«میرو» و «دو روز بعد» پوستر تبدیل شدند.
0 نظر
طبق گزارش مهر، یک روزمانده از پوستر اثر سینمایی سینمایی “دو روز دیرتر” که توسط اصغر نعیمی کارگردانی شده و محصول فرهنگی روایت فتح، بنیاد سینمایی فارابی و موسسه سینمایی بهمن سبز است، در سینماهای مردمی و سالن رسانه برج میلاد رونمایی شد. پوستر این اثر سینمایی که توسط شایان شفابخش طراحی شده است، تصویری از سینا مهراد و پردیس احمدیه را نشان می دهد. در خلاصه روایت خیالی این اثر سینمایی آمده است که آقاجون میخوای ریش گرو بذاری، اما من دیگه رد دادم. اثر سینمایی “دو روز دیرتر” با بازیگرانی همچون سیاوش چراغیپور، ناهید مسلمی و آزاده اسماعیل خانی نیز در جشنواره اثر سینمایی فجر به نمایش در آمد. پوستر دیگری که معرفی شده است، مربوط به اثر سینمایی سینمایی “میرو” است که توسط حسین ریگی کارگردانی شده و سعید الهی تهیه کنندگی آن را بر عهده دارد. این پوستر توسط محمد روح الامین طراحی شده و یک تصویر انتزاعی از اثر سینمایی را نشان می دهد. جهت بیشتر ارتباط با مضمون اثر سینمایی، این پوستر تلاش دارد با استفاده از عنصر روایت، حال قهرمان اثر سینمایی را به بخشنده نماید.
به گزارش دیجیاتور به نقل از ارتباطات سازمانی اثر سینماییها، یک روزمانده به اکران اثر سینمایی سینمایی «دو روز دیرتر» در سینماهای مردمی و همچنین سالن رسانه برج میلاد، از پوستر این اثر سینمایی سینمایی رونمایی شد.
اثر سینمایی سینمایی «دو روز دیرتر» به کارگردانی اصغر نعیمی و تهیهکنندگی محسن شیرازی که قرار است در روز اول جشنواره در سانس سوم به نمایش در آید، پوستر خود را با تصویری از سینا مهراد و پردیس احمدیه منتشر کرد.
پوستر ویژه «دو روز دیرتر» برای نمایش در جشنواره اثر سینمایی فجر را شایان شفابخش طراحی کرده است. نویسندگی این اثر را حمید اکبریخامنه برعهده داشته است و فرهاد آییش و گوهر خیراندیش دیگر چهرههای شاخص این اثر سینمایی هستند.
در خلاصه روایت خیالی این اثر سینمایی که محصول مشترک بنیاد فرهنگی روایت فتح، بنیاد سینماییفارابی و موسسه سینمایی بهمن سبز است، آمده است: «آقا جون میخوای ریش گرو بذاری، بذار، میخوای از اون دنیا امداد غیبی بفرستی، بفرست… من دیگه رد دادم … .»
در «دو روز دیرتر» سیاوش چراغیپور، ناهید مسلمی، کمند امیر سلیمانی، محمدرضا داوودنژاد، جواد یحیوی، امیرمحسن کوهگره، آزاده اسماعیل خانی، علی مهربان و محمدفیلی نیز ایفای نقش کردهاند.
پوستر «میرو» منتشر شد
پوستر اثر سینمایی سینمایی «میرو» به تهیهکنندگی سعید الهی و کارگردانی حسین ریگی رونمایی شد. محمد روح الامین طراح و گرافیست کشور که سابقه دریافت سیمرغ بلورین از جشنواره اثر سینمایی فجر در ادوار مختلف را در کارنامه خود دارد، طراح این پوستر است.
روح الامین در حاشیه نشست امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با دست اندرکاران اصلی تولیدات سینمایی این بنیاد در سال ۱۴۰۲ با تاکید بر اینکه عنصر جذابیت، مهمترین ویژگی پوستر اثر سینماییهای سینمایی است، گفت: به نظرم این پوستر پرحرارت است و حرارت و گرمی آن هم از روایت خود اثر سینمایی گرفته شده است.
وی افزود: با وجود عدم مقایسه، وقتی طراحی این پوستر به پایان رسید، «میرو» من را به نوعی یاد پوستر اثر سینمایی «دونده» امیر نادری انداخت.
روح الامین در تشریح اجزای این پوستر و ارتباط آنها با عناصر اثر سینمایی سینمایی میرو گفت: در این پوستر، شاهد یک صحنه جذاب هستیم که برآمده از متن اثر سینمایی است؛ تقاطع بین تصویر «میرو» به عنوان شخصیت اصلی اثر سینمایی و «خروس» که در حال فریاد زدن است و در عین حال زمینه سفید رنگی در عمق پوستر و ترکیب آن با یک کادر نورانی نشان دهنده آیندهای روشن در پیش روی قهرمان اثر سینمایی است.
وی توضیح داد: به عبارت دیگر میتوان گفت در کشاکش مواجهای که قهرمان اثر سینمایی با دیگر افراد و ضد قهرمانها دارد، آیندهای امیدوار در برابر او قرار دارد. این طرح گرافیکی تلاش دارد با استفاده از عنصر روایت، به درستی حال قهرمان قصه را به مخاطب ارایه کند.
این هنرمند گفت: میرو اهل مبارزه است و پوستر نیز در صدد القای همین حس و حال به بییننده است.
روح الامین با تاکید بر اینکه در طراحی این پوستر از نمادها استفاده کرده است، افزود: اگرچه خروس نماد غیرت ورزی است ولی از سویی دیگر میتواند نشانهای از اهریمن و ضد قهرمان نیز باشد. لذا این پوستر میتواند بیانگر نبردی باشد که قهرمانِ با غیرت اثر سینمایی با اهریمن دارد.
طراح پوستر اثر سینمایی سینمایی «میرو» ضمن مقایسه پوستر اثر سینماییهای سینمایی یک دهه اخیر با سالهای پیشین تصریح کرد: احساس میکنم پوسترهای امروز سرد و بیروح هستند، در حالی که آثار قدیمیتر سینمای ایران پوسترهای گرمتر و پرشورتری داشتند.
وی گفت: البته در طراحی پوستر «میرو» سعی کردم آن حرارت را حفظ کنم. از سویی دیگر معتقد هستم پوسترهای امروزی، بیشتر فوتوشاپی شدهاند و همین موضوع باعث شده که از آثار خلاقانه خالی شوند.
وی درباره اهمیت طراحی پوستر برای اثر سینماییهای سینمایی بیان کرد: پوستر نماینده تصویری از خود اثر سینمایی است و در هر جایی که نتوان آن را نشان داد، این پوستر است که آن را نمایندگی میکند. پوستر خلاصه اثر سینمایی در یک شکل انتزاعی است.
عوامل اثر سینمایی «میرو» عبارتند از تهیه کننده: سعید الهی، کارگردان: حسین ریگی، بازیگران: سودابه بیضایی، امیررضا دلاوری، حمید ابراهیمی، آرزو تاج نیا، ابوالفضل همراه، مهدی عقاید معنوی محمدپور، ایوب افشارو …، نویسنده: پیمان شیرخانی، جانشین تهیه کننده: محمود محمدطائمه، مدیر فیلمبرداری: سید محمدرضا سجادیان، تدوین: مهدی سعدی، هنر صوتی: مسعود سخاوت دوست، دستیار کارگردان و برنامه ریز: منصور میرشکاری، طراح چهره پردازی: مرتضی کهزادی، طراح صحنه و لباس: مهدی سعیدی، صدابردار: سید وحید رضویان، طراحی و ترکیب صدا: امین شریفی، طراح جلوه های بصری: علی سجادی، عکاس: ایمان تاج نیا، طراح پوستر: محمد روح الامین و مدیر مخابرات رسانه ای: مطهره کشاورز محمدیان / محصول بنیاد شهید و امور ایثارگران و بنیاد سینمایی فارابی.
روزمانده به اکران اثر سینمایی سینمایی «دو روز دیرتر» در سینماهای مردمی و سالن رسانه برج میلاد از پوستر این اثر سینمایی رونمایی شد. اثر سینمایی سینمایی «دو روز دیرتر» کارگردانی اصغر نعیمی و تهیهکنندگی محسن شیرازی است و پوستر آن با تصویری از سینا مهراد و پردیس احمدیه منتشر شده است. پوستر ویژه «دو روز دیرتر» برای نمایش در جشنواره اثر سینمایی فجر را شایان شفابخش طراحی کرده است و نویسندگی این اثر را حمید اکبریخامنه برعهده داشته است. این اثر سینمایی محصول مشترک بنیاد فرهنگی روایت فتح، بنیاد سینماییفارابی و موسسه سینمایی بهمن سبز است و در خلاصه روایت خیالی آمده است که آقا جون میخواهد ریش گرو بذارد و از اون دنیا امداد غیبی بفرستد، اما قهرمان اثر سینمایی رد داده است. در «دو روز دیرتر» عواملی مانند سیاوش چراغیپور، ناهید مسلمی، کمند امیر سلیمانی، محمدرضا داوودنژاد و… نقش ایفا کردهاند. همچنین، پوستر اثر سینمایی سینمایی «میرو» نیز منتشر شده است که به تهیهکنندگی سعید الهی و کارگردانی حسین ریگی است. طراحی این پوستر بر عهده محمد روح الامین است و در حاشیه نشست امیرحسین قاضی زاده هاشمی با دست اندرکاران اصلی تولیدات سینمایی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال ۱۴۰۲ رونمایی شد. پورتره اثر سینمایی میرو اهل مبارزه را نشان میدهد و در این پوستر از نماد خروس استفاده شده است که میتواند نشانهای از اهریمن و ضد قهرمان نیز باشد. روح الامین عنصر روایت را در پوستر نمایان کرده و حرارت و حس هنرمند را نیز در اثر حفظ کرده است. وی با بررسی پوسترهای امروزی که از فوتوشاپ استفاده بیشتری شدهاند، معتقد است که پوسترهای قدیمیتر سینمای ایران گرم و پرشورتری داشتند. اهمیت طراحی پوستر برای اثر سینماییهای سینمایی نیز برجسته است، زیرا پوستر نماینده تصویری از خود اثر سینمایی است و باید خلاصه اثر سینمایی را در ی