دستورالعمل احداث مسکن برای نیروهای مسلح

امضا دستورالعمل احداث مسکن نیروهای مسلح


در برنامه سلام خبرنگار سیما، جواد سادات، مشاور وزیر راه و شهرسازی، در مورد جزئیات شورای عالی مسکن و تأمین مسکن نیروهای مسلح توضیحاتی ارائه کرد. او اعلام کرد که تاکنون ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای کارکنان نیروهای مسلح در دست اجرا قرار گرفته است و دستورالعملی در خصوص تعیین کاربری زمین‌های نیروهای مسلح امضا خواهد شد. همچنین، تحویل ۱۰ هزار واحد مسکونی به خانواده‌های نیروهای مسلح در دستور کار قرار دارد و ظرفیت تعاونی‌های مسکن نیروهای مسلح برای احداث واحدهای مسکونی مناسب ارزیابی شده است. با توجه به این اقدامات و رکورد تشکیل ۱۵ جلسه شورای عالی مسکن، انتظار می‌رود که در سال آینده افتتاح‌های بیشتری در زمینه مسکن صورت گیرد.

به گزارش دیجیاتور، جواد سادات مدیرکل حوزه وزارتی و مشاور وزیر راه و شهرسازی در برنامه سلام خبرنگار سیما در خصوص مسکن و جزئیات شورای عالی مسکن توضیحاتی را ارائه کرد و با اشاره به برگزاری پانزدهمین جلسه شورای عالی مسکن به ریاست مقام عالی رتبه و با حضور وزیر راه و شهرسازی و استانداران و سایر اعضا، گفت: جلسه امروز شورای عالی مسکن با موضوع تأمین مسکن نیروهای مسلح تشکیل شده است. هدف‌گذاری برنامه چهارساله حکومت سیزدهم کمک به احداث ۵۰۰ هزار واحد مسکونی کارکنان نیروهای مسلح بوده است که تاکنون عملیات اجرایی ۲۰۰ هزار واحد کارکنان نیروهای مسلح آغاز شده است.

مشاور وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: مقررات جهش ساخت و ساز مسکن وزارت راه و شهرسازی را مکلف کرده است تا دستورالعملی را در همکاری با وزارت دفاع منعقد کند که امروز با حضور وزرای راه و شهرسازی و دفاع، پشتیبانی و نیروهای مسلح این دستورالعمل امضا می‌شود.

سادات توضیح داد: مهمترین ویژگی این دستورالعمل این است که زمین‌های بلااستفاده نیروهای مسلح با اولویت خانواده‌های آن‌ها وارد شبکه زمین کشور شود و بتواند بسیاری از نیازهایی که در برخی شهرها در خصوص مساله زمین وجود دارد، رفع کند.

تحویل ۱۰ هزار واحد مسکونی نیروهای مسلح

به گفته وی، هم‌زمان با امضای دستورالعمل احداث مسکن نیروهای مسلح، بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی به خانواده‌های نیروهای مسلح تحویل می‌شود و عملیات اجرایی تعدادی از واحدهای جدید آغاز خواهد شد.

ظرفیت تعاونی مسکن نیروهای مسلح برای احداث مسکن مناسب است

مشاور وزیر راه و شهرسازی ظرفیت تعاونی‌های مسکن نیروهای مسلح را برای احداث واحدهای مسکونی کارکنان نیروهای مسلح مناسب ارزیابی کرد و افزود: بعد از تعیین تکلیف زمین، در همکاری با وزارت راه وشهرسازی کاربری زمین‌های معرفی شده نیروهای مسلح تعیین و پس از آن احداث واحدهای جدید در همکاری دو وزارتخانه آغاز خواهد شد. هم اکنون ظرفیت تعاونی‌های نیروهای مسلح مناسب است و کار را به سرعت پیش می‌نام تجاری.

وی با یادآوری اینکه فاصله جلسات شورای عالی مسکن کم شده که نویدبخش اقدامات مناسب حکومت در بخش مسکن است، توضیح داد: در هر جلسه، موضوعات مختلفی با اولویت مطرح می‌شود که در این جلسات تأمین مسکن اقشار کم درآمد مطرح و بررسی می‌شود تا موانع پیش رو برداشته شود. در جلسه چهاردهم شورای عالی مسکن عملیات بیش از ۶۰ هزار واحد مسکن برای اعضای هیأت علمی‌ها و همچنین بخشی از واحدهای مسکونی نیروهای مسلح انجام شد.

سادات از دیگر موضوعات محوری را که در جلسات شورای عالی مسکن پیگیری می‌شود، تولیدی شهرها عنوان کرد و گفت: پیگیری تولیدی‌شهرها با هدف مسکن کارگری در کشور آغاز شده است و هم اکنون به عدد ۱۴۰ هزار واحد در مسکن کارگری رسیده‌ایم.

تأمین مسکن خبرنگاران، ورزشکاران و هنرمندان پیگیری می‌شود

مدیر کل حوزه وزارتی وزارت راه و شهرسازی همچنین از برنامه تأمین مسکن خبرنگاران، هنرمندان و ورزشکاران خبر داد و گفت: در خصوص مسکن کمیته امداد و بهزیستی تفاهم نامه‌ها امضا شده است تا مسکن این اقشار پیگیری شود.

به گفته سادات، عملیات اجرایی نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد عبور کرد که در سال آینده اثر خود را در بازار مسکن نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: تشکیل ۱۵ جلسه شورای عالی مسکن یک رکورد است و نشان از تلاش حکومت و مدیران برای تأمین مسکن مردم است. در سال آینده شاهد افتتاح‌های بیشتری خواهیم بود.


امضای دستورالعمل تأمین مسکن نیروهای مسلح، تحویل ۱۰ هزار واحد مسکونی به خانواده‌های نیروهای مسلح، بررسی ظرفیت تعاونی‌های مسکن نیروهای مسلح برای احداث واحدهای مسکونی، پیگیری تولیدی‌شهرها برای مسکن کارگری، انجام عملیات بیش از ۶۰ هزار واحد مسکونی برای اعضای هیأت علمی‌ها و بخشی از واحدهای مسکونی نیروهای مسلح، پیگیری تأمین مسکن خبرنگاران، هنرمندان و ورزشکاران، عبور از عملیات اجرایی نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد و تشکیل ۱۵ جلسه شورای عالی مسکن برای تأمین مسکن مردم و افتتاح‌های بیشتر در سال آینده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *