با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، طرح کاشت یک میلیارد درخت را اجرا کنید.

اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین


در جلسه هفتگی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، نقی شعبانیان، معاون سازمان ذخایر زمین و آبخیزداری، بر هوشمندسازی پروژه‌های ذخایر زمین تاکید کرد و بیان کرد که طرح‌های ذخایر زمین از فناوری‌های نوین و AI بی‌بهره نخواهند بود.سازمان ذخایر زمین و آبخیزداری کشور نیز در این مسیر پیشرفت‌هایی را در زمینه سازماندهی زمین و پایش و رصد عرصه‌ها داشته است. همچنین، شعبانیان در مورد بحث دانش مالی دیجیتال اظهار داشت که ارزش‌های غیر بازاری مانند ساخت و ساز اکسیژن و جلوگیری از فرسایش خاک و رسوب گرد و غبار در برنامه‌های کلان مالی ضعیف جلوه داده می‌شود و خواستار لحاظ شدن این ارزش‌ها در دانش مالی دیجیتالی شد. همچنین، در جلسه بحث‌هایی در مورد بستر نرم‌افزاری مجازی دانش‌آموزان (شاد) و امکانات آن برای ساخت و ساز محتوا و برگزاری رویدادها برای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت صورت گرفت. علاوه بر این، مدیر بستر نرم‌افزاری مجازی دانش‌آموزان شاد، اهمیت آموزش و یادگیری را برجسته کرده و اظهار داشته است که افرادی که یادگیری نمی‌کنند، برای خود و جامعه خسارت‌های زیادی ایجاد می‌کنند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت جهاد زراعت، «نقی شعبانیان» در پنجاه و نهمین جلسه هفتگی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت بر هوشمندسازی پروژه‌های ذخایر زمین تاکید کرد و افزود: پروژه‌ها و طرح‌های ذخایر زمین مانند طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، طرح‌های بخش جنگل و آمایش سرزمین از فناوری‌های نوین و AI بی‌بهره نخواهند بود.

معاون سازمان ذخایر زمین و آبخیزداری اظهار داشت: سازمان ذخایر زمین و آبخیزداری کشور در این مسیر از جمله در زمینه پنجره واحد سازماندهی زمین و سامانه‌های پایش و رصد عرصه‌ها گام‌های خوبی برداشته است.

شعبانیان در مورد بحث دانش مالی دیجیتال در برنامه هفتم توسعه نیز گفت: ارزش‌های غیر بازاری ذخایر زمین مانند ساخت و ساز اکسیژن، جلوگیری از فرسایش خاک و رسوب گرد و غبار در برنامه‌های کلان مالی ضعیف جلوه داده می‌شود.

وی خواستار آن شد که ارزش‌های غیر بازاری جنگل‌ها، مراتع و بیابان‌ها در دانش مالی دیجیتالی در قالب برنامه هفتم توسعه لحاظ شود.

در این جلسه مشاور وزیر آموزش و پرورش ضمن معرفی ظرفیت‌های بستر نرم‌افزاری مجازی دانش‌آموزان (شاد) گفت: با توجه به حضور حدود ۱۲ میلیون دانش‌آموز کنشگر و فعال در فضای مجازی، می‌توانیم برای آنها به ویژه در مورد طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، ساخت و ساز محتوا کنیم.

«علی باقرزاده» احراز هویت، پیام‌رسان، ارتباط زنده صوتی و تصویری، کتابخانه، ویکی بین و ویدئو گردی را از خدمات بستر نرم‌افزاری مجازی شاد برشمرد و اذعان داشت: تمام محتواها به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد و از این رو فرصت استثنایی برای آموزش و مشارکت به وجود می‌آورد.

وی با بیان این که در این بستر نرم‌افزاری مجازی دانش‌آموزی تاکنون رویدادهای مختلفی پس از فراگیری کرونا برگزار شده است، تصریح کرد: رویداد مربوط به طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را می‌توان از طریق این شبکه برگزار کرد.

مدیر بستر نرم‌افزاری مجازی دانش‌آموزان (شاد) ادامه داد: در این بستر نرم‌افزاری مجازی ۷.۵ میلیون گروه و کلاس داریم و ۳۰۰ هزار نفر به طور همزمان می‌توانند با هم ارتباط زنده تصویری برقرار کنند.

وی پایداری از منابع آبی و خاک، حفظ ذخایر زمین و اکوسیستم‌ها و پایداری زمین را مأموریت انسان‌ها عنوان و تاکید کرد: این مأموریت و اجرای آن یک کلید دارد و آن آموزش و یادگیری است.

باقرزاده درباره اهمیت یادگیری و آموزش گفت: افرادی که یادگیری نمی‌کنند یا آسیب دیده، آسیب‌پذیر و یا آسیب‌رسان می‌شوند و خسارت‌های زیادی به جامعه وارد می‌کنند.

وی ادامه داد: وقتی یادگیری نمی‌کنیم به همان اندازه ممکن است منشأ ایجاد تغییرات مضر در پیرامون خود از جمله در ذخایر زمین، منابع آبی، خاک و گونه‌های ارزشمند گیاهی و جانوری باشیم.

مدیر بستر نرم‌افزاری مجازی دانش‌آموزان اضافه کرد: تمدن‌هایی که نتوانستند یاد بگیرند و حلقه‌های دوم و سوم یادگیری را برای خود ایجاد کنند، پایدار نماندند.


افزایش هوشمندی پروژه‌های ذخایر زمین با استفاده از فناوری‌های نوین و AI
خوب برداشته شدن گام‌های مثبت سازمان ذخایر زمین و آبخیزداری در زمینه سازماندهی زمین و رصد عرصه‌ها
معرفی ارزش‌های غیر بازاری ذخایر زمین مانند ساخت و ساز اکسیژن و جلوگیری از فرسایش خاک و رسوب گرد و غبار در برنامه‌های مالی
لحاظ شدن ارزش‌های غیر بازاری جنگل‌ها، مراتع و بیابان‌ها در دانش مالی دیجیتالی
امکان ساخت و ساز محتوا برای دانش‌آموزان درباره طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
بستر نرم‌افزاری مجازی شاد به عنوان یک زیرساخت توانمند برای ارائه خدمات مختلف به کاربران
با برگزاری رویدادهای مختلف در بستر نرم‌افزاری مجازی شاد، فرصت ارتباط و آموزش برای دانش‌آموزان فراهم می‌شود
ارائه خدمات رایگان در بستر نرم‌افزاری مجازی شاد باعث فرصت استثنایی برای آموزش و مشارکت می‌شود
با توجه به ظرفیت‌های بستر نرم‌افزاری مجازی شاد، برقراری ارتباط زنده تصویری برای ۳۰۰ هزار نفر به طور همزمان امکان‌پذیر است
افزایش آگاهی از اهمیت حفظ ذخایر زمین و اکوسیستم‌ها و آموزش در این زمینه
نادیده گرفتن یادگیری و عدم توجه به آموزش ممکن است منجر به تغییرات مضر در اکوسیستم و ذخایر زمین شود
تمدن‌ها بر پایه یادگیری و ایجاد حلقه‌های دوم و سوم یادگیری پایداری وجود داشته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *