جشنواره معماری عمار در حال برگزاری است.

جشنواره معماری عمار برگزار می‌شود


در جشنواره معماری عمار ۲، دو نشست با موضوعات معماری: مکان رویداد و یادمان و شهر: حافظه تاریخی و خاطره جمعی برگزار می‌شود. نشست اول در دو روایت با موضوع جهان یادمان و هنوز منازعه برگزار می‌شود و در نشست دوم با موضوع روایت خیالی سقاخانه و روایت مردم درباره بازآفرینی مسجد ابراهیم خلیل شهر ری صحبت خواهد شد. هر دو نشست در تهران برگزار می‌شود و حضور در آنها به عموم آزاد است.

به گزارش دیجیاتور به نقل از ارتباطات سازمانی جشنواره عمار، جشنواره معماری عمار ۲ نشست معماری با موضوع «معماری: مکان رویداد و یادمان» و «شهر: حافظه تاریخی و خاطره جمعی» برگزار می‌کند.

نشست اول در ۲ روایت «جـهان یادمان: بررسی تــطبیقی یــادمان های جــنگ در جــهان» با ارایه ابــراهــــیـــم ارجــــــمـــــندی، معمــــار و تهیـــه کــــننده مــــستند «آلــــــزایمر» و هومن تحویلدار معمار و طراح باغ نگارخانه دفاع مقدس استان گلستان و «هــنــوز جــنــگ: نگاهداشت ارزش‌های حماسی جامعه با معماری» با ارایه فرخ هوشمند مدیر سابق طراحی معماری بنیاد حفظ ارزش های دفاع مقدس برگزار می‌شود.

نشست دوم نیز در ۲ روایت «روایت خیالی سقاخانه: مواجهه مردم سنگلج تهران با تخریب مسجد معیرالممالک» با ارایه غلامـحسین مـعـماریـان استاد معماری موسسه آموزش عالی علم و تولیدی ایران، مـحمدمهدی کلانتـری دبـیـر پـویش ملی نجات بـافـت های تاریـخی ایران و حــمـیدرضـا نـارنـجی نـژاد عــضو هیات موسس انـجمن سنگلج تـهران و «روایــــــت مــــــــــردم: بـازآفــرینی خــاطــره مــســجد ابــراهــیم خــلیل شــهر ری» با حضور حجه الاسلام موسوی امــــام جماعت مسجد ابراهیم خلیل شهر ری و مصطفی گلی زاده فــعال فــرهـنگی و مــــــــدیر خــــــــانه خــــــــــلاق شـــهر ری برگزار می‌گردد.

این ۲ نشست دوشنبه و سه شنبه ۲۵ و ۲۶ دی ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۲۰ تا ۲۲ در تهران، میدان فلسطین، هنر هفتم فلسطین، محل برگزاری چهاردهمین جشنواره مردمی اثر سینمایی عمار برگزار خواهد شد و حضور در این نشست ها برای عموم آزاد است.


جشنواره معماری عمار ۲ نشست معماری با موضوع “معماری: مکان رویداد و یادمان” و “شهر: حافظه تاریخی و خاطره جمعی” برگزار خواهد کرد. در نشست اول با موضوع “جهان یادمان: بررسی تطبیقی یادمان های منازعه در جهان” به تبیین نقش معماری در تداوم یادمان های منازعه در جهان پرداخته خواهد شد. همچنین، در این نشست به ارزیابی ارزش های حماسی جامعه با معماری پرداخته خواهد شد. در نشست دوم نیز به بررسی مواجهه مردم سنگلج تهران با تخریب مسجد معیرالممالک و بازآفرینی خاطره این مسجد پرداخته خواهد شد. این نشست ها در تهران، هنر هفتم فلسطین برگزار می‌شوند و حضور در آنها برای عموم آزاد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *