ورود پنج فناوری جدید به حوزه منابع آبی کشور به فارسی میتواند به صورت زیر بازنویسی شود: وارد شدن پنج فناوری نوین به حوزه منابع آبی در کشور
0 نظر
در نشست خبری در محل اتاق بازرگانی ایران، هادی هزارخانی اظهار کرد که پنج فناوری نوین در بخش منابع آبی میتوانند بهبود مسائل منابع آبی کشور را تسهیل کنند. اولین فناوری، غشای اسمز معکوس یا فیلترهای شیرینسازی منابع آبی دریا است. دومین فناوری، رولههای بی. آر.پی است که برای کاهش هزینههای منابع آبی شیرین مورد استفاده قرار میگیرد. تکنولوژی ساخت و ساز منابع آبی از رطوبت هوا هم در کشورهای همسایه مورد استفاده است و میتواند به تأمین منابع آبی کمک کند. وسایل نوین کاهنده مصرف منابع آبی، همچنین فناوریهای دیگری هستند که در تولیدی و ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند. روشهای تازهتر تصفیهخانه فاضلاب نیز برای بازچرخانی پساب با کیفیت بالاتر استفاده میشود. هزارخانی همچنین اعلام کرد که بنیاد جهانی انرژی در مطالعات تاریخی ۹ بهمن سال ۱۳۹۷ شهر یزد را به عنوان شهر پایتخت تاریخی، فرهنگی شهرهای پایدار ملل متحد انتخاب کرده است.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، هادی هزارخانی امروز در نشست خبری در محل اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: پنج فناوری نوین جهانی در بخش منابع آبی میتوانند کمک شایانی برای رفع و بهبود مسائل منابع آبی کشور کند. نخستین این فناوریها غشای اسمز معکوس یا همان فیلترهای شیرینسازی منابع آبی دریا دانست؛ این فناوری طرحهای شیرینسازی منابع آبی دریا با کیفیت بالاتری انجام شود.
دبیرکل دفتر منطقهای بنیاد جهانی انرژی ادامه داد: فناوری دوم رولههای بی. آر.پی است که ورود این لولهها میتواند هزینههای منابع آبی شیرین را بهشدت کاهش دهد.
هزارخانی گفت: همچنین تکنولوژی ساخت و ساز منابع آبی از رطوبت هوا فناوری دیگری است که با ورود آن به کشورمان بحث تأمین منابع آبی وارد فاز تازهای میشود که تاکنون در کشور سابقه نداشته است. این فناوری در کشورهای همسایه خواهان زیادی دارد و اگر ما بتوانیم در این زمینه زودتر تامین مالی کنیم میتوانیم به سایر کشورها فروش خارجی داشته باشیم.
دبیرکل دفتر منطقهای بنیاد جهانی انرژی ادامه داد: وسایل نوین کاهنده مصرف منابع آبی با کاربرد در تولیدی و ساختمان، فناوریهای دیگری است که باید به کشورمان منتقل شوند.
هزارخانی افزود: فناوری دیگر روشهای تازهتر تصفیهخانه فاضلاب است که مجموع این موارد کمک خواهد کرد تا بازچرخانی پساب برای صنایع و شهرها باکیفیت بالاتری انجام شود.
دبیرکل دفتر منطقهای بنیاد جهانی انرژی گفت: این بنیاد در ۹ بهمن سال ۱۳۹۷ شهر یزد را به عنوان شهر پایتخت تاریخی، فرهنگی شهرهای پایدار ملل متحد انتخاب کرد. این امر بهصورت رسمی وارد تقویم بینالمللی بنیاد جهانی انرژی شد
وی یادآور شد: همچنین نهم بهمن با نام رسمی ایران در مسیر توسعه پایدار در تقویم این سازمان ثبت شده است.
فناوریهای نوین منابع آبی میتوانند بهبود مسائل منابع آبی کشور را فراهم کنند. غشای اسمز معکوس یا فیلترهای شیرینسازی منابع آبی دریا برای شیرینسازی منابع آبی دریا با کیفیت بالاتر از منابع آبیهای شیرین استفاده میشوند. رولههای بی. آر.پی نیز میتوانند هزینههای منابع آبی شیرین را کاهش دهند. فناوری ساخت و ساز منابع آبی از رطوبت هوا نیز برای تأمین منابع آبی کشور اهمیت دارد. وسایل نوین کاهنده مصرف منابع آبی و فناوری تصفیهخانه فاضلاب نیز بهبود کیفیت منابع آبی و برازشندگی آن را تسهیل میکنند. 9 بهمن سال 1397 یزد به عنوان شهر پایتخت تاریخی، فرهنگی شهرهای پایدار ملل متحد انتخاب شد و روز رسمی ایران در مسیر توسعه پایدار در تقویم بینالمللی بنیاد جهانی انرژی ثبت شده است.