ساخت و ساز فیلر جوشکاری برای آلیاژهای مقاوم به خوردگی

فیلر جوشکاری آلیاژهای مقاوم به خوردگی تولید شد


یکی از شرکت‌های مستقر در پارک فناوری پردیس موفق به ساخت و ساز فیلرهای جوشکاری خاص از آلیاژهای مقاوم به خوردگی (CRA) شده است. تاکید مدیرعامل این شرکت بر نیاز کشور به بازرگانی بین‌الملل فیلرهای جوشکاری CRA بوده است و تحقیقات و توسعه‌های انجام شده در این شرکت منجر به ساخت و ساز بومی این فیلرها شده است. هدف این ساخت و ساز بومی موفقیت فروش و معرفی محصولات محصولات در سطح داخلی و جلوگیری از وابستگی به فیلرهای جوشکاری خارجی با قیمت بالا است. با توسعه خطوط ساخت و ساز فیلرهای جوشکاری سوپرآلیاژ، قابلیت جلوگیری از خروج ارز نیز در پیش رو است.

به گزارش دیجیاتور به نقل از پارک فناوری پردیس، تولیدی جوشکاری در صنایع نفتی، گازی و پتروشیمی و صنایع انرژی نیازمند فیلرهای جوشکاری خاص از آلیاژهای مقاوم به خوردگی (CRA) برای اتصال قطعات به یکدیگر هستند. یکی از شرکت‌های مستقر در پارک فناوری پردیس موفق به ساخت و ساز گونه‌ای از این فیلرها شده است.

هوشدار، مدیرعامل این شرکت با اشاره به فعالیت این شرکت در ساخت و ساز آلیاژهای آستنیتی، گفت: با توجه به اینکه نیاز کشور به فیلرهای جوشکاری آلیاژهای CRA از طریق بازرگانی بین‌الملل تأمین می‌شد، محققان شرکت ما اقدام به تحقیق و توسعه برای ساخت و ساز این فیلرها کردند که در سال ۱۴۰۲ به نتیجه رسید.

وی افزود: با توجه به نقش استراتژیک صنایع نفتی و گازی به فیلرهای جوشکاری، بومی‌سازی این محصول گام مؤثری در رفع نیاز این صنایع است.

هوشدار گفت: محصولات مشابه خارجی با قیمت بالایی در کشور وجود دارد که ساخت و ساز این فیلرها در این شرکت منجر به صرفه‌جویی یک میلیون دلاری شده است. در آینده نیز با توسعه خطوط ساخت و ساز فیلرهای جوشکاری سوپرآلیاژ، قابلیت جلوگیری از خروج ارز تا حداقل ۲.۵ میلیون دلار وجود دارد.


تولیدی جوشکاری در صنایع نفتی، گازی و پتروشیمی و صنایع انرژی نیازمند فیلرهای جوشکاری خاص از آلیاژهای مقاوم به خوردگی (CRA) برای اتصال قطعات به یکدیگر هستند. یکی از شرکت‌های مستقر در پارک فناوری پردیس موفق به ساخت و ساز گونه‌ای از این فیلرها شده است. هوشدار، مدیرعامل این شرکت با اشاره به فعالیت این شرکت در ساخت و ساز آلیاژهای آستنیتی، گفت: با توجه به اینکه نیاز کشور به فیلرهای جوشکاری آلیاژهای CRA از طریق بازرگانی بین‌الملل تأمین می‌شد، محققان شرکت ما اقدام به تحقیق و توسعه برای ساخت و ساز این فیلرها کردند که در سال ۱۴۰۲ به نتیجه رسید. وی افزود: با توجه به نقش استراتژیک صنایع نفتی و گازی به فیلرهای جوشکاری، بومی‌سازی این محصول گام مؤثری در رفع نیاز این صنایع است. هوشدار گفت: محصولات مشابه خارجی با قیمت بالایی در کشور وجود دارد که ساخت و ساز این فیلرها در این شرکت منجر به صرفه‌جویی یک میلیون دلاری شده است. در آینده نیز با توسعه خطوط ساخت و ساز فیلرهای جوشکاری سوپرآلیاژ، قابلیت جلوگیری از خروج ارز تا حداقل ۲.۵ میلیون دلار وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *