تکمیل پل خلیج فارس؛ منازعه آینده منازعهِ منابع آبی

جنگ آینده جنگِ آب؛ تکمیل پل خلیج فارس در سال آینده


عبدالرضا عابد، فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء، با تأکید بر اهمیت منابع آبی به عنوان مایه حیات انسان‌ها و اظهار اینکه منابع آبی موجود باید مورد کنترل قرار گیرد، اقدامات این قرارگاه در زمینه صرفه‌جویی و جلوگیری از هدررفت منابع آبی را تاکید کرد. او همچنین به خطرات منازعه منابع آبی در آینده اشاره کرد و نیاز به اقدامات امروزی برای سازماندهی منابع منابع آبی را برجسته کرد. انجام پروژه‌های مهمی نظیر سازماندهی منابع آبی، پسماند و پساب، و راه آهن شلمچه-بصره توسط قرارگاه خاتم‌الانبیاء نیز از دیگر اقدامات این قرارگاه برای توسعه و بهبود جامعه بوده است.

به گزارش دیجیاتور، عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء، ) با بیان این‌که منابع آبی مایه حیات انسان‌ها است و متخصصان قرارگاه خاتم‌الانبیاء، ) این نوع محصول دانش بنیان توانستند جلوی هدر رفت منابع آبی را بگیرند، گفت: این اقدام می‌تواند باعث خوشحالی و امیدواری مردم رو باشد، اما این حرکت اول خانواده قرارگاه خاتم‌الانبیاء است و قطعاً متخصصان قرارگاه می‌توانند به محصولات بهتر از این دست پیدا کنند.

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء، ) در ادامه تاکید کرد: در آینده منازعه، منازعه ِمنابع آبی است و اگر نتوانیم همین منابع آبی موجود را کنترل کنیم، تبدیل به فاجعه می‌شود.

سردار عابد با بیان اینکه تا ساخت و ساز بتن پارچه‌ای یک پیش قدمی بود و پیش قدم بودن هم هزینه دارد و باید به حرکت‌مان در ساخت و ساز این نوع از محصولات سرعت ببخشیم، گفت: در هفته اخیر دو پروژه مهم پسماند و پساب در استان آذربایجان شرقی و مترو در استان فارس را به افتتاح رساندیم و در موضوع‌ای سی تی هم انجام اقدامات مهمی مطرح است که در جلسه با وزیر مخابرات توافقات خوبی انجام شد که وارد جزئیات آن نمی‌شوم، اما اقدام به اجرای این پروژه‌ها جای تبریک دارد.

وی با اشاره به ورود قرارگاه به میادین نفتی و گازی ادامه داد: در میادین مشترک که سالیان درازی هیچ نهادی نزدیک آن هم نمی‌شد با ریسک بزرگ وارد شدیم و الان مشغول فعالیت هستیم. خطوط ریلی شلمچه-بصره دچار مشکل بود، ما ورود کرده‌ایم و طراحی پل باز شونده و مسیرهای دو طرف پل فعال هستیم.

وی گفت: پروژه پل خلیج فارس منتهی به نقطه دورافتاده قشم، ۱۰ سال روی زمین مانده بود، اراده‌ای برای تکمیل آن نبود، اما ورود کردیم، اما هلدینگ دریایی قرارگاه قرار شد سال آینده این پروژه را به اتمام برساند.

به گزارش مهر، محصول بتن پارچه‌ای یا رول بتن محصولی است کامپوزیتی و انعطاف پذیر که متشکل از پارچه‌های سه بعدی آغشته به پودر سیمان است. این پارچه‌ها پس از نصب در محل مورد نظر و آبپاشی، در مدت زمان اندکی، سخت شده و به یک لایه بتن نازک، مقاوم، آبند و ضد حریق تبدیل می‌شود.

اجرای این محصول در کانال‌های سنتی انتقال منابع آبی زراعت نیاز به تخصص و مهارت خاصی نداشته و به سادگی قابل انجام است. از مزایای این طرح می‌توان به سرعت بالای اجرا در مقایسه با روش رایج لاینینگ بتنی و کاهش چشمگیر اتلاف منابع آبی اشاره داشت.

اتلاف و هدر رفت منابع آبی در کانال‌های انتقال یکی از اصلی‌ترین دلایل پایین بودن راندمان استفاده از منابع آبی در بخش زراعت است که هلدینگ نیرو قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) عملاً یکی دیگر از مشکلات کشورمان را حل و رفع کرده است.


متخصصان قرارگاه خاتم‌الانبیاء موفق شده‌اند جلوی هدر رفت منابع آبی را بگیرند و این اقدام می‌تواند باعث خوشحالی و امیدواری مردم شود. در آینده، منازعه منابع آبی می‌تواند تبدیل به فاجعه شود. فرمانده قرارگاه تأکید دارد که حرکت‌های موفق در ساخت و ساز محصولات دانش بنیان می‌تواند باعث افزایش رضایت و امیدواری جامعه شود. اجرای محصول بتن پارچه‌ای به سرعت و با کاهش اتلاف منابع آبی، راه‌حلی برای مشکلات انتقال منابع آبی در بخش زراعت است. اتلاف و هدر رفت منابع آبی، یکی از مهمترین دلایل پایین راندمان استفاده از منابع آبی در زراعت است که توسط هلدینگ نیرو قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء حل و رفع شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *