شبکه انتقال گاز شمال و غرب کشور در وضعیت پایدار قرار دارد.

شبکه انتقال گاز شمال و غرب کشور پایدار است


در این مقاله آمده است که کارکنان شرکت انتقال گاز ایران به منظور انتقال پایدار و ایمن گاز به مردم، با توجه به تغییرات منابع آبی و هوایی در شمال و شمال غرب کشور، در تأسیسات تقویت فشار گاز و مراکز بهره‌برداری خطوط لوله فعالیت جهادی و شبانه‌روزی انجام می‌دهند. همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته، ۸۴۶ میلیون مترمکعب گاز تولیدی به مصرف کنندگان انتقال داده شده است و از ابتدای امسال تاکنون نیز ۲۰۲ میلیارد مترمکعب گاز به مبادی مصرف انتقال داده شده است. مدیرعامل شرکت اعلام کرده است که با برنامه‌ریزی دقیق، تمامی تعمیرات برنامه‌ریزی‌شده در خطوط لوله و تأسیسات پیش از فصل سرد سال انجام شده است و کارکنان عملیاتی تولیدی گاز با آمادگی کامل و با نظارت و پایش خطوط لوله فشار قوی، برای انتقال بی‌وقفه گاز به مصارف خانگی، نیروگاهی و صنعتی در تلاش هستند. شرکت انتقال گاز ایران با بیش از ۳۹ هزار کیلومتر خط لوله فشار قوی گاز و ۹۲ تأسیسات تقویت فشار گاز، ظرفیت انتقال روزانه ۹۵۰ میلیون مترمکعب گاز را دارد و مناطق ده‌گانه عملیاتی انتقال گاز نیز در سراسر کشور در آماده‌باش کامل هستند. در پایان، از همه مردم درخواست شده است که با سازماندهی مصرف منابع انرژی و کاهش یک درجه‌ای دمای منزل، از هدررفت این سرمایه ملی جلوگیری کنند تا بتوان گاز را به همه مشترکان خانگی در شهرها و روستاهای سخت‌گذر به ویژه در روزهای سرد سال انتقال داد و تمامی مردم از این نعمت خدادادی در فصل زمستان بهره‌مند شوند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از رسانه وزارت منابع هیدروکربن، غلامعباس حسینی مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران گفت: کارکنان شرکت انتقال گاز ایران با توجه به تغییرات منابع آبی و هوایی در شمال و شمال غرب کشور، با فعالیت جهادی و شبانه‌روزی در تأسیسات تقویت فشار گاز و مراکز بهره‌برداری خطوط لوله، همه تلاش خود را برای انتقال پایدار و ایمن گاز به هم‌وطنان انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته (سه‌شنبه، ۲۶ دی‌ماه)، ۸۴۶ میلیون مترمکعب گاز تولیدی به مصرف کنندگان انتقال داده شده است، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون نیز ۲۰۲ میلیارد مترمکعب گاز به مبادی مصرف انتقال داده شده است.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران میانگین انتقال گاز در ۲۰ روز گذشته را روزانه ۸۳۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد و ادامه داد: با برنامه‌ریزی دقیق، همه برنامه‌های تعمیراتی پیش‌بینی‌شده در خطوط لوله و تأسیسات، پیش از فصل سرد سال انجام شده است و اکنون کارکنان عملیاتی تولیدی گاز با آمادگی کامل و با نظارت و پایش خطوط لوله فشار قوی، برای انتقال بی‌وقفه گاز به مصارف خانگی، نیروگاهی و صنعتی در تلاش هستند.

حسینی با تأکید بر اینکه پیش‌بینی‌های لازم برای رفع هر گونه نشتی احتمالی و تعمیرات اضطراری نیز انجام شده است، گفت: شرکت انتقال گاز ایران با بیش از ۳۹ هزار کیلومتر خط لوله فشار قوی گاز و ۹۲ تأسیسات تقویت فشار گاز، ظرفیت انتقال روزانه ۹۵۰ میلیون متر مکعب گاز را دارد و مناطق ده‌گانه عملیاتی انتقال گاز نیز در سراسر کشور در آماده‌باش کامل هستند.

وی در پایان از همه مردم درخواست کرد با سازماندهی مصرف منابع انرژی و کاهش یک درجه‌ای دمای منزل، از هدررفت این سرمایه ملی جلوگیری کنند تا بتوان گاز را به همه مشترکان خانگی در شهرها و روستاهای سخت‌گذر به ویژه در روزهای سرد سال انتقال داد تا همه مردم کشور از این نعمت خدادادی در فصل زمستان بهره‌مند شوند.


کارکنان شرکت انتقال گاز ایران با فعالیت جهادی و شبانه‌روزی در تأسیسات تقویت فشار گاز و مراکز بهره‌برداری خطوط لوله، تمام تلاش خود را برای انتقال پایدار و ایمن گاز به هم‌وطنان انجام می‌دهند. در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۴۶ میلیون مترمکعب گاز تولیدی به مصرف کنندگان انتقال داده شده است و از ابتدای امسال تاکنون ۲۰۲ میلیارد مترمکعب گاز به مبادی مصرف انتقال داده شده است. مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران میانگین انتقال گاز در ۲۰ روز گذشته را روزانه ۸۳۰ میلیون مترمکعب اعلام کرده است. کارکنان عملیاتی تولیدی گاز با آمادگی کامل و با نظارت و پایش خطوط لوله فشار قوی، برای انتقال بی‌وقفه گاز به مصارف خانگی، نیروگاهی و صنعتی در تلاش هستند.شرکت انتقال گاز ایران با بیش از ۳۹ هزار کیلومتر خط لوله فشار قوی گاز و ۹۲ تأسیسات تقویت فشار گاز، ظرفیت انتقال روزانه ۹۵۰ میلیون متر مکعب گاز را دارد و مناطق ده‌گانه عملیاتی انتقال گاز نیز در سراسر کشور در آماده‌باش کامل هستند. به همه مردم درخواست کرد با سازماندهی مصرف منابع انرژی و کاهش یک درجه‌ای دمای منزل، از هدررفت این سرمایه ملی جلوگیری کنند تا بتوان گاز را به همه مشترکان خانگی در شهرها و روستاهای سخت‌گذر به ویژه در روزهای سرد سال انتقال داد تا همه مردم کشور از این نعمت خدادادی در فصل زمستان بهره‌مند شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *