برق رسانی بیش از ۵۷ هزار روستا از آغاز تحول سیاسی تاکنون
0 نظر
در این گزارش، مجری طرح برق روستایی شرکت توانیر، اعلام کرده است که تعداد روستاهای برقدار در ایران در سال ۱۳۵۷، ۴ هزار و ۳۶۷ روستا بوده است و این تعداد تا پایان آبان سال جاری به ۵۸ هزار و ۷۶۹ روستا افزایش یافته است. در حال حاضر، ۹۹.۸ درصد جمعیت روستایی ایران از برق برخوردار هستند و همچنین متوسط رشد سالانه برق رسانی به روستاها در سال ۱۴۰۱ به ۶.۴ درصد افزایش یافته است. علاوه بر این، طرح برق روستایی کشور عملکردی بیش از تأمین برق به روستاهای بیبرق دارد و هر ساله اقداماتی در زمینه بهبود شبکه برق، روشنایی معابر و تأمین برق متقاضیان جدید انجام میدهد.
به گزارش دیجیاتور به نقل از توانیر، مجری طرح برق روستایی شرکت توانیر طی گزارشی تعداد کل روستاهای برقدار کشور در سال ١٣٥٧ را ٤ هزار و ٣٦٧ روستا اعلام کرد که این تعداد در مرداد سال ١٤٠٠ به ٥٧ هزار و ٨١٥ روستا و تا پایان آبان امسال به ٥٨ هزار و ٧٦٩ روستا افزایش یافته و هم اکنون ٩٩.٨ درصد جمعیت روستایی کشور از نعمت برق برخوردارند همچنین متوسط رشد سالانه برق رسانی به روستاها در سال ١٤٠١ نسبت به سال ١٣٥٧ معادل ٦.٤ درصد عنوان شده است.
قابل ذکر است عملکرد طرح برق روستایی کشور صرفاً به برق رسانی به روستاهای فاقد برق محدود نمیشود و سالانه اقدامات متعددی در زمینه جا به جایی و مقاوم سازی پایههای معابر روستایی، اصلاح و احداث روشنایی معابر عمومی، تقویت شبکه و رفع ضعف ولتاژ مشترکان، اصلاح فرسودگی شبکه، تأمین برق متقاضیان جدید و بهسازی شبکه فوق توزیع مناطق روستایی به مرحله اجرا در میآید.
در سال ١٣٥٧، تعداد کل روستاهای برقدار کشور ٤ هزار و ٣٦٧ روستا بوده است. این تعداد در سال ١٤٠٠ به ٥٧ هزار و ٨١٥ روستا و تا پایان آبان امسال به ٥٨ هزار و ٧٦٩ روستا افزایش یافته است. هم اکنون ٩٩.٨ درصد جمعیت روستایی کشور از نعمت برق برخوردارند. متوسط رشد سالانه برق رسانی به روستاها در سال ١٤٠١ نسبت به سال ١٣٥٧ معادل ٦.٤ درصد عنوان شده است. عملکرد طرح برق روستایی کشور شامل برق رسانی به روستاهای فاقد برق و اقدامات متعددی در زمینه جا به جایی و مقاوم سازی پایههای معابر روستایی، اصلاح و احداث روشنایی معابر عمومی، تقویت شبکه و رفع ضعف ولتاژ مشترکان، اصلاح فرسودگی شبکه، تأمین برق متقاضیان جدید و بهسازی شبکه فوق توزیع مناطق روستایی به مرحله اجرا میرسد.