از ۲۰ محصول دارای رتبه یک تا ۱۰ بوده و در مجموع در ۶۸ محصول دارای رتبه است.
عضو هیأت مدیره انجمن واردکنندگان سم و کود ایران با اشاره به ضرورت افزایش راندمان در کشت، عنوان کرد: با وجود کمبود منابع آبی و مشکلات انتقال آن باز هم جز کشورهای دارای رتبه در حوزه زراعت هستیم به عنوان مثال در ساخت و ساز پسته رتبه دوم را داریم و با ساخت و ساز حدود ۱۳۰ تا ۱۴۰ میلیون تن بعد از آمریکا با حدود ۵۰۰ میلیون تن قرار داریم. البته این رتبه از سوی کشورهایی مانند ترکیه و ازبکستان در حال تهدید است.
عمادی با بیان اینکه زراعت یکی از بنیادیترین بخش مالی هر کشوری است، تصریح کرد: میتوانیم با اصلاح کود، سموم و بذر راندمان کشت را در هر هکتار افزایش دهیم.
زراعت تنها مسیر توسعه و رشد دانش مالی ایران است.
ایران یکی از کشورهای برتر در ساخت و ساز محصولات زراعت است.
متوسط بارش در ایران بر اساس گزارشهای بینالمللی بین ۲۵۰ تا ۲۶۰ میلی متر در سال بوده در حالی که این عدد در جهان بین ۸۰۰ تا ۸۶۰ میلی متر است.
ایران حدود ۱۲ میلیون هکتار کشت زراعی و ۲.۵ میلیون هکتار ساخت و ساز باغی دارد که در بیش از ۲۰ محصول دارای رتبه یک تا ۱۰ بوده و در مجموع در ۶۸ محصول دارای رتبه است.
با وجود کمبود منابع آبی و مشکلات انتقال آن باز هم جز کشورهای دارای رتبه در حوزه زراعت هستیم به عنوان مثال در ساخت و ساز پسته رتبه دوم را داریم و با ساخت و ساز حدود ۱۳۰ تا ۱۴۰ میلیون تن بعد از آمریکا با حدود ۵۰۰ میلیون تن قرار داریم. البته این رتبه از سوی کشورهایی مانند ترکیه و ازبکستان در حال تهدید است.
میتوانیم با اصلاح کود، سموم و بذر راندمان کشت را در هر هکتار افزایش دهیم.