برگزاری جایزه ملی اولین دوره آهنگسازی به نام روح الله خالقی
![برگزاری اولین دوره ملی جایزه آهنگسازی روح الله خالقی](https://digiator.ir/wp-content/uploads/2024/01/برگزاری-جایزه-ملی-اولین-دوره-آهنگسازی-به-نام-روح-الله-600x300.jpg)
0 نظر
در این متن، پویا سرایی پژوهشگر، مدرس و نوازنده سنتور در مورد فعالیتهای اخیر خود در حوزه هنر صوتی صحبت کرده است. او اعلام کرده که قصد دارند اولین کنفرانس ملی مطالعات نوشتار خلاقانه و هنرهای کاربردی، هنر صوتی، نمایش و هنر هفتم را برگزار کنند و در همین راستا دوره اولیه جایزه آهنگسازی روح الله خالقی را طراحی کردهاند. درباره جزئیات جایزه، آثار قابل قبول و روش ارسال آثار نیز توضیحاتی ارائه شده است. در پایان، سرایی از دانشجویان و پژوهشگران دعوت کرده است که آثار خود را برای ارزیابی و داوری به دبیرخانه کنفرانس ارسال کنند.
پویا سرایی پژوهشگر، مدرس و نوازنده سنتور در گفتوگو با خبرنگار دیجیاتور ضمن تشریح تازه ترین فعالیت های خود در عرصه هنر صوتی به خبرنگار دیجیاتور توضیح داد: با توجه به تمرکز و توجهی که در حوزه هنر صوتی دانشگاهی داریم به تازگی در قالب برگزاری اولین کنفرانس ملی مطالعات نوشتار خلاقانه و هنرهای کاربردی، هنر صوتی، نمایش و هنر هفتم، همراه با دوستان اولین دوره ملی جایزه آهنگسازی روح الله خالقی را طراحی کردیم که فراخوانش نیز منتشر شده است.
عضو هیات علمی گروه هنر صوتی دانشکده آثار خلاقانه و معماری موسسه آموزش عالی آزاد اسلامی ادامه داد: دبیرخانه اولین کنفرانس ملی مطالعات بینا رشتهای نوشتار خلاقانه و هنرهای کاربردی، هنر صوتی، نمایش و هنر هفتم که در دانشکده آثار خلاقانه موسسه آموزش عالی آزاد اسلامی واحد تهران جنوب استقرار دارد، به تازگی و در فراخوان بخشهای اجرایی خود آثار آهنگسازی شده هنرمندان هنر صوتی را در زمره آثار مورد پذیرش خود قرار داده که در قالب اولین دوره جایزه ملی آهنگسازی روح الله خالقی تعریف شده است. این درحالی است که در این دوره بنده و محمدرضا عزیزی مدرس موسسه آموزش عالی، آهنگساز و نوازنده تار در بخش آثار با کلام و بی کلام با تاکید بر هنر صوتی ایرانی آثار ارسالی را داوری می کنیم.
وی همچنین در توضیح ۲ بخش از این جایزه گفت: در بخش آثار هنر صوتی بی کلام، «دونوازی، تریو و کوارتت در ژانر هنر صوتی کلاسیک ایرانی با استفاده از سازهای مرسوم این هنر صوتی» و «روایت موسیقایی اقتباس شده از روایت خیالی ها و اساطیر نوشتار خلاقانه ملی ایرانی برای کوراتت سازهای زهی- آرشه ای» مورد توجه قرار گرفته است. در بخش آثار هنر صوتی با کلام هم موضوعاتی چون «تصنیف در هنر صوتی کلاسیک ایران با استفاده از سازهای مرسوم این هنر صوتی» مورد تحلیل و بررسی و داوری قرار خواهد گرفت.
سرایی دربخش پایانی صحبت های خود بیان کرد: دانشجویان و پژوهشگران عرصه هنر صوتی می توانند براساس مطالب مندرج در فراخوان و توضیحاتی که ارایه دادم آثار خود را تا روز پانزدهم اسفند ماه به دبیرخانه اولین کنفرانس ملی مطالعات میان رشته ای در نوشتار خلاقانه، هنرهای کاربردی، هنر صوتی، نمایش و هنر هفتم ارسال کنند.
برای مطالعه متن فراخوان اینجا را ببینید.
در حال حاضر، پویا سرایی در حوزه هنر صوتی دانشگاهی فعالیت میکند و اخیراً نخستین کنفرانس ملی مطالعات نوشتار خلاقانه و هنرهای کاربردی، هنر صوتی، نمایش و هنر هفتم را برگزار کرده است. در این کنفرانس، دوره اول جایزه آهنگسازی روح الله خالقی نیز برگزار شده است. این کنفرانس در دانشکده آثار خلاقانه موسسه آموزش عالی آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار میشود. آثار آهنگسازی شده توسط هنرمندان هنر صوتی در این کنفرانس قرار میگیرد. همچنین پویا سرایی و محمدرضا عزیزی آثار ارسالی را داوری خواهند کرد. در بخش آثار هنر صوتی بی کلام، تریو و کوارتت در ژانر هنر صوتی کلاسیک ایرانی و روایت موسیقایی اقتباس شده از روایت خیالیها و اساطیر نوشتار خلاقانه ملی ایرانی برای کوراتت سازهای زهی- آرشه ای مورد توجه قرار میگیرد. در بخش آثار هنر صوتی با کلام نیز موضوعاتی مانند تصنیف در هنر صوتی کلاسیک ایران با استفاده از سازهای مرسوم این هنر صوتی بررسی خواهد شد. دانشجویان و پژوهشگران میتوانند آثار خود را تا روز پانزدهم اسفند ماه به دبیرخانه کنفرانس ارسال کنند.