راهور ۵۰هزار وسایل نقلیه به سرزمین اصلی با پلاک نمودن اتومبیل‌های مناطق آزاد

ورود ۵۰هزار خودرو به سرزمین اصلی با پلاک کردن خودروهای مناطق آزاد


در این متن آمده است که علی جدی، نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در مورد آئین‌نامه بازرگانی بین‌الملل خودروهای نو اظهاراتی داشته است. او معتقد است که عزم حکومت در مورد بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه باید جدی باشد و موانع و پیچیدگی‌ها برای این بازرگانی بین‌الملل برطرف شود. وی همچنین مطرح کرده است که بازرگانی بین‌الملل خودروهای نو تاکنون سرعت مناسبی نداشته و معتقد است که حکومت باید اقداماتی مانند تخصیص کافی ارز و کاهش تعرفه بازرگانی بین‌الملل را به عبور از موانع و مشکلات نظیر زده کردن مصوبه قانونی بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه دنبال کند. او همچنین در مورد ضرورت ابلاغ آئین‌نامه بازرگانی بین‌الملل خودروهای کارکرده صحبت کرده و تاکید کرده است که باید بستر تحقق این امر را فراهم کرد و انتظار دارد که آئین نامه بازرگانی بین‌الملل خودروهای کارکرده به زودی نهایی شده و زمینه اجرای آن را فراهم کند.

به گزارش دیجیاتور، علی جدی نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره ابلاغ آئین‌نامه واردت خودروهای نو، گفت: در موضوع بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه از همه چیز مهم‌تر عزم حکومت است به این معنا که نهاد مالی، وزارت مالی و دارایی و وزارت صمت با یکدیگر بستر بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه را فراهم کنند.

بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه سرعت خوبی ندارد

نماینده مردم شیروان در پارلمان ادامه داد: حکومت باید عزم جدی در بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه داشته باشد در واقع بازرگانی بین‌الملل نباید صرفاً به دلیل مقررات بودن این موضوع و به صورت محدود و قطره‌چکانی صورت گیرد بلکه به معنای واقعی باید موانع پیش روی آن را رفع شود؛ اگر حکومت اراده‌ای برای بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه داشته باشد، باید موضوعاتی مانند تخصیص کافی ارز، کاهش تعرفه بازرگانی بین‌الملل و… را مدنظر قرار دهد.

وی اضافه کرد: به نظر ما آنگونه که باید و شاید، حکومت عزم جدی برای بازرگانی بین‌الملل ندارد زیرا از تصویب مقررات بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه حدود ۲ سال است که می‌گذرد و بازرگانی بین‌الملل سرعت خوبی ندارد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم پلاک‌گذاری ملی خودروهای مناطق آزاد را اقدامی مثبت توصیف کرد و افزود: با این اقدام حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار دستگاه وسایل نقلیه موجود در این مناطق وارد سرزمین اصلی می‌شود، بنابراین عرضه و تقاضا تا حدودی متناسب خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره ضرورت ابلاغ آئین‌نامه بازرگانی بین‌الملل خودروهای کارکرده، افزود: این موضوع به دلیل تخصیص ارز موردنیاز معطل مانده است که باید به این نکته توجه کرد که مقررات بازرگانی بین‌الملل خودروهای کارکرده بر اساس لایحه حکومت مصوب شد و حکومت اکنون که بازرگانی بین‌الملل خودروهای کارکرده به مقررات تبدیل شده باید بستر تحقق این مهم را فراهم کند، ما انتظار داریم آئین نامه بازرگانی بین‌الملل این خودروها هرچه سریع‌تر نهایی و زمینه اجرایی شدن آن فراهم شود.


نهاد مالی، وزارت مالی و دارایی و وزارت تولیدی باید با یکدیگر بستر بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه را فراهم کنند. بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه باید به معنای واقعی پیش رود و موانع آن برطرف شود. اگر حکومت اراده‌ای برای بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه داشته باشد، باید موضوعاتی مانند تخصیص کافی ارز و کاهش تعرفه بازرگانی بین‌الملل را مدنظر قرار دهد. حکومت عزم جدی برای بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه ندارد و بازرگانی بین‌الملل سرعت خوبی ندارد. پلاک‌گذاری ملی خودروهای مناطق آزاد اقدامی مثبت است و باعث عرضه و تقاضای متناسب خواهد شد. آئین‌نامه بازرگانی بین‌الملل خودروهای کارکرده باید به زودی نهایی و اجرایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *