داخلی‌سازی 80 درصد از تجهیزات نفتی

داخلی سازی ۸۰ درصد از تجهیزات نفتی


در نشستی که در آبادان برگزار شده، جلیل سالاری، مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، اقدامات گسترده‌ای برای ساخت و ساز تجهیزات داخلی و انجام طرح‌های فراسرزمینی پالایشی و صدور خدمات فنی و فناوری طراحی را اعلام کرد. همچنین، بر اساس گزارش معاون وزیر منابع هیدروکربن، در شرکت‌های پالایشی سه تا چهار دانش فنی در زمینه ساخت و ساز کاتالیست، کمپرسور سازی و کیفی‌سازی منابع هیدروکربن‌کوره به طور کامل بومی‌سازی شده‌اند و ساخت و ساز منابع هیدروکربن کوره در بسیاری از پالایشگاه‌های کشور با کمک شرکت‌های دانش بنیان کاهش یافته است. سالاری همچنین از افزایش ظرفیت ساخت و ساز در پالایشگاه آبادان و کشور به همراه افزایش ظرفیت ساخت و ساز بنزین به ۱۲۹ میلیون لیتر در روز خبر داد و تأکید کرد که انتقال و فرآورده منابع هیدروکربن در این مدت رشدی قابل توجه داشته است.

به گزارش دیجیاتور، جلیل سالاری مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی چهارشنبه در نشست بررسی طرح‌های کیفی‌سازی فرآورده‌های نفتی که در آبادان افزود: اقدامات گسترده‌ای در ۲ سال اخیر برای ساخت و ساز تجهیزات داخلی انجام شد و طرح‌های فراسرزمینی پالایشی و صدور خدمات فنی و فناوری طراحی از این اقدامات است.

معاون وزیر منابع هیدروکربن گفت: تاکنون سه تا چهار دانش فنی در شرکت‌های پالایشی در زمینه ساخت و ساز کاتالیست، کمپرسور سازی و کیفی‌سازی منابع هیدروکربن‌کوره به طور کامل بومی‌سازی شده است.

سالاری گفت: در زمینه کیفی سازی محصولات نفتی، با کمک شرکت‌های دانش بنیان، ساخت و ساز منابع هیدروکربن کوره در بسیاری از پالایشگاه‌های کشور به زیر ۱۰ درصد کاهش یافته و در برخی پالایشگاه‌ها به صفر رسیده است.

سالاری گفت: در پالایشگاه آبادان ظرفیت ساخت و ساز به ۵۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است که مرحله دوم فاز ۲ این پالایشگاه آبادان از محل افزایش ظرفیت تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: با افزایش ظرفیت و کیفی‌سازی محصولات نفتی در کشور، ظرفیت ساخت و ساز بنزین در کشور به ۱۲۹ میلیون لیتر در روز رسیده است.

معاون وزیر منابع هیدروکربن اظهار کرد: در ۹ ماهه سال جاری، بیش از ۱۰۲ میلیارد لیتر منابع هیدروکربن خام و فرآورده از طریق خطوط لوله منابع هیدروکربن کشور به مبادی مصرف منتقل شده که از این میان ۵۳ میلیارد لیتر منابع هیدروکربن خام و ۴۹.۳ میلیارد لیتر فرآورده نفتی بود.

وی بیان کرد: در بازه زمانی ۹ ماهه سال‌جاری ۲ میلیارد و ۵۱۷ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور ارسال شده است.

معاون وزیر منابع هیدروکربن گفت: انتقال منابع هیدروکربن و فرآورده کشور در ۹ ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ رشد ۴.۵ درصدی و در مقایسه با شروع به کار حکومت سیزدهم، رشد هفت درصدی را نشان می‌دهد.


این متن اظهارات جلیل سالاری، مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی را درباره کیفی‌سازی فرآورده‌های نفتی، بومی‌سازی دانش فنی در شرکت‌های پالایشی و افزایش ظرفیت ساخت و ساز بنزین در کشور به بیان می‌آورد. همچنین نگاه کلی به انتقال منابع هیدروکربن و فرآورده‌های نفتی در کشور نیز داریم که نشانگر رشد در این زمینه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *