برگزاری رقابت های بین المللی AI و برنامه نویسی

برگزاری مسابقات بین المللی هوش مصنوعی و برنامه سازی


در یک نشست خبری در موسسه آموزش عالی صنعتی شریف، حمید ضرابی زاده اعلام کرد که این موسسه آموزش عالی دو مسابقه بین‌المللی در زمینه برنامه‌سازی و AI برگزار می‌کند. این مسابقات به عنوان راهی برای ارتقای توان علمی کشور، گسترش مخابرات بین‌المللی و ایجاد فرصت‌های شغلی معرفی شده است. ضرابی زاده همچنین اعلام کرد که در این مسابقات جوایز نفیسی به شرکت‌کنندگان اهدا خواهد شد و تیم‌های برنده از جوایز مالی بین ۵ تا ۲۰ هزار دلار بهره‌مند خواهند شد.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، حمید ضرابی زاده در نشست خبری که امروز در معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد، ضمن بیان این مطلب که موسسه آموزش عالی شریف در آموزش و تربیت نیروی متخصص در حوزه AI و رایانه پیشتاز است، اظهار کرد: موسسه آموزش عالی صنعتی شریف دو مسابقه بزرگ بین المللی را در حوزه برنامه سازی و AI در دستور کار خود قرار داده است.

رئیس دانشکده فناوری طراحی رایانه موسسه آموزش عالی صنعتی شریف اهداف برگزاری این مسابقات را ارتقای توان علمی کشور، گسترش مخابرات بین المللی، کسب مرجعیت علمی در منطقه، گسترش مهارت‌های حل مساله و کارگروهی و ایجاد فرصت‌های شغلی عنوان کرد.

ضرابی زاده با اشاره به اینکه مسابقات موسسه آموزش عالی صنعتی شریف در دو بخش برنامه سازی و AI برگزار می‌شود، گفت: مسابقه برنامه سازی در ۴ سطح استانی، منطقه‌ای، ملی و جهانی است و برگزاری مسابقه در سطح استانی، در ۱۰ استان فراخوان داده ایم و این مسابقه از فروردین ماه ۱۴۰۳ آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه موسسه آموزش عالی شریف در بخش علمی، طراحی سوالات و برگزاری دوره‌های آموزشی برای شرکت کنندگان و معاونت علمی در فاز اجرایی و تأمین مالی جوایز کمک می‌کند، ادامه داد: بعد از مسابقات استانی، سراغ برگزاری مسابقات در سطح ملی می‌رویم و پیش بینی می‌کنیم در این سطح ۲ هزار شرکت کننده داشته باشیم و بعد از آن مسابقات غرب آسیا برگزار خواهد شد.

رئیس دانشکده رایانه موسسه آموزش عالی صنعتی شریف به برگزاری مسابقات انفرادی در حوزه برنامه سازی در ۳ سطح مقدماتی، انتخابی و نهایی نیز اشاره کرد و گفت: پیش بینی می‌کنیم در این بخش بین ۵ تا ۸ هزار نفر شرکت کننده داشته باشیم و مسابقات فینال اواسط پاییز سال آینده برگزار خواهد شد. این مسابقه در نهایت ۱۰۰ نفر برگزیده خواهد داشت که ۶۰ سهمیه را به شرکت کنندگان خارجی و ۴۰ نفر را به شرکت کنندگان ایرانی اختصاص داده ایم. به برگزیدگان این مسابقه ۱۵ هزار دلار اعطا خواهد شد.

ضرابی زاده با اشاره به برگزاری مسابقه AI در سه سطح مقدماتی، انتخابی و نهایی در این رابطه توضیح داد و گفت: پیش بینی می‌کنیم در مرحله مقدماتی حدود ۴۰۰-۵۰۰ تیم حضور پیدا کنند و در مرحله انتخابی نیز ۱۵۰ صعود خواهند کرد و در مرحله نهایی نیز ۱۰ الی ۱۵ تیم انتخاب خواهند شد. به تیم اول ۲۰ هزار دلار، تیم دوم ۱۰ هزار دلار و تیم سوم ۵ هزار دلار جایزه پرداخت خواهد شد.


موسسه آموزش عالی شریف در حوزه AI و رایانه پیشتاز است و دو مسابقه بزرگ بین المللی در حوزه برنامه سازی و AI برگزار می‌کند. اهداف این مسابقات شامل ارتقای توان علمی کشور، گسترش مخابرات بین المللی، کسب مرجعیت علمی در منطقه و ایجاد فرصت‌های شغلی است. مسابقه برنامه سازی در ۴ سطح استانی، منطقه‌ای، ملی و جهانی برگزار خواهد شد. همچنین، مسابقات انفرادی در حوزه برنامه سازی نیز در ۳ سطح مقدماتی، انتخابی و نهایی برگزار خواهد شد. این مسابقات جوایزی به ارزش ۱۵ هزار دلار برای برگزیدگان خواهد داشت. در مورد مسابقه AI نیز توضیح داده شده که جوایزی به مبلغ ۲۰ هزار دلار برای تیم اول، ۱۰ هزار دلار برای تیم دوم و ۵ هزار دلار برای تیم سوم در نظر گرفته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *