ترجمه عنوان به فارسی: برگزاری نشست “تاثیر چهار دهه هنر هفتم در شرح تحولات سیاسی دهه ۶۰”

برگزاری نشست «چهار دهه روایت سینما از تحولات سیاسی دهه ۶۰»


در نشست “چهار دهه روایت هنر هفتم از تحولات سیاسی دهه ۶۰” که به همت سازمان سینمایی سوره برگزار می‌شود، اثر سینمایی سینمایی “ضد” به کارگردانی امیرعباس ربیعی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی نمایش داده می‌شود. پس از نمایش اثر، میلاد دخانچی به عنوان میزبان و منتقد هنر هفتم، جواد موگویی مشاور تاریخی اثر سینمایی “ضد” و محمد رحمانی پژوهشگر مطالعات تاریخی در میزگردی درباره بازنمایی تحولات سیاسی دهه ۶۰ در هنر هفتم صحبت می‌کنند. علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت گیشه با ۱۰ درصد تخفیف بلیت خود را خریداری کنند. اثر سینمایی سینمایی “ضد” قصه نفوذ و انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و ترور شهید بهشتی و ٧٢ تن از یارانش را به تصویر می‌کشد.

به گزارش دیجیاتور به نقل از ارتباطات سازمانی پروژه، همزمان با ادامه اکران اثر سینمایی سینمایی «ضد» به کارگردانی امیرعباس ربیعی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی، نشست «چهار دهه روایت هنر هفتم از تحولات سیاسی دهه ۶۰» به همت سازمان سینمایی سوره برگزار می‌شود.

این جلسه که با اکران ویژه اثر سینمایی سینمایی «ضد» همراه است، روز چهارشنبه ۲۰ دی از ساعت ۱۸ تا ۲۲ در سینمابهمن تهران برپا می‌شود و پس از نمایش اثر، میلاد دخانچی به عنوان میزبان و منتقد هنر هفتم، جواد موگویی مشاور تاریخی اثر سینمایی «ضد» و محمد رحمانی پژوهشگر مطالعات تاریخی در میزگردی درباره بازنمایی تحولات سیاسی دهه ۶۰ در هنر هفتم صحبت می‌کنند.

علاقه‌مندان برای حضور در این مراسم می‌توانند با مراجعه به سایت گیشه ۷ بلیت خود را با ۱۰ درصد تخفیف خریداری کنند.

اثر سینمایی سینمایی «ضد» قصه نفوذ و انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و همچنین ترور ناجوانمردانه شهید بهشتی و ٧٢ تن از یارانش را برای مخاطب به تصویر کشیده است.


نشست «چهار دهه روایت هنر هفتم از تحولات سیاسی دهه ۶۰» به همت سازمان سینمایی سوره برگزار می‌شود.
این جلسه در سینمابهمن تهران برگزار می‌شود.
میلاد دخانچی، جواد موگویی و محمد رحمانی در میزگردی درباره بازنمایی تحولات سیاسی دهه ۶۰ در هنر هفتم صحبت می‌کنند.
علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت گیشه بلیت خود را خریداری کنند.
اثر سینمایی سینمایی «ضد» قصه نفوذ و انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و ترور شهید بهشتی و ٧٢ تن از یارانش را به تصویر کشیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *