“مهدی صفی یاری یک واقعیت جدید را خلق میکند: یک دستاورد بهتر از “ناتو”
0 نظر
مهدی صفییاری، تهیهکننده و کارگردان مجموعه نمایشی «ناتو»، در گفتوگو با برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش، اعلام کرد که در حال تهیه و کارگردانی یک رئالیتیشو جدید به نام خودش است. او همچنین درباره مجموعه «ناتو» صحبت کرده و تفاوت های آن با رئالیتیشوهای دیگر را بیان کرده است. همچنین در مورد انتخاب شرکتکنندگان و انتقادهایی که به حضور بازیگران در برنامههای تلویزیونی و نمایش خانگی مطرح شده است، نظر خود را بیان کرده است. در پایان، او اعلام کرده که در حال ساخت یک رئالیتیشو جدید و جذابتر از «ناتو» است.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، مهدی صفییاری تهیهکننده و کارگردان مجموعه نمایشی «ناتو» که هم اکنون فصل دوم آن در اثر سینمایینت در حال پخش است در گفتوگو با برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش از پیش ساخت و ساز یک رئالیتیشوی جدید به کارگردانی و تهیهکنندگی خودش خبر داد.
مهدی صفییاری همچنین از پایان ضبط مجموعه نمایشی «ناتو» که در پخش ۲ فصل آن بازخوردهای خوبی هم داشته است، خبر داد و گفت: رئالیتیشو نوعی مسابقه است که تعریفهای متفاوتی در دنیا دارد ولی از نظر من، مسابقهای است که بر حسب واقعیت آدمها است و خیلی اتفاقی، اتفاق میافتد یعنی اینکه از قبل، صحنهها کارگردانی شود، نیست. البته برخی از کارگردانان، صحنهها را کارگردانی میکنند تا جذابیت را بالا ببرند اما اینگونه حس واقعی آن گرفته میشود ولی ما سعی کردیم حس واقعی داشته باشیم، یعنی کارگردانی از این باب که کسی سوالات را بداند و بداند «ناتو» کیست، نبود.
وی در پاسخ به اینکه اگر شرکتکنندگان یک مجموعه بدانند مافیا یا ناتو کیست آیا تقلب محسوب میشود یا کارگردانی است، عنوان کرد: در کار ما حتی مجری هم نمیدانست ناتو کیست و تنها کسی که در آن مجموعه ناتو را میدانست کیست، من بودم که همین باعث شد مخاطب، اثر را دوست داشته باشد. در غیر این صورت تقلب محسوب میشود و در این تقلب عدهای باهوش و عدهای کمهوش جلوه داده میشوند.
صفییاری درباره تفاوت «ناتو» با سایر رئالیتیشوها گفت: تمام برنامههای رئالیتیشو شباهتهایی به هم دارند ولی کار ما مافیا نبود. دیگر فرق «ناتو» با رئالیتیشوهای مشابه این است که ما به شکلی وارد زندگی بازیگران یا به عبارتی شرکتکنندگان میشویم یعنی ما آماری از آنها میدهیم که تا به حال هیچکس نمیدانسته است و در اینجا با زندگی واقعی آنها طرف هستیم که برای رسیدن به این نقطه اغلب یک روز کامل باید با هر بازیگری که قرار بود نقش «ناتو» را بر عهده بگیرد، صحبت میکردیم تا بتوانیم اینها را دربیاوریم.
تهیهکننده سریال تلویزیونی «روزگار» در توصیف روند انتخاب شرکتکنندگان گفت: در انتخاب شرکتکنندگان بیشتر سعی کردم هنرمندانی را که کمدی کار کردهاند، طناز هستند، میتوانند خوب بداهه بگویند و از پس موقعیت پیشآمده بربیایند، انتخاب کنم. یک عده از هنرمندان در صحنه نمایش هستند که خیلی زحمت میکشند و اصلاً دیده نمیشوند که تلاش کردیم برخی از اینها هم در میان بازیگران باشند که مردم آنها را ببینند و به تواناییهایشان پی ببرند.
تهیهکننده مستند تلویزیونی «میراث مرثیه» در واکنش به انتقادهای مطرحشده به حضور تعداد محدودی از بازیگران در برنامههای تلویزیونی و نمایش خانگی اذعان کرد: از نظر من این انتقاد وارد است ولی مگر ما چقدر هنرمند داریم که بتوانیم آنها را در این برنامهها بیاوریم. ولی ما مثلاً جواد رضویان را آوردیم که برای نخستین بار در یک رئالیتیشو شرکت میکرد.
مهدی صفییاری از ساخت یک رئالیتیشوی جدید خبر داد و گفت: با یک رئالیتیشوی جذابتر و بهتر از «ناتو» برخواهیم گشت که هم اکنون در مرحله پیشساخت و ساز اثر هستیم.
مهدی صفییاری تهیهکننده و کارگردان مجموعه نمایشی “ناتو” اعلام کرد که در حال حاضر در حال پخش فصل دوم این مجموعه در اثر سینمایینت هستند. همچنین، او اعلام کرد که در حال تهیه و کارگردانی یک رئالیتیشوی جدید هستند و تمامی تعریفهای متفاوت در دنیا از این نوع برنامه را در آن به کار مینام تجاری، اما سعی داشتهاند حس واقعی در آن ایجاد کنند.
وی افزود که در این رئالیتیشو، هیچ کس به جز خودش نمیدانست کیست ناتو و این امر باعث شد تا مخاطبان بیشتر تمایلی به تماشای آن داشته باشند. او همچنین بیان کرد که تفاوت “ناتو” با سایر رئالیتیشوها در این است که در این برنامه به شکلی وارد زندگی بازیگران میشوند و با آنها همراهی میکنند.
در پایان، صفییاری به تفاوت «ناتو» با رئالیتیشوهای مشابه اشاره کرد و گفت که در این برنامه از بازیگران استفاده کردند که تا به حال دیده نشدهاند و در انتخاب شرکتکنندگان، تمرکز خود را روی هنرمندانی قرار دادهاند که میتوانند به خوبی بازی کنند و آماری از آنها میگیرند تا بازیگران مناسبی را انتخاب کنند.