علی مسیو، سازنده تیزر شد/ سازماندهی ارتشی گروهی از پرستاران وطنی
0 نظر
اثر سینمایی مستند “علی مسیو”، تولیدی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و پویانمایی برای شرکت در بخش مسابقه سینمای ایران در جشنواره بینالمللی سینماحقیقت بود. این مستند در گروه “آثار خلاقانه و تجربه” به نمایش درآمده و علاقهمندان میتوانند آن را در بستر نرمافزاری اختصاصی نمایش مستند تماشا کنند. مستند درباره شخصی است که برای وقوع تحول اساسی و شکستن محاصره تبریز تلاش میکند و در این راه تمامی داراییها و خانوادهاش را فدا میکند.
دریافت
24 MB
به گزارش دیجیاتور به نقل از روابطعمومی پروژه، اثر سینمایی مستند «علی مسیو» به کارگردانی محصول مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و پویانمایی از جمله اثر سینماییهای بخش مسابقه سینمای ایران در شانزدهمین جشنواره بینالمللی سینماحقیقت بود.
این مستند اکران آنلاین خود را در گروه «آثار خلاقانه و تجربه» از هشتم بهمن آغاز کرده است، علاقمندان به مستندهای تاریخی میتوانند این اثر سینمایی را در بستر نرمافزاری اختصاصی نمایش مستند (هاشور) تماشا کنند.
تیزر این مستند تاریخی منتشر شده و در خلاصه این اثر سینمایی آمده است: «مردم شهر در انتظار آزادی بودند و کشور در حسرت آبادی. فرمان که امضا شد دیکتاتور کودکانه گریست و هزینه اتمام دلگیریاش شد حصر و حبس. جماعت به شهر محبوس شدند و محتاج گندم و حاکمان ضیافت آهن و آه به راه انداختند و مشعوف سرکوب. دوباره مردی برخاست تا مطالعات تاریخی شرمنده آیندگان نماند. او شد رهبر مرکز غیبی و این آغاز گمنامی او بود که تا امروز به درازا کشیده است … .»
مسعود میر کارگردان این مستند درباره این اثر گفته است: «علی مسیو» شناختنامهای مصور برای معرفی و غبارزدایی از شخصیتی است که بیتردید جنبش مشروطه بدون درایت، حمایت و اصالت او حتی در همان حد محدود هم به ثمر نمیشست. «علی مسیو» با سازماندهی ارتشی سری از میان وطنپرستان و آزادیخواهان آذربایجان تحت عنوان مرکز غیبی، سنگ مقاومت در تلاش برای وقوع تحول اساسی و البته شکستن محاصره تبریز را بنا گذاشت و در این راه از مال و جان و فرزندان خود گذشت.
مستند “علی مسیو”، از اثر سینماییهای بخش مسابقه سینمای ایران در جشنواره بینالمللی سینماحقیقت بود. این مستند در گروه “آثار خلاقانه و تجربه” منتشر شده و علاقمندان میتوانند آن را در بستر نرمافزاری اختصاصی نمایش مستند (هاشور) تماشا کنند. مردم شهر در انتظار آزادی بودند و کشور در حسرت آبادی بود. فرمانی که امضا شد، حکومت فردی کودکانه بود و هزینه اتمام آن دلگیریاش حبس و حصر شد. جماعتی به شهر محبوس شدند و نیازمند گندم بودند، در حالی که حاکمان آهن و آه راه انداختند و سرکوبی را به راه انداختند. اما یک مرد برخاست و مطالعات تاریخی را آنگونه که به آیندگان نمانید راه انداخت. او رهبر مرکز غیبی شد و این آغاز گمنامیهایش بود که تا به امروز تداوم دارد. “علی مسیو” یک شناختنامه مصور برای معرفی و غبارزدایی از یک شخصیت است که بدون درایت، حمایت و اصالت، جنبش مشروطه بدون او ثمری نمیآورد. او با سازماندهی ارتشی سری از میان وطنپرستان و آزادیخواهان آذربایجان، به عنوان مرکز غیبی، سنگ مقاومت در تلاش برای وقوع تحول اساسی و شکستن محاصره تبریز را بنا گذاشت و در این راه از مال، جان و فرزندانش گذشت.